kachna28 13.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Heloł! co słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 To złóż w 2009 roku ja za swój zwrot to samochód moze w końcu kupię albo na wakacje pojedziemy albo nie wiem co jeszcze.... albo kasa dalej w dom pójdzie.... dzień dobry Ania, nie może całość pójść na dom bo mnie coś trafi, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ja też tak mówiłam ale nie twierdę, że u Ciebie będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dzień dobry.... u nas jest tak, że rezygnujemy z wielu rzeczy bo kasa na dom.... niestety.... tylko latem się Szanowny uparł, żeby jechac na wakacje odpocząć... i dobrze zrobił, bo oszaleć by było można... a ja głupia miałam skrupuły, że na domek braknie... a i tak braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A my teraz bedziemy miec kumulację wydatków -bo naraz trzeba kupować AGD, zamawiać kuchnię (która jeszcze niewiadomo ile wyniesie), zamówić meble do salonu -bo czas oczekiwania to ok. 10tygodni ..... Tak więc ratują nas raty i kredyt w koncie... Co do wakacji -to pewnie w tym roku nie zaszalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ja od 4 lat tylko w Rzymie byłam, w tym roku nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.12.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No my w tym roku to tylko na narty sie wyrwiemy , bez dzieci, na wakacje juz male szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a mi sie Sri Lanka marzy ale pewnie bedzie jak zwykle wakacje w ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.12.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No Sri Lanka to mi sie nawet nie marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Sri Lanka zbyt niebezpieczna. Na Dominikane chcialam jechac i bylo blisko ze Stanow, ale jakos sie nie poskladalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 na Bora Bora jest najbezpiczniej dzień dobry Wietnam polecam, bo sama też chciałabym te chaszcze zobaczyć, Włochy jeszcze raz, południe Francji, na pewno polecam Skandynawię rowerem, podobno rewelka rzecz. kiedyś się wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 sie witam, lenia mam strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja też mam,ale dziś mam dzień z mężem normalnie to się nie zdarza, bo zawsze jest dziecko ale dziś mamy nianię... normalnie jak na randce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja też mam,ale dziś mam dzień z mężem normalnie to się nie zdarza, bo zawsze jest dziecko ale dziś mamy nianię... normalnie jak na randce no to korzystaj kochana, korzystaj.... u nas Szanowny jak wziął raz dzień urlopu i mieliśmy być sami to miało być tak miło i mieliśmy mieć tyle czasu dla siebie.... a się potem okazało, że skoro wolne to i to i tamto trzeba podgonić ... że nawet nie było kiedy zjeść... że o czymś innym juz nawet nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Oj bidulki. A ja musze kurna do tego Zakopanego jutro jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Małgoś nie marudź, wiesz jak ja bym chciała się z SZanownym wyrwać do Zakopca? ostatni raz Tatry widzieliśmy tuż przed ciążą z Bartusiem, znaczy 6 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Zobaczymy, jak to przezyje... Mam nadzieje, ze chociaz obiad mi postawi potem, ze sie tak dla niego mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no coś Ty pewnie, że postawi.... i to pewnie nie tylko obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Gdybysmy jeszcze zamiast na nogach kolejka wjechali gdzies to juz bym byla przeszczesliwa. Ale chyba sie nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Gdybysmy jeszcze zamiast na nogach kolejka wjechali gdzies to juz bym byla przeszczesliwa. Ale chyba sie nie uda. eeeeeeeee uda się uda.... wystarczy mocno marudzić.... ale czy na pewno tego chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts