malgos2 01.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No i co? Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Biale zlazi ale gardlo boli bardzo, dzis z obiadu to mizerie tylko zjadlam Nawet porzadnie ziewnac nie moge bo boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Biale zlazi ale gardlo boli bardzo, dzis z obiadu to mizerie tylko zjadlam Nawet porzadnie ziewnac nie moge bo boli Kurde... anginę miałam raz w życiu... 25 lat temu... a to się okazuje taki świetny patent na odchudzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Biale zlazi ale gardlo boli bardzo, dzis z obiadu to mizerie tylko zjadlam Nawet porzadnie ziewnac nie moge bo boli Kurde... anginę miałam raz w życiu... 25 lat temu... a to się okazuje taki świetny patent na odchudzanie. Tez sobie tak pomyslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja sie dowiedziałam o czosnku, że ma mnóstwo innych + Dodając do psiego jedzenia, nie przyczepiają sie do zwierzaków kleszcze i pchły wcale im się nie dziwie Martuniu, dzień dobry jak sie czujesz? lepiej ciut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry jak zdrówko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a ja wczoraj z Toba gadu gadu a Ty taka chora, nawet nie zapytałam (choc wiedziałam, że jesteś chora) ,więc pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry Martusia lepiej Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dobry znak - Markotki brak! To znaczy, że albo śpi /na zdrowie/, albo jest u lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Albo buszuje już po sklepch za weselną kreacją...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzien dobry! Spalam Dzisiaj od rana jestem jak tapnieta. Dzieci wyszykowalam i padlam spac dalej, teraz nie moglam sie obudzic dopiero jak zobaczylam na zegarek wyskoczylam jak z procy bo antybiotyk musialam lyknac Fakt ze niezla kuracja odchudzajaca ale obawiam sie ze efekt jojo murowany. Gardlo jakby odrobinke lepiej, tzn okaze sie bo sie zabieram za melczko z chrupkami Najgorsze, ze nie moge jesc truskawek, straszliwie drapia w gardlo, nawet koktajl Wiecie co ja zwykle dobrze sie trzymam. Nie pamietam kiedy ostatnio chorowalam, teraz jakos dziwnie mnie 2 razy zlapalo. Odzywiam sie raczej zdrowo choc wygladam jak ofiara fast-foodow pijam maslanke, czosnek tez mam w kazdej niemal potrawie. Pijam maslanke, lykam sobie probiotyki od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 super że lepiej a to po prostu efekt przemęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Markotko, piękna ta elewacja a nie zastanawiałaś sie czy będzie praktyczniejsza jasna czy ciemniejsza? która będzie dłużej wyglądać na świeższą? bo ja juz spać przez to nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Chyba nie bylo wyjscia, elewacja jest lekko szara jakbym poszla w ciemnieszy szary mysle ze nie wygladalby dobrze, zreszta za jakis czas bedzie bardziej szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wiesz co, mój mąż chce robić oliwkę a ja wolę jakiś krem, my mamy brązowy dach i nic mi do niego nie pasuje wtedy nie było grafitowych tyle co teraz nie chcę zółtego ani jego odcieni bo mi się to mdłe wydaje i dlatego mamy problem. Zastanawiam sie, czy jasna elewacja nie bedzie sie szybko brudzić a ciemna czy nie będzie szybko i brzydko płowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja mam brazowy dach i szara elewacje W kolorniku kabe np sa oznaczone kolory na ktore daja gwarancje niezmiennosci kolorow. Aniu tynk to nie sprawa zycia i smierci, jak zrobisz to przestaniesz zauwazac Do brazu ladnie pasuje i oliwka i piaskowa elewacja, oliwka bedzie dluzej wygladala czysciej przynjamniej tak mi sie wydaje, jesli nie zrobilabym szara zrobilabym oliwkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzięki, o to mi chodziło wsparłaś mnie na duchu w życiu nie powiedziałabym, że Ty masz brązowy dach, tak się skupiłam na elewacji, że od razu pomyślałam, że dach to napewno grafit my będziemy robić dom we wrześniu, jeszcze jest trochę czasu, ale lubię wiedzieć wcześniej co chcę niż się rozczarować po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dzień dobry Martuś jak nóżka i postępy wykańczające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzien dobry! Noga bez zmian, tak szybko nie da sie odrobic zaleglosci. A postepy w dzienniczku do ktorego nikt nie zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ja zaglądam tylko paneli nie dopatrzyłam bo o tynku czytałam ale już w miarę sprawna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts