Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez zjadlam na pol z... moim eks. Polowka tez podzialala, wiec looozik. 8)

Małgoś, to Ty podwójne szczęście miałas, rozstałaś sie z jednym i poznałaś kolejnego :lol:

No wlasnie. Dobrze, ze sie eksa w dobrym momencie pozbylam zreszta tak jak moj malz. Przed samym przylotem do PL zerwal ze swoja kobita w Polsce i jak do niej wtedy dotarl to tylko zeby jej powiedziec, ze sorry i ze to definitywnie... :roll:

A tobie co sie trafilo od tego robala?

ja-- jak zwykle heheh w tychze latach moich..wyszedłem przed lokal..troszke sie komus przylało..potem sie do domu poszło..ucieszonym..

wtedy kobitki nie miałem..ale zdaje sie ze 28-czerwca (jakies 2 -3 tyg po robalu)..znalazłem kobitkem co s niom prawie 5 lat byłem..tyle z w wawke pojechała i siem skonczyło..:((

A tobie co sie trafilo od tego robala?

ja-- jak zwykle heheh w tychze latach moich..wyszedłem przed lokal..troszke sie komus przylało..potem sie do domu poszło..ucieszonym..

wtedy kobitki nie miałem..ale zdaje sie ze 28-czerwca (jakies 2 -3 tyg po robalu)..znalazłem kobitkem co s niom prawie 5 lat byłem..tyle z w wawke pojechała i siem skonczyło..:((

nie mogłeś jechać z nią?

szkoda 5 lat :roll:

nie przez internet..to po pirwse tylko jak clek w lokaliku psytulnym se na niom patsylem a ona cholera wzroku nie spuscała..nio :o :o to sem podsedlem pitu pitu..numer domowy wyrwolem i siem zacyło..

hmmm nie nie mogłem..rozkrecałem wtedy interes z ktorym wiązałem wszelakie nadzieje na przyszłośc a z perspektywy czasu patrzac..to ..hmm chyba nie chciałaby..

Ale to musialo byc milosc od perwszego wejrzenia :o A gdzie sie poznaliscie?

Poznalismy sie na wystepie mojego ojca i potem byla impreza u tego mojego eksa w domu, a malzowi musialam wpasc w oko, bo tez na te spontaniczna impreze pojechal no i tak wlasnie sie zaczelo. Okazalo sie, ze mamy bardzo duzo wspolnego. To byla absolutnie milosc od pierwszego wejrzenia i nie tylko wejrzenia. :lol: :lol: :lol: Taka oto latwa jestem, teraz juz wiecie. :oops: :oops: :oops:

Wystepie ojca ja myslalam ze on malarz :)

No fajowa opowiesc :)

Malarz z wyksztalcenia, ale normalnie to obaj inne rzeczy robia... Za duzo by tlumaczyc. W kazdym razie bylo zrzadzenie losu, ale ja zawsze mowie, ze ja go sobie wymyslilam, obmyslilam jaki ma byc i takiego go do siebie sciagnelam. Wierze w to, ze kazdy przyciaga do siebie osoby, z ktorymi chcialby byc. Najgorsi sa ci ludzie, ktorzy nie wiedza, co im odpowiada - wtedy taki przypadek moze miec oplakane skutki. :roll: