Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sluchajcie, o ile wiecej standardowo kupuje sie plytek? Ja chce miec takie 45 na 45 cm + listwy. :roll:

minimum 10% + jeszcze na "cokoliki" -jeśli mają byc docinane -a gdzie te plytki bedą? :o

Na podlodze w jednej lazience. Na cokoliki w kolekcji sa listwy, wiec nie potrzebuje. Dzieki. Mam nadzieje, ze sa jeszcze w Max-Flizie te, ktore sto lat temu wybralismy. :roll:

Na podlodze w jednej lazience.

Jeżeli łazienka jest mała -to może lepiej kupowac na sztuki? my np do dolnego wc tak kupowaliśmy -bo szło akurat 1,5 płytki na szerokośc -razy 6 rządków -łatwo obliczyc, a zbedne nie zostają :)

Tak wlasnie chcialam zrobic, ale wtedy chyba tez trzeba troche zapasu miec, nie?

Jeżeli łazienka jest mała -to może lepiej kupowac na sztuki? my np do dolnego wc tak kupowaliśmy -bo szło akurat 1,5 płytki na szerokośc -razy 6 rządków -łatwo obliczyc, a zbedne nie zostają :)

Tak wlasnie chcialam zrobic, ale wtedy chyba tez trzeba troche zapasu miec, nie?

no "awaryjnie" ze 3 sztuki chociaż :roll:

no "awaryjnie" ze 3 sztuki chociaż :roll:

OK. Tak zrobie. Jeszcze moze sie okazac, ze maja je w jakichs paczkach zapakowane i kaza mi wziac cala. Na szczescie nie sa jakies drogie ani nie ma ich za duzo. :roll:

Jeszcze moze sie okazac, ze maja je w jakichs paczkach zapakowane i kaza mi wziac cala. Na szczescie nie sa jakies drogie ani nie ma ich za duzo. :roll:

Malgos -jak już Ci pisałam, ja kupowałam w Max-Fliz te białe do kotlowni - i dawali na sztuki :) a one były po 20zł -więc przy takich droższych to tym bardziej nie powinni robic problemu :wink: -no chyba że bedziesz chciała pół płytki :)

Jeszcze moze sie okazac, ze maja je w jakichs paczkach zapakowane i kaza mi wziac cala. Na szczescie nie sa jakies drogie ani nie ma ich za duzo. :roll:

Malgos -jak już Ci pisałam, ja kupowałam w Max-Fliz te białe do kotlowni - i dawali na sztuki :) a one były po 20zł -więc przy takich droższych to tym bardziej nie powinni robic problemu :wink: -no chyba że bedziesz chciała pół płytki :)

:lol: :lol: :lol: No tak, wtedy sie moga troche wkurzyc. Sluchaj, a gdzie jest ich magazyn, jak tam sie w ogole kupuje, bo jeszcze nigdy nie probowalam... :oops: :oops: :oops:

Srednia poleczka nic wiecej bez wodotryskow no moze oprocz zmywarki ;)

ta zmywarka to po ile? mozesz zdradzić? bo coś mi sie wydaje że znowu źle zrobiłam słuchając męża i zamawiając amice. No cóż, zacznę użytkować to bedę wiedzieć...ale wole mieć w zanadrzu..