DarioAS 27.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Życzę Ci dobrego dnia, dnia bez gonitwy i stresów, dnia, w którym słońce czas odlicza i nikt nie wylicza sukcesów. Życzę Ci odwagi być sobą, bez zakłamania i picu, unieść się dumnie ponad krzesło i pewnie wziąć udział w życiu. Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić, kiedy Ci słońca będzie za wiele, to deszcz Cię może ostudzić. Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu, azylu, który Ci da schronienie i nie powie o niczym nikomu. Życzę Ci fantazji, ozdób swe niebo skrzypcami, zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami. Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę, bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze. Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy, barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej? http://0f.img.v4.skyrock.com/0f4/zipepette/pics/1572171634.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Martuniu, wszytskiego najlepszego, i zeby sie jak najszybciej spelnily marzenia http://www.bip.gminy.com.pl/bejsce/pic/kwiaty2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Markotko-Martusiu -ja też dołączam się do życzeń! SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH NAWET MARZEŃ CI ŻYCZĘ!!!! http://www.e-kwiaty.pl/images/bo110-d.jpg (i kolejne róże przyniosłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.01.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dziekuje Wam za wszystkie zyczenia !! Pozdrowienia z nart Jest cudnie, pogoda fajna, trasy szerokie i pelno sniegu, towarzystwo tez niczego sobie Juz widze ile bede miala do nadrobienia po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.01.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Monia dzieki za roslinki Jestem w szoku myslalam ze rzucisz nazwami a tu nawet obrazeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No ładnie !!!!! niektórzy sobie jeżdzą na nartach....a inni muszą pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.01.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja tez się przyłączam do najserdeczniejszych życzeń http://www.sad-flor.pl/kwiaty/bukiet1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 I ja:http://img225.imageshack.us/img225/6622/3572388phfei7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dziekuje za wszystkie zyczenia!! Jestem juz w domu, bylo superowo, sloneczko, sniezek, niestety i stety ( stety bo w osttanim dniu jeden z ostatnich zjazdow) wybilo mnie na muldzie przy hamowaniu, upadlam ale narty mi sie nie wypiely i poczulam cosik w kolanku. Nie moglam stawac bo uciekalo mi kolano na boki, zwieziono mnie topoganem-potem beda zdjecia z akcji okazalo sie ze mm zerwane wiazadlo krzyzowe kolana, mam ubrany tutor czyli cos ala gips ale do sciagania w razie potrzeby. Czeka mnie operacja rekonstrukcji wiezadla, oby jak najszybciej udalo mi sie ja zalatwic ale pewnie i tak z 2-3 miesiace to potrwa. Biore pod uwage Klinike sportu w Żorach i klinike sw Lukasz w Bielsku wiec jak ktos ma jakies znajomosci prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ojej Martuniu cos Ty narobila a bolało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ojjojojjj.. marteczka dobrze, że już wróciłaś.. tylko to kolanko mam nadzieję, że szybko się wygrzebiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Troche bolalo, teraz tez troche boli jak zle stane , ale nie jest zle, nawet nie spuchlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Marta, ale dajesz, no! Oby Ci to dobrze zrobili teraz... Biedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.02.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj. Markotko, ale Ci się porobiło - ja miałam takie zdarzenie jakieś 9 lat temu podczas zderzenia ze snowboardzistą - niestety do tej pory odczuwam bóle kolana i po kilku zjazdach (na niezbyt stromych stokach) muszę dać spokój na cały dzień ze zjazdami. Na szczęście narty to nie wszystko Ja tam wolę wiosnę i lato Zapomniałabym... Spóźnione, ale gorące życzenia dla Ciebie z okazji imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 cześć do życzeń dołączę niestety z pustymi rękami ale szczerym sercem A wypadku z kolanem współczuję. No i co? kuleć teraz będziesz bidulko? Acha, gratuluję pozwolenia na użytkowanie ja też juz bym chciała.. to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Acha, gratuluję pozwolenia na użytkowanie ja też juz bym chciała.. a macie certyfikat energetyczny? od -01.01. trzeba miec żeby ubiegac się o uzytkowanie nowowybudowanego budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No właśnie, Marta chyba sama wystawia takie papierki nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Marta chyba sama wystawia takie papierki nie? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no chyba tak, bo coś mi sie obiło że na szkoleniu była czy się wybiera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No właśnie, Marta chyba sama wystawia takie papierki nie? ale sama sobie to nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts