Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Jak nie czyta jak czyta??

latam pomiędzy praniem a śniadaniem i jestem na bieżąco, tylko co mam powiedzieć o płycie jak jestem laikiem?

Moim zdaniem, jak juz masz możliwość dać szerszą, to znaczy nie ukradnie Ci to powierzchni za bardzo, to wolałabym szersza, zawsze to garnki jeden obok drugiego postawisz spokojnie bez opalania uszek :wink:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ten tak?

http://images37.fotosik.pl/47/b51bdb4d946b55d8.jpg

bardzo energetyzujący

śliczny, dynamiczny i od razu wiadomo że zdominuje wnętrze

uważam że jedynym kolorem oprócz szarości który się będzie z nim dobrze komponował jest biel. i jeszcze ciemne drewno.

i żadnych kolorystycznych akcentów w pomieszczeniu

Wiesz ten merbau to raczej cieply kolor wiec z szara kanapa powinien wyjsc fajnie.

Markotko na pewno wyjdzie pięknie - to jak dla mnie świetne połączenie! 8) :wink:

Zresztą pamiętasz domek KBijan, bo ona właśnie miała parkiet merbau i do tego szarą rogówkę!

Będzie piknie!!! :wink:

Jeśli chodzi o płytę to dla mnie jest super - sama planuję też taką szeroką (chyba nawet 90cm) i też z Teki, hehe :lol: :lol:

Co do kominka to bardzo mi się podoba - przez to ułożenie kafli jest oryginalny i nietypowy! :wink:

A kolorek świetnie ożywi wnętrze!

P.S.

A dzienniczek Twój czytam codziennie, więc nie pisz mi tu dyrdymałów!!! :D :wink:

No wystarczy Was objechac i od razu lepiej :)

Kominek mam maly wiec byloby cos podobnego tylko po jednym kaflu z boku i pod kominkiem rzad kafli jak na dole tylko bez tych aniolkow.

Szukalam kominkow, wszedzie ramki, ten z kafli jest fajny ale musi byc na niego miejsce ja nie bardzo mam jak taki zrobic ten zobaczylam i stwierdzialam ze taki jeden akcent kolorystyczny bylby fajny w tych moich szarosciach :)

Na sciane ma byc bialy odrobine zlamany szaroscia, kolorki beda tylko w dzieciecych pokojach :)

markotko

cały urok w kolorze

ja bym w to poszła

zwłaszcza do szarości - to bardzo ładne zestawienie.

w wątku o kominkach był taki pomarańczowy i jest to jeden z niewielu który mnie zachwycił i na który zwróciłam uwagę

wnętrze na pewno będzie niepowtarzalne

Dowiadywalam sie o ceny tych kafli bo okazuje sie ze robila je moja znajoma z Krakowa :) cena jednego kafla z czerwonym-pomaranczowym szkliwem to 170zl netto+70% diabelnie drogo, mi policzy troszke inaczej ale cena jak na razie dosc wysoka, licze ze z 12 kafli na ta obudowe pojdzie.

Wyjsciem jest jeszcze zrobienie na razie kominka pod kafle a za jakis czas doklejenie kafli.