Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m

ja miałam straszne czopy na gardle i lody kazali jeść i bezpośrednio na te czopy pryskać tantum verde i nic więcej .... no i ten antybiotyk.

płukałam tez gardło szałwią i pomagało ale trzy dni to myślałam że się uduszę :roll:

Aniu nie znalalazlam nic bo nei mialam kiedy szukac, weekend temu mialam grype jelitowa, w ten weekend umieralam z angina wiec ostatni weekend przede mna na znalezienie czegos.

Justyna ja plucze szalwia i wcinam antybiotyk, wczoraj zjadlam zimna truskawke i tak mnie drapalo w gardlo, ze myslalam ze zwariuje.

Gość justyna_m
angina jest okropna ... mnie w tamtym roku na same święta wielkanocne złapała ... a tyle pyszności moja mama narobiła ... no a ja nie mogłam nic przełknąć jedynie rosołu troszkę udawało mi się przełknąć.

Dzień dobry Markotko :)

Faktycznie się Ciebie jakieś złośliwe paskudztwa uczepiły zanadto. :-?

Jak pozbędziesz się tych ropów, to za kilka dni strzel sobie jakąś kurację wzmacniającą system immunologiczny, boś wyjałowiona zupełnie widzę po takich choróbskach. :(

Przesyłam witaminkowe uściski. :D

Rasia co masz na mysli mowiac o kuracji wzmacniajacej?

Przede wszystkim przez miesiąc trilac albo lacidofil. A i tak wyrzuciłabym Cię natychmiast do lekarza, bo anginy są różne, a podobne objawy mogą być i przy mononukleozie... :roll: :-?

Gość justyna_m

ja tam zawsze coś po atybiotykach łykałam ale w to nie wierzę nie ma jak czosnek :wink: do wszystkiego dodaje i jakoś od zimy odpukać nic mi strasznego nie było :roll: a i maślankę taram się bardzo często pić!!! to baaaardzo pomaga po antybiotykach.

im mniej tabletek tym lepiej!!!