wiolasz 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wiolasz jak to mozliwe napisz cos wiecej. no normalnie, przywieźli nam lodówkę i zmywarkę. Razem z instrukcjami i gwarancjami, do tego informacja, ze jak chcemy gwarancję przedłużyć to trzeba wysłać gwarancję i ksero faktury czy paragonu i zapłacić ileś zł -dołączyli blankiet- a oni odeślą nam podbitą gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale cos trzeba zaplacic?? Bo tu niby nic sie nie placi tylko sie wysyla i rejestruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wiolasz jak to mozliwe napisz cos wiecej. no normalnie, przywieźli nam lodówkę i zmywarkę. Razem z instrukcjami i gwarancjami, do tego informacja, ze jak chcemy gwarancję przedłużyć to trzeba wysłać gwarancję i ksero faktury czy paragonu i zapłacić ileś zł -dołączyli blankiet- a oni odeślą nam podbitą gwarancję. A ile to iles? Bo jak sie kupuje w sklepie to jest za darmo to przedluzenie, o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jak za darmo? min. 150 zł nam powiedzieli, kiedy pytałam o przedłużenie na płytę i piekarnik. Kupowałam w AGD RTV. I tyle samo około chcieli przez neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A to byl Siemens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wiolasz ale jest teraz akcja ze simens i bosch przedluza za darmo gwarancje do 5 lat ale tylko na sprzety kupione w sklepach stacjonarnych, jakby byla opcja za 150 dokupic przedluzenie to bym sie zdecydowala, bo to duzo mniej niz roznica w cenie miedzy sklepem internetowym a stacjonarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 aaaaaaaaaaa to ja nie wiedziałam że o to chodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wiolasz ale jest teraz akcja ze simens i bosch przedluza za darmo gwarancje do 5 lat ale tylko na sprzety kupione w sklepach stacjonarnych, jakby byla opcja za 150 dokupic przedluzenie to bym sie zdecydowala, bo to duzo mniej niz roznica w cenie miedzy sklepem internetowym a stacjonarnym Markotko -ja to nawet nie miałam możliwości kupic tych modeli w "zwykłym" sklepie. W S-rzu jest 2 sklepy AGD -i króluje w nich Amica, nie znajdziesz piekarnika powyżej 1,5tys a ten za 1,5tys. -to na Ceneo kosztuje ok 900zł. Nawe na zamówienie: "takich wynalazkow nie sprowadzają" Zresztą nawet jesli by ściągnęli to w cenie "sugerowanej" przez producenta -w przypadku piekarnika to 4,8tys Więc wolę przebolec 2 lata gwarancji i wydac 2,3tys. nawet jeśli jakimś cudem cos się popsuje -to naprawa musiałaby kosztowac ponad 2tys żeby "wyrównac" cenę sklepową -a to nie jest raczej prawdopodobne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 dzien dobry nie wiedzialam o tych 5 letnich gwarancjach, to moze w jakims Saturnie albo Media Markt kupic sprzet ale ja jakos wole w sieci, wiekszy wybor i chodzic nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.02.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 W Saturnie akurat nie bylo moich sprzetow a te nawet po obnizce vatu byly drozsze niz na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jesli przedluzenie gwarancji kosztuje 150 zl to chociazby ze wzgledu na oszczednosc czasu chyba jednak lepiej w necie kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Markotko, czy mogłabyś mi podesłać jeszcze ogólny rzut dołu ?? Chciałabym zorientowac się w położeniu kuchni w stosunku do innych pomieszczeń, bo na tych rysunkach nie bardzo mogę się połapać, gdzie co jest! I zaznacz mi okna i ich wymiary i odległości od ścian.Na kiedy potrzebujesz tę kuchnię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Brazunia zaraz ci podesle rysunki. Z kuchnia az tak sie nie spieszy, mysle ze kilka tygodni zejdzie zanim bede mogla pojezdzic za kuchniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dobry wieczór Markotko trzymam kciuki za jutro oby wzystko super szybko poszło i żeby zrobili dokładnie i na tip top znaczy z rekonstrukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Markotko wracaj do nas cala i z poskladanym kolankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No mam nadzieje, choc mam obawy ze nic jutro nie bedzie, nie mam szczepienia na zoltaczke, nikt nic nie mowil, ale ciotka lekarka mowila ze bez tego nie robi sie zabiegow wiec bede tam dzwonic rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Markotko, nie robi sie, ale nie moga Ci z tego powodu odmowic i nie powinnas sie przyznawac, dopoki Cie ktos o to wyraznie nie zapyta. To jest tak, jakby sie sami przyznawali, ze taki maja syf, ze bez szczepienia nie przyjmuja. To jest odpowiedzialnosc szpitala miec sterylnie... Jak sie wygadasz to z cala pewnoscia powiedza, ze Ci tego nie zrobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Bo to na moja odpowiedzialnosc, to ja moge zlapac zoltaczke, wiec nie wiem co robicm bo szczepienie to jakies 6 tygodni zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Jesli masz sie dac pociac w szpitalu, ktory na dzien dobry mowi o zoltaczce, to rzeczywiscie uciekalabym jak najdalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Markotko ja powiem tak oczywiście ryzyko zawsze istnieje ale jakbyś tam trafiła z otwartym złamaniem to nikt by Cię nie pytał o szczepienie tylko by cięli od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts