Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

magic corner z rejsa za 900 zl z peki wiecej troche, wszytsko zalezy czy masz z polkami koszykowymi czy pelnymi

tu masz cennik oficjalny peki

http://peka.pl/

wejdz w szafki naroznikowe

w hurtowniach jest chyba taniej

do naroznej szafki ponoc lepszym rozwiazaniem sa polki le mans z peki za 1200zl

Tylko studnie cyknelam, wiekszosc obfotografowana juz :)

Ale sie wkurzylam na helopala. Do parapetow zabraklo 20 srubek, to sa takie z uszczelkami, dzownilam do nich i gosciu mi mowi ze mi srubek nie moge doslac bo to komplet z uszczelka, musze kupic uszczelke 8zl/mb gdzie sa 3sr/m czyli w sumie 7mb usczelki zeby dostac brakujace srubki. czyli 60zl za 20 srubek , poglupieli, poza tym caly czas gadal ze nie jestem partnerem, w takim razie wybiore sie do firmy ktora jest ich partnerem i zloze reklamacje.

Wiesz co zrobilismy tylko takie 2 male studnie z 2 kregow po 1m glebokie na wode z rynnien, teraz musismy podpiac te rynny do kupy i do studni :)

Moze kiedys zrobimy taka czerpana do podlewania ogrodka ale to nie teraz na pewno. Zdjecia sa w aparacie :)

Bedzie ta biala mat, z blatem szarym, za duzo opini negatywnych bylo na temat drewnianego blatu.

Zastanawiam sie czy robic ta ostatnia szafke cala w lakierze czy korpusy jednak zrobic ala orzech okleinowane folia bo za ta jedna szafke 1000zl wiecej mi wyjdzie :(