Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no... To by artysta malowal. :roll: To znaczy gdyby byly biale, to z jednej strony namalowalibysmy rozne cuda (drewno z podlogi), a gdyby byly sosnowe to trzeba by je z jednej strony dodatkowo machnac na bialo. No i nie wiem, ktore rozwiazanie lepsze. :roll: Glownie chodzi o to, czy maja byc drzwi z panelami czy gladkie. Do malowania w drewno z panelami lepsze, a do malowania na bialo lepsze biale. :lol: :lol: :lol: :-?

Ja tam bardzo lubię białe drzwi. Jedyne co przemawia na minus to fakt, ze szybko się brudzą i wycierają gdzie najczęściej dotykamy dłońmi. ALe jeśli byłyby malowane to łatwo można samemu odświeżyć :lol:
ja nie lubię, trauma po bloku.

Ale osobiście baaaaardzo podobają mi się drzwi u Jasi :D Tam jakoś pasują

No wlasnie Mayland - to tez przemawia za malowanymi, a nie jakas tam okleina glupia. Moj maz ostatecznie malorz z wyksztalcenia, to pedzlem moze machnac tu i owdzie co jakis czas. Zreszta on tak ma - raz na jakis czas draznia go plamy na scianach i drzwiach i lazi z pedzlem. :lol: :lol: :lol:

Anja, co ja zrobie, ze ile bym sie nie naogladala roznych wnetrz, to biale mi najbardziej podchodza... :roll:

A gdzie ten jej dom, o ktorym mowicie, he? :roll: