markoto 24.05.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aktualna jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No wreszcie po roku Jak bylam w Poznaniu, to byla impreza u takiego doktorka - profesorka i mial takiego kanarka, ze mozna bylo pasc trupem, a do tego wokol okien taka zielonka, walaca po oczach, skad sie ludziom takie pomysly biora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Bo ludzie lubią ciepłe kolory, no takie gusta nic nie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Albo sie boja, ze w nocy do domu nie trafia. A kiedy Ty Kasia nadrobisz Krakowek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A kiedy Ty Kasia nadrobisz Krakowek, co? no to jest doskonałe pytanie nie wiem a co do kolorów to mnie też padło przecież na mózg czasem ludzie sie zagapią i z półki wemą coś innego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A kiedy Ty Kasia nadrobisz Krakowek, co? no to jest doskonałe pytanie nie wiem a co do kolorów to mnie też padło przecież na mózg czasem ludzie sie zagapią i z półki wemą coś innego, Mozna sie machnac - jasne, ale tamto mi na machniecie sie nie wygladalo... Kasia, nie badz taka, wpadnij kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A kiedy Ty Kasia nadrobisz Krakowek, co? no to jest doskonałe pytanie nie wiem a co do kolorów to mnie też padło przecież na mózg czasem ludzie sie zagapią i z półki wemą coś innego, Mozna sie machnac - jasne, ale tamto mi na machniecie sie nie wygladalo... Kasia, nie badz taka, wpadnij kiedys... a w jakie dni jesteś?? i nie pracujesz oczywiście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A kiedy Ty Kasia nadrobisz Krakowek, co? no to jest doskonałe pytanie nie wiem a co do kolorów to mnie też padło przecież na mózg czasem ludzie sie zagapią i z półki wemą coś innego, Mozna sie machnac - jasne, ale tamto mi na machniecie sie nie wygladalo... Kasia, nie badz taka, wpadnij kiedys... a w jakie dni jesteś?? i nie pracujesz oczywiście?? Jutro do 11 wieczorem jestem wolna i praktycznie tylko w czwartek pracuje. Wtorek, srode i piatek cale mam wolne w tym tygodniu. W przyszlym moze byc inaczej, ale zawsze sie cos da wykombination. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 sie pomyśli no a może w takim razie Ty przyjedziesz do mnie w next Sunday?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 sie pomyśli no a może w takim razie Ty przyjedziesz do mnie w next Sunday?? Sunday odpada jak zwykle... Bede wolna dopiero kolo 7 wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Markotko, świetnie wyszła elewacja! Jest bardzo elegancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cześć oooo elewacja jest no, kolejny krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzieki Rasia Wiolasz no kolejny krok ale jeszcze ile przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Poproszę o większe zdjęcia. wygląda na to, ze ładnei wyszło, ale mało widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzieki Rasia Wiolasz no kolejny krok ale jeszcze ile przed nami ooo moja droga, nie jest aż tak dużo tego Zobacz ile za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Irma wieksze fotki rozwalaja stronke Bylo przez chwilke takie duze. Wiolasz to fakt ale pod koniec jest sie bardziej niecierpliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Martusia to daj zdjecie coby domka wiecej widac było a elewacja elegancka kto powiedział że szary nie pasuje do brązu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ok wieczorem wrzuce zdjecie rozwalajace stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Irma wieksze fotki rozwalaja stronke Bylo przez chwilke takie duze. Wiolasz to fakt ale pod koniec jest sie bardziej niecierpliwym to chociaż linka daj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Na stonke na ktora wrzucam zdjecia sa juz pomniejszone. Wiec albo wrzuce jeszcze raz bez pomniejszania albo podeslecie maile to wysle na maila. Choc nie wiem czy wiele wiecej widac na wikszych fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts