kachna28 14.10.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 kachna a co dokładnie z tymi drzwiami? bo ja myślałam że to ościeża coś nieteges Efilko -chodzi głównie o montażową demolkę. A montażu dokonywała ekipa "nasłana" przez sklep Ościeże jedno jest złe (za szerokie przyszło od producenta -jest do wymiany). Oprócz tego 1 skrzydło miało być z 6szybkami -a jest bez szybek w ogóle, poza tym brakuje 2 innych skrzydeł (do wc i kotlowni) i na czas zasychania pianki -wiszą nie nasze -tylko "pożyczone" ze sklepu. Poza tym nie przyszły listwy wykonczeniowe i "ćwierćwałki". Na razie zapłaciliśmy za montaż 7drzwi (bez tych jednych co zła ościeżnica jest) i zaliczkę za same drzwi -1tys zł. Mamy dopłacić do drzwi 3200zł no i chcemy aby gościu nam ponaprawiał te dziury, które zrobił przy montażu (niby twierdzi, że to bedzie koszt ok 150zł ). No więc -ja się nie wyrywam -niech teraz oni działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no to dali czadu niemal zawalili wszystko co się dało. to jak z jakiegoś programu uwaga usterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Kachna, nie daj sie ty masz wykanczacza wykonczyc, a nie on ciebie tylko domek. Co do drzwi - dzwon i truj ile wlezie - to dziala. p.s. ten Pan po lewej to kto )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 p.s. ten Pan po lewej to kto )) A co? Znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nie, poderwac Tzw. goracy towar z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiedzialam, ze sie Wam chlopaki spodobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Pytanie tylko jedno teraz mam Malgos: skad oni i jak ty ich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ten z lewej to mi wyglada na Hawajczyka. A ja ich... z fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.10.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ten z lewej to mi wyglada na Hawajczyka. A ja ich... z fotosika. Sam człowiek nie pojmuje -jak mu się samo rymuje Wpadłam na momencik -nie mam dziś czasu klikać. Jutro jadę na szkolenie skoro swit -na FM będę w piątek wieczorkiem. Co do budowy -od wczoraj sytuacja nic się nie zmieniła -ani w kwestii kominka ani drzwi Całuski - i dbajcie o mój wątek -PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Baw sie dobrze - badz grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Skoro dzisiaj znowu obowiązuje strój wieczorowy to przedstawiam mojego towarzysza w miłych chwilach... http://wroclawska.net/milller2/3.jpg Ależ on jest boskiiiiiiiiii Mniam Kachna u mnie kominek skończony Oby u Ciebie sprawnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry Dbam o dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.10.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry Dbam o dziennik Dzięki!! wpadłam zobaczyć co słychać -i lecę na zajęcia! A co do grzeczności -to się nie da -bo wódka płynie strumieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 16.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ciekawe to szkolenie Jaka wodeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja to swego męża na takie wyjazdy puszczać nie będę nigdy nie wiadomo co moze po takiej ilości wódki wyniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ciekawe czy Kachna trafi do domu po takim "szkoleniu" ?? Chociaż spryciara nie przyznała się czy bierze udział w "tych procentowych zajęciach"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.10.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ciekawe czy Kachna trafi do domu po takim "szkoleniu" ?? Chociaż spryciara nie przyznała się czy bierze udział w "tych procentowych zajęciach"..... Trafię trafię -jestem z kierowcą Udział brałam ale "delikatnie", były tańce i śpiewy -w sumie sporo sie nauczyłam (tylko głowa boli od nadmiaru "wiedzy") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kasia należy do tych osób, co kieliszek wina piją cały wieczór.. więc ją nie tak łatwo opić sprawdziłam osobiście a to czego się nauczyłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.10.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kasia należy do tych osób, co kieliszek wina piją cały wieczór.. więc ją nie tak łatwo opić sprawdziłam osobiście Przecież u Ciebie to akurat wina nie było a to czego się nauczyłaś?? A wszystkiego po trochę. Ja się u mnie w pracy zajmuję postępowaniami przetargowymi, i tego głównie dotyczyło szkolenie. Było też trochę marketingu itp... ale najfajniejsza była off corse imprezka -dyskoteka z karaoke! Mówię Wam odlot! a sam hotel świetny, relaks w jacuzzi i takie tam -jakby która narzekała na nadmiar kasy to polecam : http://www.wierchomla.com.pl/strona_glowna.html,10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 a sam hotel świetny, relaks w jacuzzi i takie tam -jakby która narzekała na nadmiar kasy to polecam : http://www.wierchomla.com.pl/strona_glowna.html,10 No to cos w sam raz dla mnie. Juz tam lece! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts