kachna28 17.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Deszczownica śliczna -ja na moją Hansgrohe 30cm jeszcze zbieram do skarbonki (1600zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Sluchajcie, o ile wiecej standardowo kupuje sie plytek? Ja chce miec takie 45 na 45 cm + listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Sluchajcie, o ile wiecej standardowo kupuje sie plytek? Ja chce miec takie 45 na 45 cm + listwy. minimum 10% + jeszcze na "cokoliki" -jeśli mają byc docinane -a gdzie te plytki bedą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Sluchajcie, o ile wiecej standardowo kupuje sie plytek? Ja chce miec takie 45 na 45 cm + listwy. minimum 10% + jeszcze na "cokoliki" -jeśli mają byc docinane -a gdzie te plytki bedą? Na podlodze w jednej lazience. Na cokoliki w kolekcji sa listwy, wiec nie potrzebuje. Dzieki. Mam nadzieje, ze sa jeszcze w Max-Flizie te, ktore sto lat temu wybralismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Na podlodze w jednej lazience. Jeżeli łazienka jest mała -to może lepiej kupowac na sztuki? my np do dolnego wc tak kupowaliśmy -bo szło akurat 1,5 płytki na szerokośc -razy 6 rządków -łatwo obliczyc, a zbedne nie zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Na podlodze w jednej lazience. Jeżeli łazienka jest mała -to może lepiej kupowac na sztuki? my np do dolnego wc tak kupowaliśmy -bo szło akurat 1,5 płytki na szerokośc -razy 6 rządków -łatwo obliczyc, a zbedne nie zostają Tak wlasnie chcialam zrobic, ale wtedy chyba tez trzeba troche zapasu miec, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Na podlodze w jednej lazience. Jeżeli łazienka jest mała -to może lepiej kupowac na sztuki? my np do dolnego wc tak kupowaliśmy -bo szło akurat 1,5 płytki na szerokośc -razy 6 rządków -łatwo obliczyc, a zbedne nie zostają Tak wlasnie chcialam zrobic, ale wtedy chyba tez trzeba troche zapasu miec, nie? no "awaryjnie" ze 3 sztuki chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Na podlodze w jednej lazience. Jeżeli łazienka jest mała -to może lepiej kupowac na sztuki? my np do dolnego wc tak kupowaliśmy -bo szło akurat 1,5 płytki na szerokośc -razy 6 rządków -łatwo obliczyc, a zbedne nie zostają Tak wlasnie chcialam zrobic, ale wtedy chyba tez trzeba troche zapasu miec, nie? no "awaryjnie" ze 3 sztuki chociaż OK. Tak zrobie. Jeszcze moze sie okazac, ze maja je w jakichs paczkach zapakowane i kaza mi wziac cala. Na szczescie nie sa jakies drogie ani nie ma ich za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jeszcze moze sie okazac, ze maja je w jakichs paczkach zapakowane i kaza mi wziac cala. Na szczescie nie sa jakies drogie ani nie ma ich za duzo. Malgos -jak już Ci pisałam, ja kupowałam w Max-Fliz te białe do kotlowni - i dawali na sztuki a one były po 20zł -więc przy takich droższych to tym bardziej nie powinni robic problemu -no chyba że bedziesz chciała pół płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jeszcze moze sie okazac, ze maja je w jakichs paczkach zapakowane i kaza mi wziac cala. Na szczescie nie sa jakies drogie ani nie ma ich za duzo. Malgos -jak już Ci pisałam, ja kupowałam w Max-Fliz te białe do kotlowni - i dawali na sztuki a one były po 20zł -więc przy takich droższych to tym bardziej nie powinni robic problemu -no chyba że bedziesz chciała pół płytki No tak, wtedy sie moga troche wkurzyc. Sluchaj, a gdzie jest ich magazyn, jak tam sie w ogole kupuje, bo jeszcze nigdy nie probowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 18.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Piękny sprzęt. Widze, że powolutku do przodu. A kuchnie juz zamawiałas? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kuchne jeszcze nie Musze w koncu umowic sie na wycene, sprzet zamawialam bo strasza podwyzkami i jakos nie widze zeby euro spadlo przez te kilka miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Sprzęcior niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Srednia poleczka nic wiecej bez wodotryskow no moze oprocz zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 tia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Srednia poleczka nic wiecej bez wodotryskow no moze oprocz zmywarki ta zmywarka to po ile? mozesz zdradzić? bo coś mi sie wydaje że znowu źle zrobiłam słuchając męża i zamawiając amice. No cóż, zacznę użytkować to bedę wiedzieć...ale wole mieć w zanadrzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Amike omijam szerokim lukiem, ciotka juz wymieniala plyte, zmywarka do wymiany, wszytsko naprawiane po kilka razy. To taki troszke bardziej wypasiony model ze sredniej polki za 1890zl 12l wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzieki Marta, ja juz nie ominę szerokim łukiem bo za późno. Jak kupowałam to takich opinii nie słyszałam. No trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Cześć Markotko! Ja też się skłaniam do Siemensa, a zmywarkę to nawet tą samą wybrałam! A jaką lodówę kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Lodowke wezniemy ta co mamy, bo nie stac mnie na ta co bym chciala chociaz pewnie nigdy nie bedzie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts