Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak ta wyzsza, ale maz mi mowi zeby jednak ja zrobic brazowa, tak jak wszystkie korpusy i boczki tych gornych szafek, okleina mniej wiecej dopasowana do koloru okien.

Powinno fajnie wyglądać - ja bym tak zrobiła! :wink:

Nie wiem czy nagle ta jedna lakierowana szafka będzie ładnie wyglądać...? :roll: Chyba lepiej zaakcentować ją tym ciemniejszym kolorem.

Skaba a z czego będziesz robiła kuchnię, bo górne szafki widzę w lakierze, a na dole jakiś fornir czy płyta mdf? :roll:

markotko napisz mi proszę ile kosztuje Magic Corner do kuchni ... nosz kurna na maxa zdenerwowała mnie Pani Architekt jak mi podała cenę 3tyś!!!!

Pytanie nie do mnie, ale się wypowiem :) -Ja mam z Rejsa -za 900zł -polecam -jest porządnie wykonany, półki można dowolnie przekładać:

http://www.rejs-am.pl/img/galeria/full/06.jpg

Gość justyna_m

markotko napisz mi proszę ile kosztuje Magic Corner do kuchni ... nosz kurna na maxa zdenerwowała mnie Pani Architekt jak mi podała cenę 3tyś!!!!

Pytanie nie do mnie, ale się wypowiem :) -Ja mam z Rejsa -za 900zł -polecam -jest porządnie wykonany, półki można dowolnie przekładać:

http://www.rejs-am.pl/img/galeria/full/06.jpg

i taki właśnie wysłałam Pani Architekt ... niech wie, że są tańsze i równie dobre rozwiązania!!! :wink:

Gość justyna_m
Justyś, a mnie to się widzi, że ta pani architekt wie o tańszych rozwiązaniach tylko specjalnie jakos podaje takie wysokie kwoty.

może i nie wie ... pracuje z jednym studiem kuchennym i tylko to jedno nam poleca a oni są cholernie drodzy więc jak już mi projekt zrobi to będę sama wyceny gdzie indziej robiła.