nitubaga 29.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Wiola chyba sama pić nie będziesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dobra, Kasia, ugłaskałaś nie Nitka, przyłącz się do nas, przecież sama z Kasią nie dam rady bo jeszcze dziecko muszę wykąpać i fryzjera mam dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 i fryzjera mam dziś przecież już ciemna noc jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mój fryzjer to mój mąż, będzie mi dziś malował włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mój fryzjer to mój mąż, będzie mi dziś malował włosy Na taki sposób wykorzystywania męża jeszcze nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to jest pomyślane o oszczędnościach. Jak pomyślał ile wydam na pomalowanie w zakładzie fryzjerskim to się nauczył Podobno jest lepszy niż niejedna koleżanka. ostatnio byłam w Jean Luis David obciąć włosy, to fryzjer powiedział, że chętnie zatrudniliby go bo ma talent Facet myślał że mam naturalny jasny blond i tak wychwalał że to rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 to fryzjer powiedział, że chętnie zatrudniliby go bo ma talent Facet myślał że mam naturalny jasny blond i tak wychwalał że to rzadkość To może mógłby tam dorabiać na drugie zmiany? Kredyt byście szybciej spłacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Noo też tak mówił, ale jakos te wszystkie klientki mnie odstraszają. pomęczę sie z kredytem ale będę spokojniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Noo też tak mówił, ale jakos te wszystkie klientki mnie odstraszają. pomęczę sie z kredytem ale będę spokojniejsza To niech świadczy uslugi dla emerytek Dzisiaj pan malował mój ostatni pokój na górze na "winogronowo", ale nawet nie wiem jak wyszło bo jak wracam z pracy to ciemna noc jest Być może w przyszłym tygodniu ruszymy się za kamieniem na kominek -czekamy aż skończy się "boom nagrobkowy" Koncepcja zbliżona do tej: http://images44.fotosik.pl/23/bdec608123577976med.jpg Wiemy napewno, że ten ciemny kamień to będzie Rainforest brown: http://www.bogulak.pl/bogulak/images/nowosci_magazyn/big/forest%20brown.jpg A jasny -na półeczkę-nie mamy pojęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ale to wzór ma być taki sam jak na tym zdjeciu wyzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ale to wzór ma być taki sam jak na tym zdjeciu wyzej? To zdjęcie "gotowego" kominka powyżej -to kominek kubyimychy -i to nie jest rainforest tylko jakiś trawertyn... a co? sądzisz, ze Rainforest nie pasuje do tego modelu kominka? A marmur Rainforest, ktory my chcemy -ma właśnie taki wzór jak ta płyta powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Nie chodzi mi o marmur tylko o wzór. Jest piękny, to pewne tylko czy chcesz dokładnie taki sam? tak pytam, bo moze masz jakis pomysł, żeby np. był zbliżony do tego ale troszkę cos w nim zmienić, żeby jednak był inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 moze masz jakis pomysł, żeby np. był zbliżony do tego ale troszkę cos w nim zmienić, żeby jednak był inny? Spróbuję zrozumieć o co chodzi w tej zawiłej wypowiedzi Otóż mój kominek wygląda w tej chwili tak: http://images45.fotosik.pl/23/e71b471e5ee48c0emed.jpg jak widać -półeczka jest krótsza i wypośrodkowana (asymetryczna by nie weszła, a poza tym znając zycie zawsze waliłabym w nią kolanem wychodząc z kuchni ). Podoba mi się ten nieregularny "obłupany" skos na gorze kamienia, ale to inny rodzaj marmuru -i nie wiem czy tak się uda -bo ponoc Rainforest jest bardzo kruchy... Myslę, że rozmowa z kamieniarzem trochę mi rozjaśni... Acha -i my dalibyśmy jeszcze kawałek tego ciemnego kamienia pod półką -ze by tworzył takie "tło" dla jasnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No to się jednak zrozumiałyśmy To nawet fajnie bedzie wygladać ten ciemny kawałek pod jasną półką bo ja bardziej uwidoczni. No właśnie, podobny ale jednak inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kasiu, poczytałam i ......................oczy mi wyszły z orbit na takie widokihttp://niech-mnie-ktos-przytuli.wizytowka.pl/img/loga/niech-mnie-ktos-przytuli.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kasiu, poczytałam i ......................oczy mi wyszły z orbit na takie widoki http://niech-mnie-ktos-przytuli.wizytowka.pl/img/loga/niech-mnie-ktos-przytuli.gif hej chyba nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Może dlatego że nie bywasz w upokażających sytuacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzień dobry.... zawsze mi się zapomina dopisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ten marmur kojarzy mi sie ze skora slonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dostałam wstępną wycenę od Stolarni Adam.... Jeśli chodzi o cenę to kształtuje się od 1150,- netto jeśli chodzi o drzwi sosnowe 1550,- jeśli chodzi o drzwi dębowe, ok. 1250,- netto jeśli chodzi o olchę . Czyli ciut mniej niż w Stolicy... w sumie to musze tam jeszcze pojechać i je pomacać... ale już mi się podoba, bo w cenie lekko wyżeszj niż sosna można mieć olchę lub prawie dęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts