markoto 12.01.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No co przychodze to paplaja i kawke pija Widac chodze po innych dzialach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nituś nie skarbowy to na pewno a malwersacje to nie ma szans za uczciwie u nas robią Markotko przyjdź do mnie to zobaczysz ja kawkę to mam kole monitora jak stukam to popijam głównie zimną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nituś nie skarbowy to na pewno a malwersacje to nie ma szans za uczciwie u nas robią Markotko przyjdź do mnie to zobaczysz ja kawkę to mam kole monitora jak stukam to popijam głównie zimną o o o mam to samo ino z herbatką rzecz jasna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nituś nie skarbowy to na pewno a malwersacje to nie ma szans za uczciwie u nas robią Markotko przyjdź do mnie to zobaczysz ja kawkę to mam kole monitora jak stukam to popijam głównie zimną o o o mam to samo ino z herbatką rzecz jasna.... i ja, i ja a potem robię świeżą, bo zimnej nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 paplaj paplaj tylko Ci sie tak wydaje że nikt nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Markotko, to kawkę jutro zaserwuj cieplutką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzien dobry!! Prosze bardzo ciepla kawka http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/72_106.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień doberek bardzo dziękuję za pyszną kawką przyda się bo coś mnie dzisiaj głowa straszliwie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mam nadzieje ze nie latalas po dworze bez czapeczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ja zawsze latam bez czapeczki - nie cierpię czapek ale ten ból to raczej ciśnieniowy bo od wczoraj mam problem z ciśnieniem - wysokie jest jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Cisnienie i mroz robia swoje, nakladaj chocby kaptur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie aaaa to pewnie pralkę indesit masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie aaaa to pewnie pralkę indesit masz a nie zgadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie aaaa to pewnie pralkę indesit masz a nie zgadłaś no wiesz, kiedyś tylko pralki indesit wszystko robuły, żebyś Ty (czy ja) nie miała nic na głowie, tak w reklamach było. Kłamali? bo ja takową mam ale na głowie czapkę czasem też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie aaaa to pewnie pralkę indesit masz a nie zgadłaś no wiesz, kiedyś tylko pralki indesit wszystko robuły, żebyś Ty (czy ja) nie miała nic na głowie, tak w reklamach było. Kłamali? bo ja takową mam ale na głowie czapkę czasem też mam znaczy się kłamali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a to dziady jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kochane to mamy wiele ze sobą wspólnego..... bo ja toże nie dzierżę czapek i toże mam Indesit i jestem z niej bardzo zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czasami zakładam - ale nie lubię mieć nic na głowie aaaa to pewnie pralkę indesit masz na kawkę wpadłam czapek też nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry! Rada dla wszystkich -NIE JEDZCIE W SFINKSIE! w ndz byłam w Rzeszowie na obiedzie właśnie w tej knajpie -i tak się strułam, że dwa dni ledwo że łaziłam , a wczoraj poszłam spac o 18ej i rano dzisiaj dopiero wstałam.... A w robocie wczoraj to nawet na myśl o kawie było mi niedobrze -a zawsze uwielbiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts