Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To nie moje swietaelka tylko Anji :)

A zaraz mnie trafi szlag. Zamontowali drzwi a drzwi sa w innym kolorze niz okna. Maja je zabrac z powrotem.

Wiem skad pomylka, kolor okien wybieralismy miedzy orzechem i ciemnym debem, ostatecznie zdecydowalismy sie na orzech bo pasowal do koloru bramu-oba kolory byly dosc podobne. Najpierw zamontowali okna, potem montowali brame, na zdjeciach zauwazylam ze kolory bramy i okien odbiegaja od siebie. podejrzewalam ze moze sie majtneli z kolorem ale machnelam reka. Teraz drzwi prawdopodobnie zrobili w kolorze wlasciwym :evil: albo na odwrot, okna byly prawidlowe a drzwi w debie. No i guzik, dalej nie mamy drzwi.

Witaj!

Chciałam Ci serdecznie podziękować! :D

A wiesz, za co? :D

Za to, że Twój dziennik jest skarbnicą ciekawych informacji, zdjęć, różnych rozwiązań, które wyszperałaś dla siebie a przy okazji dla nas wszystkich! Najbardziej dziękuję ci za te "wszystkie szarości". Bardzo, bardzo mi pomogłaś !!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz nic tylko wybierać, a wcześniej jeszcze szukać musiałam :-?

Twój domek bardzo mi się podoba! Szczególnie ściana frontowa. Bardzo ładny projekt!

No i muszę ci powiedzieć, że jesteś niezłym świrem (w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście :lol: ) Budujesz z taką pasją, zaangażowaniem, że nie można od twojego dziennika oczu oderwać!

Trochę mnie podniosłaś na duchu, bo ja - choć też raczej z tych świrowatych -zaczynam powoli klapucieć :o :D , tj. zmęczenie przy ogarnięciu budowy daje się we znaki :cry:

Ale, ale płakać tutaj nie przyszłam..... :D

Raczej gratulować, podziwiać i dziękować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzien dobry wszystkim!!

Nelli jestem w szoku, dzieki za takie mile slowa :)

Ciesze sie , ze moje poszukiwania na cos sie przydaly :)

Milo mi Cie goscic u mnie i bierz na co masz ochote , bo starsznie milo jest kiedy mozna sie podzielic tym co sie znalazlo :)

Ja tez powolutku czuje zmeczenie materialu, ale licze, ze jak wejda kafelkarze to jakos pojdzie i sila do walki wroci :) Trzymam kciuki, zeby i ciebie sily nie opadly i zebys z radoscia doprowadzila budowe do konca :)

Gniazdka juz przestawialismy co poniektore. Rzadko bywam na budowie wiec jak juz jestem to na ogol za pozno, zeby cos zmieniac :) Nie strasz, ja jestem dobrej mysli :)
jeśli mogę się jeszcze wtrącić w kwestii gniazdek i włączników: koniecznie przejdź jeszcze raz i zweryfikuj jak będa otwierać się drzwi :roll: Przyjmuje się tak, że do pokoi drzwi otwierają się do środka pomieszczenia, a do łazienki na korytarz.

I ja przegapiłam jeden jedyny włącnzik do łazienki na górze :evil: :evil:

Nawet nie wiesz jakie to wkurzające :evil: Znaczy, sytuacja wygląda tak, że drzwi są lewe, czyli zawiasy mają po lewej stronie, co za tym idzie otwieram je do siebie lewą ręką. A włącznik mam gdzie????????? Po lewej stonie drziw, czyli tam gdzie zawiasy:evil:

Jak mam puste ręce, to pół biedy, gorzej jak idę z czymś do schowania w łazience.