Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie... Na osiedlu miał wszystkich znajomych i średni i młody... i dziadki dwa bloki dalej... zawsze pod ręką... i na tramwaj i autobus dwa kroki... i samo centrum... i do szkoły młody na nóżkach bo to na osiedlu..., duży już dojeżdżał tramwajem.... i do lekarza do przychodni i do szpitala w razie czego to krok nawet w nocy...

A tu gdzie budujemy to do głównej drogi jakieś 800metrów na pewno, potem na przystanek... autobus rzadko (chyba, bo nie jeżdżę, a pod szkołę średniego to na pewno nie pojedzie...) więc wszędzie samochodem... ja i mąż to OK, ale młody i średni... trzeba wozić i będzie bunt ze strony średniego na pewno bo co to matka będzie wiedziała gdzie i co?....

Kuźwa dawniej auto było jedno pod blokiem i było OK, teraz wszędzie samochodem... i nie ma na nic czasu....

I wszędzie daleko...

No właśnie... Na osiedlu miał wszystkich znajomych i średni i młody... i dziadki dwa bloki dalej... zawsze pod ręką... i na tramwaj i autobus dwa kroki... i samo centrum... i do szkoły młody na nóżkach bo to na osiedlu..., duży już dojeżdżał tramwajem.... i do lekarza do przychodni i do szpitala w razie czego to krok nawet w nocy...

A tu gdzie budujemy to do głównej drogi jakieś 800metrów na pewno, potem na przystanek... autobus rzadko (chyba, bo nie jeżdżę, a pod szkołę średniego to na pewno nie pojedzie...) więc wszędzie samochodem... ja i mąż to OK, ale młody i średni... trzeba wozić i będzie bunt ze strony średniego na pewno bo co to matka będzie wiedziała gdzie i co?....

Kuźwa dawniej auto było jedno pod blokiem i było OK, teraz wszędzie samochodem... i nie ma na nic czasu....

I wszędzie daleko...

pierwszy zakup po przeprowadzce u mnie to był samochód drugi. ALe idzie się przyzwyczaić. Poza tym ja się czuję jak na agroturystyce wiecznej :lol:

Już mamy dwa bo teraz już bym nie wyrobiła. Myślę, że w przyszłym roku trzeba będzie kupić 3 dla syna jak zrobi prawko, lub teraz jakiś piździk, żeby dojeżdżał, ale tego to ja się bardzo boję....

Dobrze, że samochody teraz są tanie... i jak na te wiekowe wcale nie złe...

No to musisz poszukać coś bliżej, bo raz na jakiś czas to OK, ale codziennie 80km * 5 dni w tygodniu... już mi się nie chce tyle jeździć.... nawet myśleć... a robię około 100 nawet czasami do 200km dziennie :(

Więc współczuję... , ale z drugiej strony można się przyzwyczaić.. i masz cały czas drogę szybkiego ruchu i autostradę, wiec nie zajmie Ci to dużo czasu :D

Poza tym ja się czuję jak na agroturystyce wiecznej :lol:

Czekałam na te słowa!!! Doskonale Cię rozumię :lol: Ja latem to mam jeszcze widok na ludzi spacerujacych z ręcznikami nad zalew bo przechodzą obok naszej działki z pobliskich ogrodów działkowych :lol: Niczym nadmorski kurort :lol: :wink:

Dzień dobry

Jak już się w końcu do mojego Uroczyska wyniosę, to będe na wiecznych wczasach!!!

A propos ... chce ktoś spędzić wczasy w Perle Bałtyku 700 m od morza - niedrogo!!!!! :D

Gdzie jest Perła Bałtyku? Ja szukam pomysłu na wakacje ale nie mogę wybrać: morze czy Mazury..