Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś nie skarbowy to na pewno :D a malwersacje to nie ma szans za uczciwie u nas robią :-? Markotko przyjdź do mnie to zobaczysz ja kawkę to mam kole monitora jak stukam to popijam głównie zimną :-?

o o o mam to samo ino z herbatką rzecz jasna.... :lol:

Nituś nie skarbowy to na pewno :D a malwersacje to nie ma szans za uczciwie u nas robią :-? Markotko przyjdź do mnie to zobaczysz ja kawkę to mam kole monitora jak stukam to popijam głównie zimną :-?

o o o mam to samo ino z herbatką rzecz jasna.... :lol:

:lol: :lol: :lol:

i ja, i ja :p

a potem robię świeżą, bo zimnej nie lubię... :roll:

czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie

aaaa to pewnie pralkę indesit masz :wink: :lol: :lol: :lol:

a nie zgadłaś :lol:

no wiesz, kiedyś tylko pralki indesit wszystko robuły, żebyś Ty (czy ja) nie miała nic na głowie, tak w reklamach było. Kłamali? bo ja takową mam ale na głowie czapkę czasem też mam :p

czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie

aaaa to pewnie pralkę indesit masz :wink: :lol: :lol: :lol:

a nie zgadłaś :lol:

no wiesz, kiedyś tylko pralki indesit wszystko robuły, żebyś Ty (czy ja) nie miała nic na głowie, tak w reklamach było. Kłamali? bo ja takową mam ale na głowie czapkę czasem też mam :p

znaczy się kłamali 8) :wink:

Dzień dobry!

Rada dla wszystkich -NIE JEDZCIE W SFINKSIE! w ndz byłam w Rzeszowie na obiedzie właśnie w tej knajpie -i tak się strułam, że dwa dni ledwo że łaziłam :evil: , a wczoraj poszłam spac o 18ej i rano dzisiaj dopiero wstałam.... A w robocie wczoraj to nawet na myśl o kawie było mi niedobrze -a zawsze uwielbiałam :roll: