Nelli Sza 09.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Marta! Cieszę się, że czujesz się lepiej Do dziennika zagladam często i zawsze mi mało zdjęć Panele bardzo ładne! No i męczy mnie ta bateria kuchenna. Chyba ją kupię A jak wygląda na żywca, ładna? Bo na zdjęciu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nelli wiem ze ci obiecalam zdjecia ale zlew przyszedl uszkodzony i musielismy odeslac cala zawartosc przesylki takze baterie , a nie ja odbieralam przesylke wiec nawet nie wiem jak wyglada na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tak ta wyzsza, ale maz mi mowi zeby jednak ja zrobic brazowa, tak jak wszystkie korpusy i boczki tych gornych szafek, okleina mniej wiecej dopasowana do koloru okien. Powinno fajnie wyglądać - ja bym tak zrobiła! Nie wiem czy nagle ta jedna lakierowana szafka będzie ładnie wyglądać...? Chyba lepiej zaakcentować ją tym ciemniejszym kolorem. Skaba a z czego będziesz robiła kuchnię, bo górne szafki widzę w lakierze, a na dole jakiś fornir czy płyta mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2009 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No i tak chyba zostanie Dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzień dobry! I będzie pięknie! A na kiedy masz termin Markotko?! Kuchni oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Skaba a z czego będziesz robiła kuchnię, bo górne szafki widzę w lakierze, a na dole jakiś fornir czy płyta mdf? marysiu lakierowany mdf + fornir, ale jeszcze nie wiem jaki.. róznica między kuchnią z płytą mdf, a fornirem u mnie wyszła niecały 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.06.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 markotko napisz mi proszę ile kosztuje Magic Corner do kuchni ... nosz kurna na maxa zdenerwowała mnie Pani Architekt jak mi podała cenę 3tyś!!!! Pytanie nie do mnie, ale się wypowiem -Ja mam z Rejsa -za 900zł -polecam -jest porządnie wykonany, półki można dowolnie przekładać: http://www.rejs-am.pl/img/galeria/full/06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Kachna fajny ten Rejs, a jaki pojemny..! Cześć Markotko! Jak tam przygotowania do imprezki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 markotko napisz mi proszę ile kosztuje Magic Corner do kuchni ... nosz kurna na maxa zdenerwowała mnie Pani Architekt jak mi podała cenę 3tyś!!!! Pytanie nie do mnie, ale się wypowiem -Ja mam z Rejsa -za 900zł -polecam -jest porządnie wykonany, półki można dowolnie przekładać: http://www.rejs-am.pl/img/galeria/full/06.jpg i taki właśnie wysłałam Pani Architekt ... niech wie, że są tańsze i równie dobre rozwiązania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Justyś, a mnie to się widzi, że ta pani architekt wie o tańszych rozwiązaniach tylko specjalnie jakos podaje takie wysokie kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Justyś, a mnie to się widzi, że ta pani architekt wie o tańszych rozwiązaniach tylko specjalnie jakos podaje takie wysokie kwoty. może i nie wie ... pracuje z jednym studiem kuchennym i tylko to jedno nam poleca a oni są cholernie drodzy więc jak już mi projekt zrobi to będę sama wyceny gdzie indziej robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oświeć ją, przyda się jej to w przyszłosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witam! Marys dzis zjezdzilam wszytsko markety za butami i zakietem, zakietu nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Markotko ja też się dzisiaj najeździłam i nawet do Gliwic zajechałam...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 I nie dalas nic znac Dzieki za fotki lampek, szkoda ze nie znasz firmy. Aniu gdzie kupowalas te gipsowe lampy co sa na tych brazowych pasach?? bo to chyba te gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Bo tak nagle i nieplanowanie się tam znalazłam.... Markotko te gipsowe Cleoni kupiłam na allegro - jak znajdę linka to Ci podeślę na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A co musisz sie zapowiadac tydzien wczesniej? Akurat bylam w rozjazdach po Gliwicach dzisiaj. A co szukalas ?? Kurcze no musze pojechac do ciebie, bo te lampy tez mnie interesuja i chcialabym je na zywo zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Szukałam w zasadzie tego co Ty...! Tyle, że butki dla dziewczynek, a żakietu dla mnie...! Zapraszam do mnie serdecznie - może jak blaty będę miała w kuchni...?! Do tego czasu wszystkie lampki będą wisiały na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 I nie mow ze bylas w forum w tym samym czasie co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts