markoto 19.02.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mysmy zamawiali w mixmedia.pl oni sa w sosnicy, mozna wziac odbior osobisty i doplacic 25zl, troche zaoszczedzasz na kurierze, dobre ceny maja tez magicznaplaneta.pl i medialux.pl ale jak zamaiwasz sprawdzaj dostepnosci, 2-10 dni to maja na stanie, jak dluzej sciagaja i moze cena sie zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mysmy zamawiali w mixmedia.pl oni sa w sosnicy, mozna wziac odbior osobisty i doplacic 25zl, troche zaoszczedzasz na kurierze, dobre ceny maja tez magicznaplaneta.pl i medialux.pl ale jak zamaiwasz sprawdzaj dostepnosci, 2-10 dni to maja na stanie, jak dluzej sciagaja i moze cena sie zmienic. Po pierwsze -nie upierałabym się przy jednym sklepie. Ja kupowałam płytę i lodówkę w Magicznej Planecie -najtaniej na Ceneo, a piekarnik w innym. Za dwa pierwsze sprzety kurier -149zł, za piekarnik 49zł. Nawet po doliczeniu tej ceny piekarnik i tak wyszedl o ok 40zł taniej niż w Magicznej. Co do dostępności -radzę dzwonic i pytac!!! Ja początkowo zamowiłam wszystkow magicznej -z tym, ze płyta + lodowka były od ręki -natomiast piekarnik "w ciągu 1-7 dni" I co? I dupa! Zadzwonili do mnie 2 dni po zamówieniu, że owszem -bedzie 7 dni -ale zanim bedą go miec na magazynie -czy poczekam? tak -nie śpieszy mi się -odparłam. I co? i minęło 3 tyg -dzwonią -że jeszcze nie maja piekarnika, i jak chce to wyślą 2 posiadane sprzety, powiedziałam że poczekam. W międzyczasie piekarnik, ktory zamawiałam - i ktorego "nie było" -na ich stronie pojawił się 85 zl taniej no to ja dzwonię -po pierwsze: czy juz jest skoro zmienili cenę? a po drugie -że ja chcę kupic go za tę niższą cenę -bo już czekam 4 tyg. i co? i -NIE DA SIĘ bo system tak działa itp itd.... Czyste ku...stwo -nie dośc że nie maja to jeszcze mieszają z cenami (na stronie oczywiście nadal -dostepnosc 1-7 dni ). Poczekałam aż minął miesiąc od zamowienie -i zrezygnowałam z piekarnika -ktory w międzyczasie pojawił się jeszcze taniej na Ceneo w sklepie AGD Home -i był OD RĘKI (zamowiłam w srode o 17ej, a w piątek o 10tej był u mnie. http://www.ceneo.pl/1380157 (widac ze nadal "bije się" z agd home o ceny Magiczna Planeta nadal ma go w ofercie -chociaż watpie czy jest na stanie : http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/agd/kategoria/?id=45&&bid=60483 Więc radzę -NIE UFAC TEMU CO PISZE NA STRONIE TYLKO DZWONIC!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jasne, ze warto sprawdzac, u mnie ceny sprzetow niewiele sie roznily na tych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kachna jaki drogi ten piekarnik ale full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Bo Kachna to szpanerka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dobry wieczór Markotko wspaniała wiadomość będę trzymać kciukasy w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzieki Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 problem jest taki z tymi sklepami internetowymi że tak jak pisała tutaj jedna forumowiczka siemens daje wtedy tylko 2 lata gwarancji podczas gdy w sklepie ' tradycyjnym' masz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A przy cenie Siemensa jak sie spieprzy to bol jest spory... 5 lat gwarancji to niezle jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To prawda, ale roznica czasami jest 500-600 zl ja licze, ze siemens czy bosch jednak pochodzi dluzej niz 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Liczyc zawsze mozna, ale... Pecha tez mozna miec. Sama nie wiem, co bym zrobila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No wlasnie , tez dumalam co wybrac Poza tym tych moich nawet w sklepie nie moglam zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a co wyście z tymi gwarancjemi wymyśliły ?! przecież sprzet ma standardową gwarancję -nie mają odrębnych druków dla sklepów "normalnych" i internetowych! producent pewnie nawet nie wie gdzie ostatecznie trafi jego produkt -do sieci, czy marketu. Moje sprzety maja normalne gwarancje na ostatniej stronie instrukcji -i do tego faktura VAT -i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kachna mozna przedluzyc gwarancje na 5 lat ale tylka ta kupiona w normalnym sklepie Przesyla sie paragon i cos tam jeszcze. Na stronce tez o tym jest ale to sie tyczy siemensa i boscha nie wiem jak z innymi. http://siemens-agd.pl/?SiteMapId=1406&3=772&_=1414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 producent pewnie nawet nie wie gdzie ostatecznie trafi jego produkt -do sieci, czy marketu. I tu się z Tobą nie zgodzę. Niektórzy producenci robią specjalne partie na markety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dokładnie tak samo jest np. ze sprzętem narciarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kachna mozna przedluzyc gwarancje na 5 lat ale tylka ta kupiona w normalnym sklepie Przesyla sie paragon i cos tam jeszcze. Na stronce tez o tym jest ale to sie tyczy siemensa i boscha nie wiem jak z innymi. http://siemens-agd.pl/?SiteMapId=1406&3=772&_=1414 my kupowaliśmy przez neta i mieliśmy mozliwość przedłuzenia gwarancji do 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ło jaka bateria rozbudowana podobaja mi sie takie wysokie baterie ale jest ale bo umnie to raczej będzie nie wykonalne kolejne co nie pomyśłałam to parapet w kuchni gdzybym go niewstawaiła tylko wyflizowała to może by i sie zmieściła a tak to będzie musiała być niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wiolasz jak to mozliwe napisz cos wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aguleczka ja nie robilam zlewu pod oknem wiec nie mam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts