mario31 15.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dawaj a co się bedziesz szczypać ja sie przy prasowaniu uspokajam To tak jak ja! I mam wtedy dużo czasu na myślenie... Anja ja nawet nie mam takiego urządzenia w domu - tradycjonalistka jestem i podłogę myję zwykłą szmatką owiniętą na miotle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ja tez lubie prasowac ale nigdyw zyciu nie umylam podlogi mopem nie potrafie Bo u nas nie ma porzadnych mopow. Kropka. Porzadnym mozna umyc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ja tez lubie prasowac ale nigdyw zyciu nie umylam podlogi mopem nie potrafie Bo u nas nie ma porzadnych mopow. Kropka. Porzadnym mozna umyc spoko. No właśnie i tu masz Małgoś rację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Wlasnie przezylam chwile grozy... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6166668,Samolot_wpadl_do_rzeki_w_Nowym_Jorku.html Ale to nie ten samolot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 przyszłam zaglądnąć co słychać Dawaj a co się bedziesz szczypać ja sie przy prasowaniu uspokajam To tak jak ja! I mam wtedy dużo czasu na myślenie... Anja ja nawet nie mam takiego urządzenia w domu - tradycjonalistka jestem i podłogę myję zwykłą szmatką owiniętą na miotle... ja tez tak mam! bardzio mnie prasowanie uspakaja i myślę.. myślę.. myślę.. ale prac mokrych niecierpię.. od zmywania i mycia podłog mam.. męża jego z kolei zmywanie uspakaja czsaami zxajmuję się parkietami - ale tylko wtedy jak robię jakieś pastowanko albo pielęgnację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ja tez lubie prasowac ale nigdyw zyciu nie umylam podlogi mopem nie potrafie Bo u nas nie ma porzadnych mopow. Kropka. Porzadnym mozna umyc spoko. Dzień dobry A ja myśle, ze my bez odowiedniego przygotowania nie umiemy myć podłóg szybko i efektownie. Najlepeij myją zawodowe sprzątaczki. One mają swój system wiem, bo widziałam to na własne oczy przez kilkanaście lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Fakt ze jak dzieci marudne to bardzo chetnie zmywam i zajmuje mi to duuuuzo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Fakt ze jak dzieci marudne to bardzo chetnie zmywam i zajmuje mi to duuuuzo czasu jak ja bym tak robiła, to ręce bym miala zdarte az do kosci w nietrórych okresach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Fakt ze jak dzieci marudne to bardzo chetnie zmywam i zajmuje mi to duuuuzo czasu jak ja bym tak robiła, to ręce bym miala zdarte az do kosci w nietrórych okresach a ja biedna muszę w rękawiczkach bo dostałam jakiegoś uczulenia i mam dłonie czerowne i obdarte nie wiem od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja tez kiedys mylam w rekawiczkach a potem dostawalam uczulenie jak tylko mylam w rekawiczkach, teraz mam te jednorazowe, w nich jest troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 to może mam to od rękawiczek? mam takie kuchenne niebieskie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Sprobuj kupic te jedorazowe, bo moze w tych gumowych sie jakis grzyb robi jak sie reka spoci a sa potem znow uzywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 te jednorazowe to jakieś z folii? jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 nie, takie lekarskie, z lateksu pudrowane, paczkowane po 100 sztuk w sklepach zaopatrzenia medycznego sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja tez kiedys mylam w rekawiczkach a potem dostawalam uczulenie jak tylko mylam w rekawiczkach, teraz mam te jednorazowe, w nich jest troche lepiej moze chodzi o to czy pudrowane czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 One sa talkowane te kuchenne rekawice, ale po kilku razach tego talku to juz nie ma, rece sie poca i grzybek moze sie rozwijac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ja wole nie talkowane, a jak juz ubieram rekawiczki to łapki tłustym kremem smaruje. I tylko jednorazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Mozna kupic niepudrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 winylowe dla mnie lepsze niz lateksowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a widzisz o takich nawet nie slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts