Gość justyna_m 08.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 właśnie widziałam a Ania płaciła coś ponad tysiąc zł z tego co pamiętam no wariactwo w tym Kołobrzegu oj ja kuchni w tym jej salonie nie kupię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 magic corner z rejsa za 900 zl z peki wiecej troche, wszytsko zalezy czy masz z polkami koszykowymi czy pelnymitu masz cennik oficjalny pekihttp://peka.pl/wejdz w szafki naroznikowew hurtowniach jest chyba taniej do naroznej szafki ponoc lepszym rozwiazaniem sa polki le mans z peki za 1200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzięki markotko no to w salonie kuchennym przy zakupie kuchni z montażem to cena powinna być znacznie niższa. dziś to mi się ciśnienie na maxa podniosło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 u nas środek wylewki jest dokładnie 115 cm od podłogi z płytkami : http://images6.fotosik.pl/483/c11fe0f11b6717f7med.jpg Dzięki Kachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kachna alez Ty masz porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cześć Pracusiu! Widzę, że energia Cię roznosi - może byś wpadła do mnie kilka okienek umyć..?! I czemu nie ma żadnych nowych fot po weekendzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tylko studnie cyknelam, wiekszosc obfotografowana juz Ale sie wkurzylam na helopala. Do parapetow zabraklo 20 srubek, to sa takie z uszczelkami, dzownilam do nich i gosciu mi mowi ze mi srubek nie moge doslac bo to komplet z uszczelka, musze kupic uszczelke 8zl/mb gdzie sa 3sr/m czyli w sumie 7mb usczelki zeby dostac brakujace srubki. czyli 60zl za 20 srubek , poglupieli, poza tym caly czas gadal ze nie jestem partnerem, w takim razie wybiore sie do firmy ktora jest ich partnerem i zloze reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No to gdzie ta studnia...?! A jaką masz w ogóle, bo my też sobie zrobiliśmy - tyle, że jest już zakopana w ziemi i jej nie widać... Ale przegięcie z tym Helopalem, a z tym partnerem to już po bandzie poszedł...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wiesz co zrobilismy tylko takie 2 male studnie z 2 kregow po 1m glebokie na wode z rynnien, teraz musismy podpiac te rynny do kupy i do studni Moze kiedys zrobimy taka czerpana do podlewania ogrodka ale to nie teraz na pewno. Zdjecia sa w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Zdjecia sa w aparacie Bardzo śmieszne, hehe Jak tam kuchnia - wyczytałam, że zdecydowałaś się na biały mat..? A jakie blaty do tego? Pewnie szare.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Bedzie ta biala mat, z blatem szarym, za duzo opini negatywnych bylo na temat drewnianego blatu. Zastanawiam sie czy robic ta ostatnia szafke cala w lakierze czy korpusy jednak zrobic ala orzech okleinowane folia bo za ta jedna szafke 1000zl wiecej mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Marta a przypomnij mi o której szafce piszesz - ta wyższa, po prawej stronie przy wejściu do kuchni..? Swoją drogą 1000zł za jedną szafkę to trochę dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tak ta wyzsza, ale maz mi mowi zeby jednak ja zrobic brazowa, tak jak wszystkie korpusy i boczki tych gornych szafek, okleina mniej wiecej dopasowana do koloru okien.No 550zl za m2 lakieru to liczac 2 boki i gore wyjdzie z 2m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 kurcze to lakier tyle kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ten lakier to z brylantami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No tyle kosztuje, najdrozsze fronty niemalze no jakis fornir egzotyczny moze byc drozszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No tyle kosztuje, najdrozsze fronty niemalze no jakis fornir egzotyczny moze byc drozszy Dokładnie tak, pan G od kuchni mówił to smao. TYlko egzotyczny fornir przebiaja cenowo lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Szkło w aluminium też tanie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 120zl za drzwiczki ale mam tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No tyle kosztuje, najdrozsze fronty niemalze no jakis fornir egzotyczny moze byc drozszy Dokładnie tak, pan G od kuchni mówił to smao. TYlko egzotyczny fornir przebiaja cenowo lakier to już wiem skąd się wzięła moja cena kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts