Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podpowiedzcie, gdzie można dostać rurkę fi 20 z nierdzewki, na razie wszędzie gdzie dzwoniłem, to najmniejsze zamówienie to 50 mb, a szczotkowanie od 100 mb, a ja nie będę robił barierki do sopockiego molo, tylko na schody w domku. Nasze schody mają być kompilacją podpatrzonych w dzienniku kachny 28 i podobnych znalezionych w necie.

Nasze schody mają być kompilacją podpatrzonych w dzienniku kachny 28 i podobnych znalezionych w necie.

O -jak mi miło :D My naszą nierdzewkę -profil kwadrat 50x50mm bedziemy kupowac w Rzeszowie. Sprzedają tez wysyłkowo -ale niestety namiary mogę podac dopiero jak mężul wróci do pracy po szkoleniu (czyli najwcześniej w środę). A patrzyliście w castormamie? Tam mają okragłą nierdzewkę chyba, my kwadrat to mielismy spory problem znaleźc :-?

Nasze schody mają być kompilacją podpatrzonych w dzienniku kachny 28 i podobnych znalezionych w necie.

O -jak mi miło :D My naszą nierdzewkę -profil kwadrat 50x50mm bedziemy kupowac w Rzeszowie. Sprzedają tez wysyłkowo -ale niestety namiary mogę podac dopiero jak mężul wróci do pracy po szkoleniu (czyli najwcześniej w środę). A patrzyliście w castormamie? Tam mają okragłą nierdzewkę chyba, my kwadrat to mielismy spory problem znaleźc :-?

Kachna, gdzie w Rzeszowie??? dawaj namiar bo ja pod nosem i znaleźć nie mogłam. Znalazłam tylko firme w Lublinie, która liczy za sprzęt jak za zboże...