onna 19.10.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kachna, a tohttp://www.electrolux-ui.com:8080/2006/822/928422pl.pdf czytalaś??Przeglądałam tam tylko o montażu ale nie jest wyjaśnione dlaczego ma być ten odstęp z tylu. Może potrzebny na kabelek po prostu czy coś w tym stylu? Na stronie producenta masz możliwość zadania pytania emailem, pewnie i telefon tam jest - na pewno Ci dokładnie odpowiedzą. Ale ja myślę że ten piekarnik spokojnie da się wbudować na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ponieważ narzekałyscie na Panów -to dałam im po 150zł i wysłałam do gabinetu kosmetycznego i fryzjera. I same patrzcie jaka metamorfoza (jak zapukali to i ch nie poznałam ): PRZED: http://trendz.pl//files/imagecache/wide2/files/strip1.jpg PO: http://www.bostonnightclubnews.com/roxyboston/chippendales.jpg (jeden chyba się w solarium zasiedział ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.10.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 aaaaaa, pomyśl o tych sensorach, nie wiem czy to prawda ale słyszalam że może na nie dzialać światlo słoneczne. Jeśli zamierzasz postawić piekarnik w slonecznym miejscu to lepiej sprawdź te wiadomość a jkeśłi zamierzasz mieć dzieci i masz zamiar montowac piekarnik w zasiegu ich rączke to tez się zastanów czy dasz radę zabezpieczyć włączanie piekarnika. Z tego co wiem przy sensorach są jakies zabezpieczenia, ale na ile to jest bariera dla zieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 aaaaaa, pomyśl o tych sensorach, nie wiem czy to prawda ale słyszalam że może na nie dzialać światlo słoneczne. Jeśli zamierzasz postawić piekarnik w slonecznym miejscu to lepiej sprawdź te wiadomość a jkeśłi zamierzasz mieć dzieci i masz zamiar montowac piekarnik w zasiegu ich rączke to tez się zastanów czy dasz radę zabezpieczyć włączanie piekarnika. Z tego co wiem przy sensorach są jakies zabezpieczenia, ale na ile to jest bariera dla zieci.... Co do slońca -to okno w kuchni jest od wschodu a kuchenka przy ścianie północnej -czyli nie bedzie aż tak "grzało". Co do dzieci -to w instrukcji wyczytałam jedynie o blokadzie drzwi. Ale sądzę, że sensory bedą nawet lepsze niż guziki czy pokrętła -bo dziecko po prostu ich nie widzi -więc nie bedzie go "kusiło" kręcenie czy przyciskanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kasia, ale oni sie jakos rozmnozyli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A ja mam pytanie..... W którym gabinecie kosmetycznym za 150zł takie cudowne przemiany robią??? Już biegnę się umówić Może się też załapię na taką promocję Tylko czy mnie potem mąż pozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 20.10.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 a fe, Kachna - nie zapominajcie, że to forum to się nazywa BUDUJĄCY Z45.............. i tutaj zaglądają również faceci - a ja to już bardzo często, ale jak widze jakiegoś kolesia w wannie, albo tego skazanego na śmierc, czy tam na coś, to mi sie niedobrze robi... LITOŚCI !!! p.s. niedlugo jak znajde chwile co ostatnio mi sie nie udaje , stworze jakis mini dziennik budowy - bo juz mam fundamenty - teraz to poczekam sobie do lutego i w przyszłym roku zacznymy zabawę p.s.2 jeszcze nie policzyłem szczegolowo ale mniej więcej wyszło mi tak ze 30 tys. (łącznie z zdzieraniem humusa, wypełnianiem fundamentów piaskiem itd.) takie są warszawskie ceny. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.10.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czesć Michał. Jeśli faceci też tu są, to niech się ujawnią. Mogą bez koszulki A na razie, chciałabym aby takie widoki jak powyżej też miały tu swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 hm.... ale ciasteczka w muszkach .... jakby nie to że mąż zza ramienia looka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No akurat ten ze skazanego na śmierć, to jest boskiiiiiiiiiiiiii nie ma się co czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.10.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 a fe, Kachna - nie zapominajcie, że to forum to się nazywa BUDUJĄCY Z45.............. i tutaj zaglądają również faceci - a ja to już bardzo często. sorki -zapomniałam, że i faceci tu mogą zaglądać.. to może coś dla równowagi : http://195.42.113.41/model/1221467329.jpg p.s. niedlugo jak znajde chwile co ostatnio mi sie nie udaje , stworze jakis mini dziennik budowy - bo juz mam fundamenty - teraz to poczekam sobie do lutego i w przyszłym roku zacznymy zabawę Michal -nie czekaj -tylko zakładaj! w końcu tylko z Tobą na frum mogłabym "praktycznie" o Z45 podyskutować. Strasznie mnie ciekawi jak wygląda projekt z naniesionymi zmianami -wrzuciłbyś jakiś skan czy coś? Wy wzięliście Z45 czy Z45 z plusem? Czekam na Dziennik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.10.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Stwierdziłam dzisiaj, że mój wykańczacz -nie ma koncepcji na to moje wykańczanie .. objawia się to tym, że chłopek się strasznie miota. Czyli: zaczął kominek -jest w połowie, zaczyna łazienke -zanim skończy kominek, planuje jutro układać płytki na tarasie a musi jeszcze skończył zabudowę k-g na poddaszu ... Nie wiem jak ja dojdę z nim ładu, a rozp...ol jest taki,że aż mi się nie chce do domku wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Stwierdziłam dzisiaj, że mój wykańczacz -nie ma koncepcji na to moje wykańczanie .. objawia się to tym, że chłopek się strasznie miota. Czyli: zaczął kominek -jest w połowie, zaczyna łazienke -zanim skończy kominek, planuje jutro układać płytki na tarasie a musi jeszcze skończył zabudowę k-g na poddaszu ... Nie wiem jak ja dojdę z nim ładu, a rozp...ol jest taki,że aż mi się nie chce do domku wchodzić Najważniejsze żeby to on doszedł z tym wszystkim do ładu Może to twórczy bałagan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kasia, ja to caly czas musialam grzebkow hamowac przed zakusami roznymi. To artysci som, trzeba ich w ryzach trzymac: panie najpierw pan skonczy to i tamto, potem zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a tu wciąż same ciacha... kto jest taki niewyżyty?? ja biedna na żadną imprezkę się tu nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Jestem -ale już znikam! Pół dnia jeździłam za durnymi kratkami do kominka, na które w końcu wydalam 226zł Wykańczacz dziś sie nie pojawił -samochód mu nawalił (jak zwykle ). mam już dosć na dziś -idę spać! PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 22.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no i nie wyszlo............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 22.10.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ok, juz wiem jak,ale cos mi sie sprzęt w pracy popsul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no to mały teścik bez spacji http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a2ecee73d850a9e.html ze spacją http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a2ecee73d850a9e.html W fotosiku masz opcje: pelny rozmiar na forum. Skopiuj caly ten kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.10.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 O! Malgos -co to za TESTY z Michałem za moimi plecami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts