Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Mysmy zamawiali w mixmedia.pl oni sa w sosnicy, mozna wziac odbior osobisty i doplacic 25zl, troche zaoszczedzasz na kurierze, dobre ceny maja tez magicznaplaneta.pl i medialux.pl ale jak zamaiwasz sprawdzaj dostepnosci, 2-10 dni to maja na stanie, jak dluzej sciagaja i moze cena sie zmienic.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mysmy zamawiali w mixmedia.pl oni sa w sosnicy, mozna wziac odbior osobisty i doplacic 25zl, troche zaoszczedzasz na kurierze, dobre ceny maja tez magicznaplaneta.pl i medialux.pl ale jak zamaiwasz sprawdzaj dostepnosci, 2-10 dni to maja na stanie, jak dluzej sciagaja i moze cena sie zmienic.

Po pierwsze -nie upierałabym się przy jednym sklepie. Ja kupowałam płytę i lodówkę w Magicznej Planecie -najtaniej na Ceneo, a piekarnik w innym. Za dwa pierwsze sprzety kurier -149zł, za piekarnik 49zł. Nawet po doliczeniu tej ceny piekarnik i tak wyszedl o ok 40zł taniej niż w Magicznej. Co do dostępności -radzę dzwonic i pytac!!! Ja początkowo zamowiłam wszystkow magicznej -z tym, ze płyta + lodowka były od ręki -natomiast piekarnik "w ciągu 1-7 dni" I co? I dupa! Zadzwonili do mnie 2 dni po zamówieniu, że owszem -bedzie 7 dni -ale zanim bedą go miec na magazynie -czy poczekam? tak -nie śpieszy mi się -odparłam. I co? i minęło 3 tyg -dzwonią -że jeszcze nie maja piekarnika, i jak chce to wyślą 2 posiadane sprzety, powiedziałam że poczekam. W międzyczasie piekarnik, ktory zamawiałam - i ktorego "nie było" -na ich stronie pojawił się 85 zl taniej :o no to ja dzwonię -po pierwsze: czy juz jest skoro zmienili cenę? a po drugie -że ja chcę kupic go za tę niższą cenę -bo już czekam 4 tyg. i co? i -NIE DA SIĘ :evil: bo system tak działa itp itd.... Czyste ku...stwo -nie dośc że nie maja to jeszcze mieszają z cenami :o (na stronie oczywiście nadal -dostepnosc 1-7 dni :evil: ). Poczekałam aż minął miesiąc od zamowienie -i zrezygnowałam z piekarnika -ktory w międzyczasie pojawił się jeszcze taniej na Ceneo w sklepie AGD Home -i był OD RĘKI (zamowiłam w srode o 17ej, a w piątek o 10tej był u mnie.

http://www.ceneo.pl/1380157

(widac ze nadal "bije się" z agd home o ceny :roll:

Magiczna Planeta nadal ma go w ofercie -chociaż watpie czy jest na stanie :evil: :

http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/?id=45&&bid=60483

Więc radzę -NIE UFAC TEMU CO PISZE NA STRONIE TYLKO DZWONIC!!!!!

a co wyście z tymi gwarancjemi wymyśliły :o ?! przecież sprzet ma standardową gwarancję -nie mają odrębnych druków dla sklepów "normalnych" i internetowych! producent pewnie nawet nie wie gdzie ostatecznie trafi jego produkt -do sieci, czy marketu. Moje sprzety maja normalne gwarancje na ostatniej stronie instrukcji -i do tego faktura VAT -i tyle.

Kachna mozna przedluzyc gwarancje na 5 lat ale tylka ta kupiona w normalnym sklepie Przesyla sie paragon i cos tam jeszcze. Na stronce tez o tym jest ale to sie tyczy siemensa i boscha nie wiem jak z innymi.

http://siemens-agd.pl/?SiteMapId=1406&3=772&_=1414

Kachna mozna przedluzyc gwarancje na 5 lat ale tylka ta kupiona w normalnym sklepie Przesyla sie paragon i cos tam jeszcze. Na stronce tez o tym jest ale to sie tyczy siemensa i boscha nie wiem jak z innymi.

http://siemens-agd.pl/?SiteMapId=1406&3=772&_=1414

my kupowaliśmy przez neta i mieliśmy mozliwość przedłuzenia gwarancji do 5 lat.