Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kachna

a co dokładnie z tymi drzwiami? bo ja myślałam że to ościeża coś nieteges :oops:

Efilko -chodzi głównie o montażową demolkę. A montażu dokonywała ekipa "nasłana" przez sklep :x Ościeże jedno jest złe (za szerokie przyszło od producenta -jest do wymiany). Oprócz tego 1 skrzydło miało być z 6szybkami -a jest bez szybek w ogóle, poza tym brakuje 2 innych skrzydeł (do wc i kotlowni) i na czas zasychania pianki -wiszą nie nasze -tylko "pożyczone" ze sklepu. Poza tym nie przyszły listwy wykonczeniowe i "ćwierćwałki". Na razie zapłaciliśmy za montaż 7drzwi (bez tych jednych co zła ościeżnica jest) i zaliczkę za same drzwi -1tys zł. Mamy dopłacić do drzwi 3200zł no i chcemy aby gościu nam ponaprawiał te dziury, które zrobił przy montażu (niby twierdzi, że to bedzie koszt ok 150zł :roll: ). No więc -ja się nie wyrywam -niech teraz oni działają :evil:

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten z lewej to mi wyglada na Hawajczyka. :roll: :roll: :roll: A ja ich... z fotosika. :lol: :lol: :lol:

Sam człowiek nie pojmuje -jak mu się samo rymuje :D

Wpadłam na momencik -nie mam dziś czasu klikać.

Jutro jadę na szkolenie skoro swit -na FM będę w piątek wieczorkiem.

Co do budowy -od wczoraj sytuacja nic się nie zmieniła -ani w kwestii kominka ani drzwi :evil:

Całuski - i dbajcie o mój wątek :wink: -PA!

Ciekawe czy Kachna trafi do domu po takim "szkoleniu" ?? :lol: :wink:

Chociaż spryciara nie przyznała się czy bierze udział w "tych procentowych zajęciach"..... :lol: :lol: :lol: 8)

Trafię trafię -jestem z kierowcą :)

Udział brałam ale "delikatnie", były tańce i śpiewy -w sumie sporo sie nauczyłam :D

(tylko głowa boli od nadmiaru "wiedzy") :roll:

Kasia należy do tych osób, co kieliszek wina piją cały wieczór..

więc ją nie tak łatwo opić :wink:

sprawdziłam osobiście 8)

Przecież u Ciebie to akurat wina nie było :)

a to czego się nauczyłaś??

A wszystkiego po trochę. Ja się u mnie w pracy zajmuję postępowaniami przetargowymi, i tego głównie dotyczyło szkolenie. Było też trochę marketingu itp...

ale najfajniejsza była off corse imprezka -dyskoteka z karaoke! Mówię Wam odlot! a sam hotel świetny, relaks w jacuzzi i takie tam -jakby która narzekała na nadmiar kasy to polecam :wink: :

http://www.wierchomla.com.pl/strona_glowna.html,10