markoto 19.12.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Takiego homara czy krabika to bym chetnie zjadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzień bryKrabika czy homara ja też chętnie bym spróbowała, afrodyzjaków na razie nie potrzebuję, jakby za jakis czas to mogę pomyśleć o tym. Na razie bleee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Bry A u nas zastoj na budowie przerwa do lutego. Moze w miedzyczasie zamontuja nam drzwi i wreszcie wygrzejemy wylewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 bry..krewtkowo powim ze jadam..w cytrynie to tequilli zaje..ste..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 markotko, no i dobrze, to tylko miesiąc. Na spokojnie rozejrzysz sie po wszystkim, rozplanujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 19.12.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Duszku a próbowałeś tequile z cynamonem i pomarańczą sory dzień dobry nie powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wiolasz kafle mam juz zakupione, zostal mi tylko wiatrolap brakuje do lazienek elementow ktore mozna zamontowac po kaflach, no ewentualnie listwy - dekory z nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Duszku a próbowałeś tequile z cynamonem i pomarańczą sory dzień dobry nie powiedziałam No a jak przetrenowane..kilka rasy...tak samo jak niemiroff..z ćwiartkami pomidorka w zmrozonym kielonku i takie tamm..nie s pomaranczą ale dradramynką..goldkę sie tak pijo..silverke z sola i pomaranczą.. obie pysne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 matko kochana jak Was czytam to strwierdzam, że mój świat kulinarny jest strasznie malutki - ot schabowy mielony kurczaczek karkóweczka jakaś rybka.... do tego pierożki naleśniczki bigosik ot i tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Tak na prawde w Meksyku nie ma zadnych gold silver i pija tequile pipijajac specjalnym sokiem pomidorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a to cysta proffdo jest markoto tak samo jak to ze to co mi pijemy tutaj niefiele mo wspolnego s oryginalnom tequilla meksykanska fogóle.. Pijem kiedys takom tequille z takim fajnistym kornikiem w srodku flaszki ..ale flacha tego 300zł kosztowała..( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Kurcze wlasnie robie doktorat z certyfikatow energetycznych i na dodatek utrudnilam sobie zycie robiac wentylacje mechaniczna a gwc to juz w ogole gwozdz do trumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hej. A ja pilam meskala. Tatus mi przywiozl z Meksyku. I zjadlam tego robala ze srodka - podobno mialo byc na szczescie, a to bylo w dzien, w ktorym poznalam mojego malza, wiec sie sprawdzilo od razu, jeszcze tej samej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Teraz wiadomo czemu to taki drogi alkohol jak z robalem na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 W Meksyku on chyba az taki drogi nie byl, tylko u nas tak zdzieraja. Nie chca, zeby ludzie sie kochali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Co za kraj, nie ma dziwne, ze wszyscy marudza jak tak malo robali na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Co za kraj, nie ma dziwne, ze wszyscy marudza jak tak malo robali na rynku No i jeszcze ten sposob z lizaniem reki i soleniem - to jest amerykanski wymysl. W Meksyku ludzie poprostu maczaja cytryne w soli i zagryzaja, bo gdyby sie tak lizali, to by cale spoleczenstwo na dur brzuszny padlo albo jaka inna zaraze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 kurna malgoś... ja robala nozem na pol z kumplem przecoiołem..i sjedlismy se pospołu on w pol roku sie hajtnoł ale number... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.12.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A tobie co sie trafilo od tego robala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja tez zjadlam na pol z... moim eks. Polowka tez podzialala, wiec looozik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts