wiolasz 09.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jak nie czyta jak czyta?? latam pomiędzy praniem a śniadaniem i jestem na bieżąco, tylko co mam powiedzieć o płycie jak jestem laikiem? Moim zdaniem, jak juz masz możliwość dać szerszą, to znaczy nie ukradnie Ci to powierzchni za bardzo, to wolałabym szersza, zawsze to garnki jeden obok drugiego postawisz spokojnie bez opalania uszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Planuje szara kanape, podloga merbau, meble pod kolor merbau i stad taki mocniejszy akcent myslalam zeby ewentualnie dorzucic poduchy w poodbnym kolorze zeby rozweselic ta szara kanape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No wlasnie troche mi kradnie miejsca na 70 tez powinnam nie opalac ale kreca mnie te dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Podoba mi się deszczownica i jej cena, o wkładzie nic nie wiem, nie znam się. Ale wydaje mi sie że te szarości i ciemne brązy to jakoś tak ponuro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No, to moze byc okejos. A sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Sciany, hmm planuje zlamana biel cokolwiek to znaczy , zlamana szaroscia a jakies inne propozycje masz? Wiesz ten merbau to raczej cieply kolor wiec z szara kanapa powinien wyjsc fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nooo... Wiesz, jak dla mnie sciany to tylko biel. Tak mam. Ale skoro Ty lubisz szary, to mozesz dac taki cieplo-zimny zestaw z biela zlamana szaroscia delikatnie, co by nie bylo za ciemno. Szczegolnie, ze merbau dosc ciemny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nooo... Wiesz, jak dla mnie sciany to tylko biel. Tak mam. Ale skoro Ty lubisz szary, to mozesz dac taki cieplo-zimny zestaw z biela zlamana szaroscia delikatnie, co by nie bylo za ciemno. Szczegolnie, ze merbau dosc ciemny jest. oj to to..zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.01.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 to ten tak? http://images37.fotosik.pl/47/b51bdb4d946b55d8.jpg bardzo energetyzujący śliczny, dynamiczny i od razu wiadomo że zdominuje wnętrze uważam że jedynym kolorem oprócz szarości który się będzie z nim dobrze komponował jest biel. i jeszcze ciemne drewno. i żadnych kolorystycznych akcentów w pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wiesz ten merbau to raczej cieply kolor wiec z szara kanapa powinien wyjsc fajnie. Markotko na pewno wyjdzie pięknie - to jak dla mnie świetne połączenie! Zresztą pamiętasz domek KBijan, bo ona właśnie miała parkiet merbau i do tego szarą rogówkę! Będzie piknie!!! Jeśli chodzi o płytę to dla mnie jest super - sama planuję też taką szeroką (chyba nawet 90cm) i też z Teki, hehe Co do kominka to bardzo mi się podoba - przez to ułożenie kafli jest oryginalny i nietypowy! A kolorek świetnie ożywi wnętrze! P.S. A dzienniczek Twój czytam codziennie, więc nie pisz mi tu dyrdymałów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No wystarczy Was objechac i od razu lepiej Kominek mam maly wiec byloby cos podobnego tylko po jednym kaflu z boku i pod kominkiem rzad kafli jak na dole tylko bez tych aniolkow. Szukalam kominkow, wszedzie ramki, ten z kafli jest fajny ale musi byc na niego miejsce ja nie bardzo mam jak taki zrobic ten zobaczylam i stwierdzialam ze taki jeden akcent kolorystyczny bylby fajny w tych moich szarosciach Na sciane ma byc bialy odrobine zlamany szaroscia, kolorki beda tylko w dzieciecych pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dziewuszki czyli co jak mam male wnetrze to kominek powienien byc taki zeby go nikt nie zauwazyl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Spokojnie, niezauwazalny kominek bylby niebezpieczny dla gosci... Skoro tego pomaranczu ma byc jeszcze mniej, to chyba nie ma co pekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Moze byc inny kolor kafli, moze masz jakas koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No chyba caly ich urok w tym kolorze wlasnie. Mozna isc albo w kierunku szarosci - jakies srebro, cos takiego, albo w kierunku drewna i tu jakas cegla, wlasnie pomarancz, no sama nie wiem. Dokladnie koloru scian, kanapy i merbau nie widze kolo siebie, wiec trudno tak w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 markotkocały urok w kolorzeja bym w to poszłazwłaszcza do szarości - to bardzo ładne zestawienie. w wątku o kominkach był taki pomarańczowy i jest to jeden z niewielu który mnie zachwycił i na który zwróciłam uwagę wnętrze na pewno będzie niepowtarzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dowiadywalam sie o ceny tych kafli bo okazuje sie ze robila je moja znajoma z Krakowa cena jednego kafla z czerwonym-pomaranczowym szkliwem to 170zl netto+70% diabelnie drogo, mi policzy troszke inaczej ale cena jak na razie dosc wysoka, licze ze z 12 kafli na ta obudowe pojdzie. Wyjsciem jest jeszcze zrobienie na razie kominka pod kafle a za jakis czas doklejenie kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Plus jest tez taki, ze mozesz sobie po wszystkim wziac na zywca taki kafel i przystawic do sciany jak juz wszystkie meble beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Plus jest tez taki, ze mozesz sobie po wszystkim wziac na zywca taki kafel i przystawic do sciany jak juz wszystkie meble beda... to prawda. Bo ja teraz się musze babrać w kolorach i dobierać wszystko by grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Tylko jak ona juz robi kafle to chyba musi zrobic wszytskie bo nigdy nie wyjdzie tak samo za drugim razem, tak przynjamniej mowila jak miesza barwniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts