kachna28 26.10.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 oj dzień dobry ja o 6 wstałam, to już dawno po kawce Ty to chyba chora jesteś? dzisiaj jest NIEDZIELA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 jak jestem chora to śpie do południa. Wolę wstać rano i mieć czas dla siebie niż siedzieć do nocy. Czasem na imprezy nocą chodziłam a tak normlanie to śpię. Tak więc ze mnie sowa, w każdych warunkach. Pamiętam że moje wesele skończyło się o 6 a przed 10 na nogach byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Pamiętam że moje wesele skończyło się o 6 a przed 10 na nogach byłam to tak jak ja ale niedziela przy mężulku -to w ciepłym łóżeczku -minimum do 9tej Acha -muszę zakupić czajnik wobec powyższego spalenia. Philips odpada Wyczaiłam taką Rowentę (świeci na zielono !). No i jest INOX (do nowej kuchni ): http://image.ceneo.pl/data/products/475248/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 przyszlam w gośći. czy komputer pokazuje właściwy czas? Bo nieco zdezorientowana jestem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cze A kiedy forum pokazuje właściwy czas? Trza se ręcznie w profilu przestawić, tylko ja już się nieco bojam po ostatnich przygodach z majdrowaniem w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry OK i Onna -jak się Wam moje kolorki podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 cholerka, piszę z mężowego noewgo laptoka i mi co chwila zjada tekst. Jakoś ma adziwnie poukłedane te klawisze, że pisząc szybko zahaczam o jakieś dziwne funkcje (( Kasiu, kolorki same w sobie podobaja mi się, nie wiem jak jest w rzeczywistości, na pewno po pomalowaniu wszystkich ścian kolor sceimnieje. Bedzie bardziej intensywny i chyba tez cimniejszy (cienie) odbijając od białego kolor się teraz rozjaśnia jak będzie na innych ścianach to samo efekt bedzie opisany wczesniej. A sufit zostawiasz bialy? To wtedy nie będzie aż tak ciemniejszy jak gdybys wszystko na ciemno dala. Ja to doskonale zaobserwowalam na przykładzie mojej łazienki- nawet plytki wygladają inaczej po zamalowaniu bialego sufitu farba w ich kolorze. Pokazałabym zdjęcia, ale nie mam w tym komputerze, moze w moim wątku jak się wroci do czasów remontowych to sa te zdjęcia, nie pamięta, bo część wykasowalam . Caly czas myślę, że kiedyś dam jasniejszy kolor, bo mi się ten efekt za bardzo nie podoba... Ale skoro dla Ciebie ciemniejszy jeszcze lepszy to będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A sufit zostawiasz bialy? Nie! postanowiłam sufit dać w kolorze ścian -bo jest go tam po prostu mało -większość zajmują skosy, i śmiesznie wyglądałby taki mały, biały kwadracik No nic to -w sypialni się w końcu śpi -no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja w sypialni chciałabym lustro na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja w sypialni chciałabym lustro na suficie wiolasz serio?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ale wcielisz ten pomysł w życie? U mnie w sypialni też będzie lustro -ale w toaletce -wersja klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kasia, to marzenie nie do zrealizowania. Niestety, choć mąż też jest za ALe jakoś...nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.10.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 wiolasz, no ciekawy pomysl. JA to nie chciałam lustra nawet naprzeciw łóżka a juz na suficie... Pomijając inne atrakcje nie chcialabym widzieć swego odbicia nad soba jak jestem zaspana, zmęczoan i w innych takich sytuacjach. Chybabyam w kompleksy wpadła...A co do koloru w sypialni - wyszlam z założenia że tam nie tylko sie śpi - trzeba sie tam tez obudzić, a u mnie jest tylko jedno okno na 20 m2. WIęc nie chcąć budzić się zawsze w ciemnościach zdecydowalam o jasnej szafie jednak. A z ktoej strony masz okno w sypialni??(znaczy kiedy tam slońce zagląda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 onna, o okno to mnie pytasz? Bo ja mam dwa okna: jedno od wschodu 120x150 a drugie od północy 90x120 Odnośnie kompleksów to ja ich nie mam, mam ciało jakie mam i czy zaspana czy obudzona, czy chora, czy zmęczona to i tak wyglądam tak samo- PIĘKNIE Kiedyś to lustro tam zawiśnie, tylko nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry, dziś też kawka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.10.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry, dziś też kawka będzie? Jeśli jeszcze nie jest za późno -to bardzo proszę : http://www.aromatkawy.pl/gfx/ciekawostki/kawa_w_sztuce/latte_art_2.jpg Dopiero teraz wróciłam do domu. Byliśmy "walczyć" o nasze drzwi -wciąż brakuje 3szt i listew maskujących Podobno "są w drodze" -zobaczymy To najbardziej wyczekiwane drzwi świata -zamówione były 5 sierpnia Onna -co do okna w mojej sypialni -to wychodzi na zachód -i jest to okno balkonowe. Sypialnia ma 16,5m.kw. -myślę że nie będzie zbyt ciemno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.10.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzisiaj była ładna pogoda -więc wygoniliśmy wykańczacza na zewnątrz Dokończył płytki na tarasie i zaczął układać klinkier na cokole -pieknie jest! Poza tym byłam wybrać farbę do ostatniego pokoju na górze. Miał byś spokojny beż a skończyło się na intensywnej zieleni (Zapach mchu Dekoral). Tak wygląda na czyjejś ścianie (znalazłam w inecie ): http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/ta/qi/t7cp/6sbum4bYzrvgFoBn9B.jpg Tak więc moje górne pokoje będą dość ciemne... ale nie mogłam się oprzeć .... Ale do kogo ja to piszę? już nikt tu nie zagląda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 nie prawda!!! i właśnie u Ciebie znalazłam kolor do mojego salonu i jadalni.... podobny kolor ma Beckers - ale kosztuje 40 zł za litr więc dałam sobie spokój ... i ponawiam prośbę o fotkę cafe late w dzień... bo jeśłi byłaby jaśniejsza to też by mi się pewnie przydała... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 i mam jeszcze jedno pytanie: Ty na ścianach masz tylko tynk czy gładź też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts