Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biale zlazi ale gardlo boli bardzo, dzis z obiadu to mizerie tylko zjadlam :( Nawet porzadnie ziewnac nie moge bo boli :roll:

Kurde... anginę miałam raz w życiu... 25 lat temu... a to się okazuje taki świetny patent na odchudzanie. :wink: :D

Dzien dobry!

Spalam :)

Dzisiaj od rana jestem jak tapnieta. Dzieci wyszykowalam i padlam spac dalej, teraz nie moglam sie obudzic dopiero jak zobaczylam na zegarek wyskoczylam jak z procy bo antybiotyk musialam lyknac :)

Fakt ze niezla kuracja odchudzajaca ale obawiam sie ze efekt jojo murowany.

Gardlo jakby odrobinke lepiej, tzn okaze sie bo sie zabieram za melczko z chrupkami :) Najgorsze, ze nie moge jesc truskawek, straszliwie drapia w gardlo, nawet koktajl :(

Wiecie co ja zwykle dobrze sie trzymam. Nie pamietam kiedy ostatnio chorowalam, teraz jakos dziwnie mnie 2 razy zlapalo.

Odzywiam sie raczej zdrowo choc wygladam jak ofiara fast-foodow ;) pijam maslanke, czosnek tez mam w kazdej niemal potrawie. Pijam maslanke, lykam sobie probiotyki od czasu do czasu.

wiesz co, mój mąż chce robić oliwkę a ja wolę jakiś krem, my mamy brązowy dach i nic mi do niego nie pasuje :cry:

wtedy nie było grafitowych tyle co teraz :cry: :cry:

nie chcę zółtego ani jego odcieni bo mi się to mdłe wydaje i dlatego mamy problem.

Zastanawiam sie, czy jasna elewacja nie bedzie sie szybko brudzić a ciemna czy nie będzie szybko i brzydko płowieć :roll: :-?

Ja mam brazowy dach i szara elewacje :)

W kolorniku kabe np sa oznaczone kolory na ktore daja gwarancje niezmiennosci kolorow.

Aniu tynk to nie sprawa zycia i smierci, jak zrobisz to przestaniesz zauwazac :)

Do brazu ladnie pasuje i oliwka i piaskowa elewacja, oliwka bedzie dluzej wygladala czysciej przynjamniej tak mi sie wydaje, jesli nie zrobilabym szara zrobilabym oliwkowa.

dzięki, o to mi chodziło :wink:

wsparłaś mnie na duchu :roll: :p

w życiu nie powiedziałabym, że Ty masz brązowy dach, tak się skupiłam na elewacji, że od razu pomyślałam, że dach to napewno grafit :wink:

my będziemy robić dom we wrześniu, jeszcze jest trochę czasu, ale lubię wiedzieć wcześniej co chcę niż się rozczarować po fakcie :roll: :wink: