markoto 08.02.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cyknij fotke Przynajmnie garnki nie beda walczyly o miejsce z patelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cyknęłam -ale tu wielkości nie widac najwyzej codziennie bedzie chińszczyzna -bo srodkowy palnik jest na wok-a http://images47.fotosik.pl/59/39b0a4aad805964fmed.jpg Markotko -jakie schody bedą w Twoim domku? bo już zapomniałam as u mnie to temat na topie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Schodki betonowe obkladane drewnem, tralki pionowe proste drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzien dobry!! Malgos wlaciwie nie ma znaczenia, gorzej juz nie bedzie tylko wolalbym byc szybciej mobilna niz we wrzesniu No wlasnie... Biedna jestes bardzo... Bedziesz do wrzesnia na zwolnieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nie wiem, mam nadzieje, ze to jednak nie bedzie wrzesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Schodki betonowe obkladane drewnem, tralki pionowe proste drewniane no to -tak jak u mnie -tylko my chcemy trochę nierdzewki dorzucic -widziałaś pewnie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Widzialam Tylko my chcemy barierki mocowane od zewnatrz a wtedy jest problem z wstawkami z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 08.02.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 podpowiedzcie, gdzie można dostać rurkę fi 20 z nierdzewki, na razie wszędzie gdzie dzwoniłem, to najmniejsze zamówienie to 50 mb, a szczotkowanie od 100 mb, a ja nie będę robił barierki do sopockiego molo, tylko na schody w domku. Nasze schody mają być kompilacją podpatrzonych w dzienniku kachny 28 i podobnych znalezionych w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 weź sie przypomnij w polowie tyg...podpytam jednego goscia..ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 08.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzięki, nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nasze schody mają być kompilacją podpatrzonych w dzienniku kachny 28 i podobnych znalezionych w necie. O -jak mi miło My naszą nierdzewkę -profil kwadrat 50x50mm bedziemy kupowac w Rzeszowie. Sprzedają tez wysyłkowo -ale niestety namiary mogę podac dopiero jak mężul wróci do pracy po szkoleniu (czyli najwcześniej w środę). A patrzyliście w castormamie? Tam mają okragłą nierdzewkę chyba, my kwadrat to mielismy spory problem znaleźc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dzień dobry a co się stało z kolankiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzien dobry! Aniu popsulo sie kolanko na poprzedniej chyba stronie opis szczegolowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nasze schody mają być kompilacją podpatrzonych w dzienniku kachny 28 i podobnych znalezionych w necie. O -jak mi miło My naszą nierdzewkę -profil kwadrat 50x50mm bedziemy kupowac w Rzeszowie. Sprzedają tez wysyłkowo -ale niestety namiary mogę podac dopiero jak mężul wróci do pracy po szkoleniu (czyli najwcześniej w środę). A patrzyliście w castormamie? Tam mają okragłą nierdzewkę chyba, my kwadrat to mielismy spory problem znaleźc Kachna, gdzie w Rzeszowie??? dawaj namiar bo ja pod nosem i znaleźć nie mogłam. Znalazłam tylko firme w Lublinie, która liczy za sprzęt jak za zboże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 oj, biedaczku Ty mój aż sie dziwię, że Cię dobry humor nie opuszcza a swoją drogą.. szczegóły są dwie strony wstecz, nie jedna ale przy okazji zrobiłam skrót ostatnich wydarzeń i jestem w miarę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aniu daje jakos rade, nie jest zle, nie boli za bardzo, bardziej mnie bola zastrzyki ktore musze sobie ladowac z brzuszek niz noga. Jakos kustykam po domu wiec nie jest zle na razie Nie wiedzialam ze to juz 2 strony minely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a dużo Ci zostało tych zastrzyków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A czemu te zastrzyki w brzuszek są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To sa zastrzyki przeciwzakrzepowe, bede je miec do czasu kiedy noga nie bedzie ruchoma. Nie wiem czemu w brzuch, tak mi kazali robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ło matkoscórkhom juzz mnie painuje...witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts