wiolasz 17.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Markotko Gratuluję! podobają mi się te światełka a gdzie ja je mogę zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 To nie moje swietaelka tylko Anji A zaraz mnie trafi szlag. Zamontowali drzwi a drzwi sa w innym kolorze niz okna. Maja je zabrac z powrotem. Wiem skad pomylka, kolor okien wybieralismy miedzy orzechem i ciemnym debem, ostatecznie zdecydowalismy sie na orzech bo pasowal do koloru bramu-oba kolory byly dosc podobne. Najpierw zamontowali okna, potem montowali brame, na zdjeciach zauwazylam ze kolory bramy i okien odbiegaja od siebie. podejrzewalam ze moze sie majtneli z kolorem ale machnelam reka. Teraz drzwi prawdopodobnie zrobili w kolorze wlasciwym albo na odwrot, okna byly prawidlowe a drzwi w debie. No i guzik, dalej nie mamy drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dobrze, ze zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Sprobowali by nie , ale znow mamy 2 tygodnie nieszczelnych drzwi, za gaz wychodzi nam 700zl miesiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 ooooj dużo kiedy ja sie przestanę dziwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a to pech z tymi drzwiami tyle, dobrze, że nie robili problemów zzabraniem ja już się nie dziwię.. teraz tylko stram się przywyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Zamawialismy u nich okna teraz drzwi to chyba wiedza na jaki kolor malowac. Tzn przynajmniej powinni wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jakby myśleli toby wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dzień dobry ehhhhhhhh Ci wykonawcy jak nie sprawdzisz 3 rawzy nie upewnisz się 5 razy to i tak coś pomylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.01.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 no to kicha z tymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.01.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 ja to się nie odzywam bo wiem jakie przerypy czasem tato ma z klientami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Nie zbye to byla nasza wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 infantylnie sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 I tu też cisza? czy tylko ja i Ania dzisiaj wstałyśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 na to wyglada Kasiu, pusto i glucho, Ullercia tez nie spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witaj! Chciałam Ci serdecznie podziękować! A wiesz, za co? Za to, że Twój dziennik jest skarbnicą ciekawych informacji, zdjęć, różnych rozwiązań, które wyszperałaś dla siebie a przy okazji dla nas wszystkich! Najbardziej dziękuję ci za te "wszystkie szarości". Bardzo, bardzo mi pomogłaś !!!!!!!!!!!!!!!! Teraz nic tylko wybierać, a wcześniej jeszcze szukać musiałam Twój domek bardzo mi się podoba! Szczególnie ściana frontowa. Bardzo ładny projekt! No i muszę ci powiedzieć, że jesteś niezłym świrem (w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście ) Budujesz z taką pasją, zaangażowaniem, że nie można od twojego dziennika oczu oderwać! Trochę mnie podniosłaś na duchu, bo ja - choć też raczej z tych świrowatych -zaczynam powoli klapucieć , tj. zmęczenie przy ogarnięciu budowy daje się we znaki Ale, ale płakać tutaj nie przyszłam..... Raczej gratulować, podziwiać i dziękować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dzien dobry wszystkim!! Nelli jestem w szoku, dzieki za takie mile slowa Ciesze sie , ze moje poszukiwania na cos sie przydaly Milo mi Cie goscic u mnie i bierz na co masz ochote , bo starsznie milo jest kiedy mozna sie podzielic tym co sie znalazlo Ja tez powolutku czuje zmeczenie materialu, ale licze, ze jak wejda kafelkarze to jakos pojdzie i sila do walki wroci Trzymam kciuki, zeby i ciebie sily nie opadly i zebys z radoscia doprowadzila budowe do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ale licze, ze jak wejda kafelkarze to jakos pojdzie i sila do walki wroci Po kafelkarzach -to dopiero są migreny i bezsenne noce Zaczynają się lampy, gniazdka (oczywiście się okazauje, ze nie tam gdzie trzeba ), biały monta (źle zamontowane spłuczki ) itp.. itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Gniazdka juz przestawialismy co poniektore. Rzadko bywam na budowie wiec jak juz jestem to na ogol za pozno, zeby cos zmieniac Nie strasz, ja jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Gniazdka juz przestawialismy co poniektore. Rzadko bywam na budowie wiec jak juz jestem to na ogol za pozno, zeby cos zmieniac Nie strasz, ja jestem dobrej mysli jeśli mogę się jeszcze wtrącić w kwestii gniazdek i włączników: koniecznie przejdź jeszcze raz i zweryfikuj jak będa otwierać się drzwi Przyjmuje się tak, że do pokoi drzwi otwierają się do środka pomieszczenia, a do łazienki na korytarz. I ja przegapiłam jeden jedyny włącnzik do łazienki na górze Nawet nie wiesz jakie to wkurzające Znaczy, sytuacja wygląda tak, że drzwi są lewe, czyli zawiasy mają po lewej stronie, co za tym idzie otwieram je do siebie lewą ręką. A włącznik mam gdzie????????? Po lewej stonie drziw, czyli tam gdzie zawiasy:evil: Jak mam puste ręce, to pół biedy, gorzej jak idę z czymś do schowania w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts