Maluszek 21.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Arnika - będzie ciężko bo zawsze trzeba będzie podwieźć dziecko tam gdzie ma znajomych. Moja na razie za bardzo nie narzeka a ma już 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.05.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No właśnie... Na osiedlu miał wszystkich znajomych i średni i młody... i dziadki dwa bloki dalej... zawsze pod ręką... i na tramwaj i autobus dwa kroki... i samo centrum... i do szkoły młody na nóżkach bo to na osiedlu..., duży już dojeżdżał tramwajem.... i do lekarza do przychodni i do szpitala w razie czego to krok nawet w nocy...A tu gdzie budujemy to do głównej drogi jakieś 800metrów na pewno, potem na przystanek... autobus rzadko (chyba, bo nie jeżdżę, a pod szkołę średniego to na pewno nie pojedzie...) więc wszędzie samochodem... ja i mąż to OK, ale młody i średni... trzeba wozić i będzie bunt ze strony średniego na pewno bo co to matka będzie wiedziała gdzie i co?....Kuźwa dawniej auto było jedno pod blokiem i było OK, teraz wszędzie samochodem... i nie ma na nic czasu....I wszędzie daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No właśnie... Na osiedlu miał wszystkich znajomych i średni i młody... i dziadki dwa bloki dalej... zawsze pod ręką... i na tramwaj i autobus dwa kroki... i samo centrum... i do szkoły młody na nóżkach bo to na osiedlu..., duży już dojeżdżał tramwajem.... i do lekarza do przychodni i do szpitala w razie czego to krok nawet w nocy... A tu gdzie budujemy to do głównej drogi jakieś 800metrów na pewno, potem na przystanek... autobus rzadko (chyba, bo nie jeżdżę, a pod szkołę średniego to na pewno nie pojedzie...) więc wszędzie samochodem... ja i mąż to OK, ale młody i średni... trzeba wozić i będzie bunt ze strony średniego na pewno bo co to matka będzie wiedziała gdzie i co?.... Kuźwa dawniej auto było jedno pod blokiem i było OK, teraz wszędzie samochodem... i nie ma na nic czasu.... I wszędzie daleko... pierwszy zakup po przeprowadzce u mnie to był samochód drugi. ALe idzie się przyzwyczaić. Poza tym ja się czuję jak na agroturystyce wiecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Już mamy dwa bo teraz już bym nie wyrobiła. Myślę, że w przyszłym roku trzeba będzie kupić 3 dla syna jak zrobi prawko, lub teraz jakiś piździk, żeby dojeżdżał, ale tego to ja się bardzo boję....Dobrze, że samochody teraz są tanie... i jak na te wiekowe wcale nie złe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Niby niedrogie, tylko miejsc do parkowania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 My juz mamy drugie auto, ja bede jezdzic do pracy 40km w jedna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No to musisz poszukać coś bliżej, bo raz na jakiś czas to OK, ale codziennie 80km * 5 dni w tygodniu... już mi się nie chce tyle jeździć.... nawet myśleć... a robię około 100 nawet czasami do 200km dziennie Więc współczuję... , ale z drugiej strony można się przyzwyczaić.. i masz cały czas drogę szybkiego ruchu i autostradę, wiec nie zajmie Ci to dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czesc Martusia! Co tam u Ciebie? Jak zdrowko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Poza tym ja się czuję jak na agroturystyce wiecznej Czekałam na te słowa!!! Doskonale Cię rozumię Ja latem to mam jeszcze widok na ludzi spacerujacych z ręcznikami nad zalew bo przechodzą obok naszej działki z pobliskich ogrodów działkowych Niczym nadmorski kurort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2009 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witaj Aniu Zdrowko ok Mayland u nas jest podobnie, 200m od nas zalew ludzie sie latem zjezdzaja na opalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jak już się w końcu do mojego Uroczyska wyniosę, to będe na wiecznych wczasach!!! A propos ... chce ktoś spędzić wczasy w Perle Bałtyku 700 m od morza - niedrogo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry Jak już się w końcu do mojego Uroczyska wyniosę, to będe na wiecznych wczasach!!! A propos ... chce ktoś spędzić wczasy w Perle Bałtyku 700 m od morza - niedrogo!!!!! Gdzie jest Perła Bałtyku? Ja szukam pomysłu na wakacje ale nie mogę wybrać: morze czy Mazury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wiolasz, jest tylko jedna Perła Bałtyku Kołobrzeg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A propos ... chce ktoś spędzić wczasy w Perle Bałtyku 700 m od morza - niedrogo!!!!! Wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 22.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jak Perła to ja tez chce, najlepiej przed sezonem kiedy mniej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jeśli tak, to można ustalać grafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wiolasz, jest tylko jedna Perła Bałtyku Kołobrzeg!!! Nie byłam jeszcze Muszę pogadać ze swoim, bo nie wiem czy dam rady dojechać... ps. Brazunia, nie miałam jeszcze sposobności pogratulować wytrwałości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzięki Wiolasz Szczerze i nieskromnie mówiąc: sama nie przypuszczałam, że mogę być aż tak wytrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jak widać warto. Nie będę tu pisać o wszystkim, ogólnie powiem, że po cichu kibicowałam i zazdroszczę okolicy: las i spokój..bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzięki ... faktycznie warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts