Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

łoooooooo jak ja bym miała wolna dychę :o hm... :lol: :lol:

no to własnie napisałam- ona wcale nie jest "wolna" :lol:

Ja mam normalnie taka tragedie w finansach, ze zyc mi sie odechciewa. Gdyby nie karta kredytowa to dawno bym sobie w leb strzelila... :-?

no ja na szczęście nie znam takiego pojęcia jak "karta kredytowa".. ale dałam się mężowi namówić na kredyt odnawialny -tak "na wszelki wypadek" :roll: -mam nadzieję, że go nawet nie ruszę :-?

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łoooooooo jak ja bym miała wolna dychę :o hm... :lol: :lol:

no to własnie napisałam- ona wcale nie jest "wolna" :lol:

Ja mam normalnie taka tragedie w finansach, ze zyc mi sie odechciewa. Gdyby nie karta kredytowa to dawno bym sobie w leb strzelila... :-?

no ja na szczęście nie znam takiego pojęcia jak "karta kredytowa".. ale dałam się mężowi namówić na kredyt odnawialny -tak "na wszelki wypadek" :roll: -mam nadzieję, że go nawet nie ruszę :-?

My to nawet kredytu odnawialnego nie mamy. Jak miałam w czasach studenckich, to dopiero po ślubie spłaciłam :oops: Teraz nie ma mowy, zebym dała sie w to wciągnać.

Ja za to wiekszosc faktur za materialy kazalam brac grzebkom na siebie, bo inaczej chcieliby, zeby im wszystko dowozic, a ja ani czasu, ani samochodu, ani sily zeby to wnosic na pietro wszystko. To, co bym odzyskala z VATu stracilabym na transport itd. Nie wiem, czy to byla dobra decyzja, ale przy tak bujnie rozwijajacej sie sytuacji jak u mnie musialabym rzucic prace i latac od rana do wieczora jak kot z pecherzem. :roll:

Małgoś, to mądra decyzja, "fachowcy" czy też bez "" mają niezłe zniżki. Nawet 20-30 % a taki pojedynczy klient to ledwo 5-10 % dadzą.

Moi wszyscy brali materiały na siebie a potem się rozliczaliśmy. Zresztą jest limit zwrotu więc jakbym miała wszystko wziąć to pewnie nie zmieściłabym się w tym zakresie kwot. a tak, do tej pory oddali mi 3200 i reszta przede mną :lol:

No to gites. Tak czy inaczej co sie stalo to sie nie odstanie, takie faktury mam jakie mam i chyba powinnam zlozyc ten wniosek a jak mi sie jeszcze jakas faktura znajdzie po zlozeniu, to chyba mozna ja w przyszlym roku rozliczyc. :roll: Nie moge tej na wanne znalezc i za cholere nie wiem, co sie z nia stalo.

Jak zaginęła faktura to możesz poprosić o kopie w sklepie, gdzie kupowałaś.

Ja składałam wniosek 30 czerwca i wszystkie faktury, które do tego czasu miałam ujęłam we wniosku. A te po 30.06 już złożę w styczniu tego roku. No chyba tak można.

Mozna, tylko wniosek mozna skladac raz w roku najwyzej. A ta faktura pewnie gdzies lezy i smieje sie ze mnie... :evil:

Duchu, a Ty takim fachoffcem swietnym jestes, to nie mozesz se kupic czego? :roll: