Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Dowiadywalam sie o ceny tych kafli bo okazuje sie ze robila je moja znajoma z Krakowa :) cena jednego kafla z czerwonym-pomaranczowym szkliwem to 170zl netto+70% diabelnie drogo, mi policzy troszke inaczej ale cena jak na razie dosc wysoka, licze ze z 12 kafli na ta obudowe pojdzie.

Wyjsciem jest jeszcze zrobienie na razie kominka pod kafle a za jakis czas doklejenie kafli.

niom ale 200zł za metr zacnej podłogi drewnianej na cołki zywot to strasznie drogho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trawertyn zywicowany

To glupi kamien. :roll: Taki zolty do szarosci... Nie pasowalby. To znaczy gdybys nie miala wyjscia, to trudno, ale ten pomaranczowy bylby na pewno po pierwsze duzo bardziej oryginalny, po drugie lepiej pasujacy do szarego i do drewna. Tak mi sie przynajmniej wydaje. :roll:

Hej! Markotko -a czemu już nie chcesz płyty Siemensa :o ?

a co do kominka -to ja jednak wolę kamień -ale to może takie egoistyczne zdanie -bo sama tak mam :wink:

A co do merbau -to wcale nie jest taki ciemny, szczególnie jeśli pokój ma duże okna -np u Utka76 to wygląda tak:

http://img525.imageshack.us/img525/5112/84671783fz0.jpg

ja do merbau planuje meble w kolorze Dąb macao:

http://www.pagedmeble.pl/templ/katalog/img/img_wyb/wybarw-16%20macao.jpg

natomiast sofy jasnobeżowe (jednak :wink: ) -ale szare według mnie będą fajnie wyglądały. Masz jakieś upatrzone już?