OK 18.10.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja to się zaraz zrywam, możesz mnie nie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja to się zaraz zrywam, możesz mnie nie liczyć Stchórzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja to się zaraz zrywam, możesz mnie nie liczyć Stchórzyłaś? Mam imprezkę - może jacyś żywsi się trafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 E tam, Kasia, sadzac po wygladzie oni sami ze soba lepiej by sie zabawili niz z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 E tam, Kasia, sadzac po wygladzie oni sami ze soba lepiej by sie zabawili niz z nami. czyli mówisz, że Ci byli lepsi? http://trendz.pl//files/imagecache/wide2/files/strip1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A to co? NRD-owska druzyna pilkarska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A to co? NRD-owska druzyna pilkarska? aa -bo Ty ich nie poznałaś! oni byli u mnie na imprezce dokładnie tydzień temu -czyli na stronie nr 29 Niestety większość już dziewczyny zarezerwowały... (największe wzięcie miał ten środkowy w dolnym rzedzie- wzięły go Elfio i anjamen ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Och, sorry. Widzisz, ja taka zapatrzona w malza jestem, ze o obcych facetach szybko zapominam., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja jeszcze nie zdążyłam się pozbyć mego towarzysza z którym tu byłam ostatnio, tylko dzisiaj sie ubrał bardziej na luzie.... Uczepił się mnie jak rzep... http://theprisonbreak.net/images/photoalbum/14vm9wv9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No Bianco -hmmm coraz bardziej wyluzowany ten Twój men Mój to już się całkiem wyluzował -tylko kapelusika zdjąć nie chce http://www.modelsfx.pl/galeria/img/17/hot021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Może za mała widownia i dlatego nie chce?? Czy to niepublikowane zdjęcia Brusa Willisa?? Bo trudno go poznać po ..... karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Czy to niepublikowane zdjęcia Brusa Willisa?? Bo trudno go poznać po ..... karku hmmm -nie wiem -nie przedstawił się, a ja byłam tak rozproszona, że zapomniałam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Widzę, że mężczyźni Was nie skusili ... to może na kawkę zajrzycie? http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/latte-art5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.10.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja tak na szybciocha bo lecem do castoramy po CM11. A impreza u ciebie z chłopakami wczoraj była cool, tylko rozegrała się zaforumowo, rozumiesz nie?? zdjęcia nie do publikacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja tak na szybciocha bo lecem do castoramy po CM11. a czemu CM11? u mnie wszedzie CM13, CM16 i najdroższy CM17 -bo są wysokoeleastyczne ja też dzisiaj będę w Castoramy (niestety najbliższą mam 55km stąd -w Ostrowcu Św.), ale ja jadę po kratki i srebrną wełnę do kominka -bo robota stanęła przez te braki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A no nie wiem czemu... Taką mamy i na takiej mi kładzie więc nie wnikam Jak tam samopoczucie po obskoczeniu tylu facetów wczoraj.... Ja jak patrzę na tego "mojego" Millera to aż trudno uwierzyć że u niego już 36 lat na karku. Może się w metryce pomylili cy cuś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 O WY ROZPUSTNICE JEDNE.... NOŻ TO SZOK.... ale fakt kapelusz to mógłby zdjąć, przecie to ciut nieuprzejmie, nie? a na przyszłość to proszę mnie informować o takich imprezkach...a nie, że ja dopiero rano wsio widzę... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzień dobry ja już do Was na imprezy rozbierane nie zagladam. I tak nic z tego nie mam, to co mam się napalać Kasia, my też do płytek mamy CM11, do podłogówki mamy CM17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 To ja moze kawke poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 To ja moze kawke poprosze. Może być z 6godzinnym opóźnieniem http://www.inspiracjekawowe.pl/container/latte%20macchiato1.jpg Nie było mnie, bo jak już pisałam musiałam być w Castoramie -po kominkowe pierdoły. Skończyło się na zakupie wełny do kominka i 3ech bluzek dla mnie (nie w castoramie ). Jak dorwałam się do katalogów z tapetami -to mąż mnie nie mógł oderwać Byłam też w RTV-EURO AGD wybadac kwestię piekarnika (u nich mam zamiar wszystko kupować). Niestety -"fachofcy" nie byli w stanie odpowiedzieć na moje montażowe pytanie kazali mi zadzwonić do Elektroluxa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts