mayadaski 04.08.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jello!! Marta, ale masz plan...szybki....za nie powiem: ambitny Rany...3 tygodnie i tyle tego...wegiel na rozwolnienie chcesz? Ja bym chyba dostala z tych wszystkich nerwow Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Maja nie mam wyjscia Parkieciarze juz weszli, kuchnia dzis przywozi material jutro sie bedzie montowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.08.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 sie dzieje, już nie mogę się doczekać kiedy Was odwiedzę. a wiesz już kiedy? a przypadkiem nie masz pożyczyć kul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie wiem kiedy Sama mialam pozyczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Martuniu kochana, spóźnione ale szczerowate jak cholera życzonka, obyś po przeprowadzce miała jeszcze siłę by odpocząć, oraz byś już więcej na urlopach nóg nie łamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Maja nie mam wyjscia Parkieciarze juz weszli, kuchnia dzis przywozi material jutro sie bedzie montowac Jutro bedziesz im sie patrzec na rece? Mnie by kusilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Marta chcemy jeden pokój malnąć na szary. Pomiędzy jakim a jakim kolorkiem wybieraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Marta zaglądam do Ciebieod czasu do czasu baaaaardzo ładna elewacja też chcę szarą tylko z bialymi obramowaniami (mniej nowocześnie będzie ) świetna bateria kuchenna czekam na zdjęcia jak ją zamontujesz - jak długa jest ta wylewka? a tego kotła wykóńczeniowego nie zazdroszczę pocieszające jest to że przybliża on moment przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ania potem to już tylko kawka na tarasie więc jest o co walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mnie tez kusi ale nie moge jechac na budowe w tygodniu Efi mysmy wybrali 11610 ale walnelam sie w zamowieniu i mam 11620 ale bylo za ciemne na to zbye malowac nim wszystkie poieszczenia- rozcienczalismy 1:1 z biala. wylewka jest na ok 50cm wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no pamiętałam że rozcieńczałaśale to masz chyba ładniejszy bo ten 610 jest jakiś taki beżowawy a pisałaś że ci zostało. starczyłoby mi na pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 oba sa szare, podjedz to zobaczysz jak wyglada elewacja ona jest w 11610 i jak wyglada 11620 po rozcienczeniu, nie zostalo mi jeszcze bo nie skonczylismy malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a spoko pamiętam po prostu że pisałaś że przez to że musiałaś rozcieńczać białą to masz za duzo farby więc sobie pomyślałam że odkupie bo co ma ci zaschnąc w pudełku. hihihihihihihihihi druga maniaczka która chciała miec elewacje i wnętrze tym samym kolorem pociągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mialabym za duzo jakbysmy raz malowali ale nie da sie jednak. Ale na pokoj to ci straczy wiaderko jedno chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a czym gruntujesz? dajecie gładź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 gruntowalam aquateksem, nie dawalam ale jesli lubisz gladkie sciany to bez gladzi sie nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a w jakiej proporcji rozcieńczaliście? jak na opakowaniu? bo marysia chyba pół na pół u nas ten problem że ściana po pierwszym malowaniu jest jeszcze poprawiana więc kicha generalnie, bo trzeba malować trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Rozcienczalismy jak na opakowaniu, po gruntowaniu uzupelnialismy jeszce jakies dziury no i potem kolor 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wiolasz dzieki za zyczenia oto moje wypociny na temat ogrodu, uwagi mile widziane http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/12.jpg te kolka to basenik i trampolina, prostokaty to hustawka i piaskownica, w rogu altana, na srodku przy plocie drewutnia, sasiad bedzie mial w tym samym miejscu, przy wjezdzie cos na kosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 piaskownicy nie dawałabym na końcu zawsze lubię mieć dzieci na oku lubię jak na końcu ogrodu jest jakieś tajemnicze zarosnięte miejsce jakiś kontek z laweczką dla dwojga jesli dzieci są małe piaskownice usytuowalabym w miejscu gdzie mozebyć zacieniona chociaż trochę przez drzewo lub cień domu myślalaś o kompostowniku - gdzie go umieścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts