kuleczka 04.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 przejeżdżałam ostatnio przez miejscowość Bagno trochę dziwnie, gdy ktoś pyta, gdzie mieszkasz? - w bagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.10.2007 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Lubię słuchać radiowej jedynki, a szczególnie pana Wincentego Pipkę. Niestety ostatnio nie miałam tej przyjemności. Mam nadzieję,ze jeszcze usłyszę Jego głos bo bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Moja żona ostatnio była w... Pupkach () Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Moje hity jeśli chodzi o miejscowości to "Sforne Gacie" i "Złe mięso". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 bratki - ta miejscowosc nazywa sie Swornegacie , lezy blisko miejscowosci Męcikał A Złe Mięso lezy blisko Piekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A Pupki? Dla ułatwienia dodam, że to Warmińsko - Mazurskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 bratki - ta miejscowosc nazywa sie Swornegacie , lezy blisko miejscowosci Męcikał A Złe Mięso lezy blisko Piekła. Zgadza się ! A nieopodal Piekła jest też Niebo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 04.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja pracuję z dziewczyną o nazwisku Zgnilec... Nazwisko mało śmieszne, ale osoba świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A Pupki? Dla ułatwienia dodam, że to Warmińsko - Mazurskie. polnocno-wschodnia Polska ma mnostwo fajnych miejscowosci a kolo Pupek lezy Giętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Klasyka: Niedaleko Chełma w Lubelskiem są miejscowiści: Nielisz, Cyców, Celiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Babo Budowniczy, trzeba to napisać bez przecinków. i pierwsze słowo przez ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.10.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Lubię słuchać radiową jedynkę, a szczególnie pana Wincentego Pipkę. Niestety ostatnio nie miałam tej przyjemności. Mam nadzieję,ze jeszcze usłyszę Jego głos bo bardzo mi się podoba. Znam go osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 05.10.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zapraszam do kujawsko-pomorskiego, w Borach Tucholskich jest miejscowość Błądzim, i co nie którzy naprawdę tam błądzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 05.10.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Koło Bydgoszczy jest miejscowość Zamość, koledze, który właśnie tam mieszka sprzęt, który zamówił zawieźli na południe Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.10.2007 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 andzik.78 napisał: Lubię słuchać radiową jedynkę, a szczególnie pana Wincentego Pipkę. Niestety ostatnio nie miałam tej przyjemności. Mam nadzieję,ze jeszcze usłyszę Jego głos bo bardzo mi się podoba. Znam go osobiście ech niektórzy to mają szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a kto był w Cipkach? /w pobliżu Poronina/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a kto w Wieprzu ??....koło Żywca Lepiej mieszkać w Cipkach czy w Wieprzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.10.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Trasa Wa-wa Augustów. Dwa drogowskazy. Pierwszy - Kurejwa, drugi -Kurejewka. Ładnie, a co.Wyszogród- N.D. Maz, po drodze Wychódźc - i wymówić trudno, i wychodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Więcej takich dolnosląskie Kozie Doły Biały Kał kujawsko-pomorskie Ćiućmanija Swornegacie Złe Mięso Dolne Wymiary Tupadły Rzym Krzywe Kolano Koniec Lenie Wielkie lubelskie Puchowa Góra Kukuryki Cyców Zagłoba Zawitała lubuskie Nietoperek Kłopot Podła Góra łódzkie Wągry Bujny Książe Niebo małopolskie Gacki Zagacie Szwaby Wieprz mazowieckie Nowe Rumunki Koziebrody Spaliny Wielkie Twarogi Ruskie Żebrak Piekiełko Potworów Włochy opolskie Ameryka Węgry Zimna Wódka podkarpackie Korea Królik Polski Wielkie Oczy Babule podlaskie Hultajewo Geniusze Konowały Stare Niemyje Kłopoty Stanisławy pomorskie Zdrada Piekło Nicponia Pomyje Mała Przyjaźń śląskie Sieroty Niezdara Niepiekło świętokrzyskie Koniemłoty Donosy warmińsko-mazurskie Kwiatuszki Wielkie Zgon Suczki Stare Juchy Babki Oleckie Rusek Mały Pupki Zgniłocha wielkopolskie Szczury Zajączki Mrówki Genowefa Niebo zachodnipomorskie Nowe Laski Kocury Jęczydół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.10.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Miejscowość Szczury znam a przez Zajączki często przejeżdżam. Jadąc do rodziców męża przejeżdżamy przez Dzięcioły. Ktoś kiedyś dopisał '' tu mieszkają''.. Znam też miejscowość : Kije, Pęczki. Gdzieś w Polsce jest miejscowość Czechy. Tata opowiadał jak pewien pan kazał jechać swojemu pracownikowi do tej miejscowości po części do ciągnika. No to pojechał.Nie było go bardzo długo ,w końcu dzwoni,że jest na granicy i go nie chcą przepuścić bo paszportu nie ma... Wracając do nazwisk , mam wujka ,który Niemiec sie nazywa.Na dodatek mówi bardzo szybko i niewyraźnie. Często zdarza się,że nie można go zrozumieć. Działo sie to kiedy mój tato był młody a w miejscowości w której mieszka wujek jeździła kolej wąskotorowa. Jechali tak sobie w kilka osób i kontrola biletów była. Oczywiście biletów nie mieli.Wujek zdenerwował się zaczął coś mówić,kontroler pyta sie jego dlaczego tak niewyraźnie mówi? Ktoś odzywa sie ''a bo to Niemiec jest''.Kontroler puścił ich bo nie wypada zagranicznemu gościowi kary dawać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts