kakusek 08.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hej Ale poruszylyscie tematy Ja jestem dopiero na starcie i czasem mam ochote wogole nie przystapic do wyscigu budowlanego -zwlaszcza jak czytam ile to wszystko bedzie mnie kosztowalo Z drugiej strony ciagle cos podpowiada ze przeciez nie moge stchorzyc i musze podjac wyzwanie.Moj dom bedzie mial 250 m uzytkowej razem z podowjnym garazem Wiem ,wiem ze bardzo duzo ale robilam przymiarki do mniejszej powierzchni ale przy moim marzeniu przestronnego salonu i dwoch dodatkowych pokojach na dole nie dalo sie tego zbytnio pouszczuplac. Pewnie za rok rowniez i mnie dopadna dylematy rezygnacji ale na razie ciesze sie ze wogole moge zaczac realizowac swoje marzenia Tak wiec glowy do gory bo skoro pozaczynalyscie budowy to je na pewno pokonczycie a ze bedzie to czasem ciut dluzej trwalo i nie wszystkie wymarzone rzeczy znajda sie w waszych nowych domkach to juz przeciez maly szczegol mario31 domowo sie zrobilo z tymi podlogami a kominek nawet jak przyplacilas lekka nerwowka to bylo warto bo efekt "prawie" koncowy jest bombowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ja mam 184 m2 i na dole salon i dwa pokoje:)troszkę przysępiłam ale w 210m2 wystarczyło by na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Siemka Martunia Co marudzisz, ze z workami będziesz mieszkać zamiast szafek? I niby błoto będzie Ci przeszkadzać? Mi już nie przeszkadza choc ten marzec to doła miałam, ale dziewczyny kochane z FM mnie ustawiły do pionu Skoro ja tak mieszkam to i Wy też mozecie na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja sie wprowadze na jesien czyli w najwieksze bloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No i spoko, jesień czy wiosna, dla błotka to wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Aniu Postepy jako tako ale mogloby sie to juz skonczyc. a u Ciebie? Aneczko o niczym innym nie marzę...! Powoli zaczyna mi brakować sił, ale pocieszam się, że jestem już prawie na finiszu... Dzisiaj ekipa od Duszka skończyła parkiety (zaraz zgram fotki i wrzucę), tak więc gdzieś za miesiąc cyklinowanie i malowanie. Poza tym pod koniec kwietnia ma być montaż schodów, no i po Świętach ruszamy z ociepleniem, kostką i płotem, żeby jak najszybciej założyć ogród. I to chyba byłoby na tyle... Kakusku wielkie dzięki - cieszę się, że się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.04.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ania nie ma za co dziekowac-przecie prawde pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzięki - a ja właśnie piszę do Ciebie! I czemu jeszcze nie pochwaliłaś się rzutami domku - zaraz je widzę na mailu! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Tak tylko dorzucę od siebie, że na początku naszego (Szanownego i mojego) wspólnego życia był 1 pokój - chociaż fakt, duży - za stół robiły złączone deski boazerii drewnianej położone na 2 kartonach po sprzęcie RTV. Jako obrus występowała bandera rosyjskiej marynarki handlowej - czerwona z żółtym sierpem i młotem W roli szafki pod TV - karton po tymże odbiorniku, w roli szafy .... ooooogrooomna góra worów z ciuchami, które z dnia na dzień opróżniane w panicznym pośpiechu już po tygodniu opanowały całe mieszkanie Bieliznę i skarpety znajdowałam w najmniej oczekiwanych miejscach Markocio ... będzie Pani zadowolooooonaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wierze, ze bedzie dobrze, musi byc Dzien dobry wszytskim! Dzien zaczelam smiechem bo dostalam wycene na kuchnie w kwocie 29tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzieńdobry o widzisz Markociu każdy powód do śmiechu jest dobry nóżka coraz lepiej mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzis ide do rehabilitanta wreszcie cos bede mogla robic z ta noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 markoto - na wykończeniówce praktycznie zawsze brakuje pieniążków i nie ma się tego co by się chciało. Ja już mieszkam w swojej chałupie 5 lat i powolutku w miarę przypływu gotówki coś w domu robimy. Na początku w ogóle nie miałam kuchni - naczynia myłam w łazience na piętrze. Meble zrobił mój małż :D Meble w domu są stare bo na nowe nas narazie nie stać - teraz wydajemy pieniądz na tynki zewnętrzne i podbitkę, potem na kostkę. Fakt, że fajnie byłoby się wprowadzić do domku w pełni umeblowanego i to tak jak by się chciało, ale popatrz na to z innej strony. Ci którzy tak się wprowadzili to teraz siedzą w domku i nic nie robią a my którzy coś tam zawsze kupujemy, dorabiamy co rusz mamy swoje małe radości, że w końcu w domu jest coś nowego. Stale coś się zmienia miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 to pan kuchenny mial dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Maluszku jakbysmy sie sami wprowadzali to luzik, boje sie troche o dzieci, choc pewnie niepotrzebnie bo dla nich nawet taplanie w blocie bedzie radocha Juz sie pogodzilam, ze bedziemy ten dom wykanczac jeszcze przez wiele lat, kombinujemy wzorem mayland zeby wnetrza szaf zrobic samemu, drzwi przesuwne moze beda pozniej Na poczatku tez myslelismy o olaniu kuchni ale przy dwojce malych dzieci to ja bym chyba nie potrafila, najwyzej nie zrobimy czegos innego - dlatego wlansie mysle o kominku i parkieciebo to bedzie wlasnie w cenie kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 to pan kuchenny mial dobry humor No zarty sie go trzymaja od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 do mojej doszlo w rezultacie jeszcze 1300zł za elektronicznie otwierany smietnik, kosze i wkladke na sztucce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Markotko - naprawdę pomyśl o zrobieniu kuchni sama. Nie jest to trudne. Na początek wystarczy blat i same szafki. My tak zrobilśmy. Fronty kupilśmy duuuużo później. Zawsze można szafeczki jakąś fajną szmatką załonić, żeby udawała drzwiczki. My też z dzieckiem się wprowadzilśmy - ona była całą tą sytuacją zachwycona. Co do kominka to nie wiem, czy dobrze zrozumiałm - na razie nie chcesz go kupować? Jeśli tak to ja na Twoim miejscu raczej bym go od razu kupiła. Zawsze to dodatkowe źródło ciepła - zwłaszcza, że gaz drożeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 przyszłam życzyć wszystkiego dobrego na te święta http://images40.fotosik.pl/96/8fb2172d8bea9a28.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Maluszku znajac zycie i tak nie bedzie kiedy w nim palic, mamy podlogowke, kondensat i rekuperacje mam nadzieje, ze nie pojdziemy z torbami Moglismy nie robic reku i bylaby kuchnia i kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts