Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Wiolasz jak to mozliwe napisz cos wiecej.

no normalnie, przywieźli nam lodówkę i zmywarkę. Razem z instrukcjami i gwarancjami, do tego informacja, ze jak chcemy gwarancję przedłużyć to trzeba wysłać gwarancję i ksero faktury czy paragonu i zapłacić ileś zł -dołączyli blankiet- a oni odeślą nam podbitą gwarancję.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolasz jak to mozliwe napisz cos wiecej.

no normalnie, przywieźli nam lodówkę i zmywarkę. Razem z instrukcjami i gwarancjami, do tego informacja, ze jak chcemy gwarancję przedłużyć to trzeba wysłać gwarancję i ksero faktury czy paragonu i zapłacić ileś zł -dołączyli blankiet- a oni odeślą nam podbitą gwarancję.

A ile to iles? Bo jak sie kupuje w sklepie to jest za darmo to przedluzenie, o to chodzi.

Wiolasz ale jest teraz akcja ze simens i bosch przedluza za darmo gwarancje do 5 lat ale tylko na sprzety kupione w sklepach stacjonarnych, jakby byla opcja za 150 dokupic przedluzenie to bym sie zdecydowala, bo to duzo mniej niz roznica w cenie miedzy sklepem internetowym a stacjonarnym

Wiolasz ale jest teraz akcja ze simens i bosch przedluza za darmo gwarancje do 5 lat ale tylko na sprzety kupione w sklepach stacjonarnych, jakby byla opcja za 150 dokupic przedluzenie to bym sie zdecydowala, bo to duzo mniej niz roznica w cenie miedzy sklepem internetowym a stacjonarnym

Markotko -ja to nawet nie miałam możliwości kupic tych modeli w "zwykłym" sklepie. W S-rzu jest 2 sklepy AGD -i króluje w nich Amica, nie znajdziesz piekarnika powyżej 1,5tys a ten za 1,5tys. -to na Ceneo kosztuje ok 900zł. Nawe na zamówienie: "takich wynalazkow nie sprowadzają" :evil: Zresztą nawet jesli by ściągnęli to w cenie "sugerowanej" przez producenta -w przypadku piekarnika to 4,8tys :o Więc wolę przebolec 2 lata gwarancji i wydac 2,3tys. nawet jeśli jakimś cudem cos się popsuje -to naprawa musiałaby kosztowac ponad 2tys żeby "wyrównac" cenę sklepową -a to nie jest raczej prawdopodobne :roll: .

Markotko, czy mogłabyś mi podesłać jeszcze ogólny rzut dołu ?? Chciałabym zorientowac się w położeniu kuchni w stosunku do innych pomieszczeń, bo na tych rysunkach nie bardzo mogę się połapać, gdzie co jest! I zaznacz mi okna i ich wymiary i odległości od ścian.

Na kiedy potrzebujesz tę kuchnię???

Markotko, nie robi sie, ale nie moga Ci z tego powodu odmowic i nie powinnas sie przyznawac, dopoki Cie ktos o to wyraznie nie zapyta. To jest tak, jakby sie sami przyznawali, ze taki maja syf, ze bez szczepienia nie przyjmuja. To jest odpowiedzialnosc szpitala miec sterylnie... Jak sie wygadasz to z cala pewnoscia powiedza, ze Ci tego nie zrobia. :roll: