mario31 01.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nie za ma co! Kuruj się, bo weselicho zbliża się wielkimi krokami! A jak tam kreacja - znalazłaś już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ja miałam straszne czopy na gardle i lody kazali jeść i bezpośrednio na te czopy pryskać tantum verde i nic więcej .... no i ten antybiotyk. płukałam tez gardło szałwią i pomagało ale trzy dni to myślałam że się uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Aniu nie znalalazlam nic bo nei mialam kiedy szukac, weekend temu mialam grype jelitowa, w ten weekend umieralam z angina wiec ostatni weekend przede mna na znalezienie czegos. Justyna ja plucze szalwia i wcinam antybiotyk, wczoraj zjadlam zimna truskawke i tak mnie drapalo w gardlo, ze myslalam ze zwariuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 angina jest okropna ... mnie w tamtym roku na same święta wielkanocne złapała ... a tyle pyszności moja mama narobiła ... no a ja nie mogłam nic przełknąć jedynie rosołu troszkę udawało mi się przełknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a lekarz przepisał mi ten antybiotyk Azimycin 500mg 3 szt. - rewelacja!!! żaden inny wcześniej nie zadziałał tak szybko i tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja miałam kiedyś ten sam. Szybko działa tylko duży jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry Markotko Faktycznie się Ciebie jakieś złośliwe paskudztwa uczepiły zanadto. Jak pozbędziesz się tych ropów, to za kilka dni strzel sobie jakąś kurację wzmacniającą system immunologiczny, boś wyjałowiona zupełnie widzę po takich choróbskach. Przesyłam witaminkowe uściski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja nie mialam wyjscia. Mama miala jakis antybiotyk ktory sie nadal, nie mialam dostepu do lekarza na weekend tylko telefoniczny kontakt wiec wzielam co bylo. I przede mna 10 dni antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Rasia co masz na mysli mowiac o kuracji wzmacniajacej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dla wielbicieli mocniejszej muzyki fajny kawalek http://www.youtube.com/watch?v=wJTYp1tvd3Q&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Moze jakieś witaminy?Mój tata od lat wcina raz w tygodniu kanapki z czosnkiem. I wogle nie choruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Rasia co masz na mysli mowiac o kuracji wzmacniajacej? Przede wszystkim przez miesiąc trilac albo lacidofil. A i tak wyrzuciłabym Cię natychmiast do lekarza, bo anginy są różne, a podobne objawy mogą być i przy mononukleozie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Na pewno po antybiotykach probiotyki bede lykac, w trakcie oczywiscie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Matko, co Wy wypisujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Na pewno po antybiotykach probiotyki bede lykac, w trakcie oczywiscie tez Dobra, a daleko masz do tego lekarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Troszku, znajac zycie i tak nic nowego nie wniesie do sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy ja dobrze slysze, ze Ty antybiotyk lykasz bez konsultacji z lekarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ja tam zawsze coś po atybiotykach łykałam ale w to nie wierzę nie ma jak czosnek do wszystkiego dodaje i jakoś od zimy odpukać nic mi strasznego nie było a i maślankę taram się bardzo często pić!!! to baaaardzo pomaga po antybiotykach. im mniej tabletek tym lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja tez jestem czosnkowa i przerzucilam sie pare lat temu na malinowa herbate. Tylko taka pije. Nie pamietam kiedy ostatnio bylam chora... Odpukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Konsultowalam sie telefonicznie Na bank mam ropna angine , kropy biale jak talala na gardle nie ma innej opcji. Pytalam czy ten antybiotyk moge wziac na moja angine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts