wiolasz 11.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Faza nr 2 wygląda obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No na faze 3 beda musiala troche poczekac niestety, brakuje tapety jeszcze nie wiem jakiej i szkla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Robia sie schody ale fotek szybko nie bedzie bo nastepny tydzien planuje sprzatanie domu a to oznacza odciecie od swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 to ja czekam na te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Zebys sie nie rozczarowala czasami , teraz przy schodach Rasi to kazde schody bladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja też jestem bardzo ciekawa, bo z tego co pamiętam to żadnego konkretnego projektu tych schodów na FM nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Bo nie bylo co projektowac Kiedys tam mialam dylemat z podstopnicami Zwykle schody ze zwykla prosta barierka z pionowymi szczebelkami - tu poszlam raczej w bezpieczenstwo a nie design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Bo nie bylo co projektowac Kiedys tam mialam dylemat z podstopnicami Zwykle schody ze zwykla prosta barierka z pionowymi szczebelkami - tu poszlam raczej w bezpieczenstwo a nie design To tak jak u mnie na początku chciałam podstopnice z gresu, ale cieszę się, ze mi minęło barierki też mam proste, jedyne "szaleństwo" to trochę nierdzewki http://images6.fotosik.pl/514/644b4e360fffc241med.jpg a Ty masz zabiegowe czy tradycyjne z "podestem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Mam niestety zabiegowe, u mnie nie bedzie zadnych szalenstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Mam niestety zabiegowe, u mnie nie bedzie zadnych szalenstw no właśnie "niestety" mi to na razie nie przeszkadza.. ale boje się, ze jak kiedyś bedą dzieci -to może być problem No cóż -inne po prostu nie "weszły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 U nas tez nie bylo szans na inne, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja to chyba wpadnę na kawę do tej kuchni- tylko tak niezapowiedzianie...zwłąszcza jeśli się sprzątanie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja to chyba wpadnę na kawę do tej kuchni- tylko tak niezapowiedzianie...zwłąszcza jeśli się sprzątanie szykuje a co? pomożesz sprzątać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Moniko zapraszam ale obawiam sie co sie stanie jak sie dostane pod twoj ostrzal Poczytalam w dzienniku jak odreagowujesz stresa Kasiu Monika teraz to tylko paluszkiem moze pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 wypraszam sobie....właśnie skończyłam sprzątać od 10 rano!!! choć mój współlokator nawet chętny ostatnio (tak się stracha najadł) to nie ma jak trud, pot i znój na własnej odczuć skórze tyle że do Marty sprzątać się nie wybieram ale mam wielką nadzieję zastać ją przy pracach owych, w roboczych ciuchach, pachnącą naturą i z włosami ala ptak dudek- już ona wie dlaczego a tak wogóle to się ponownie gniewam bo miałaś mi dać znać jak Marek przyjedzie, więc z tą kawą to nie wiadomo no chyba że jakieś ciastko znajdziesz dla zmierzłej ciężarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Moniko bylam pewna, ze z niego zrezygnowalas bo mial takie opoznienia tak cie zrozumialam przez telefon, przepraszam Cie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 mam do niego parę pytań w związku z płotem, balustradami itd. Wiesz dzwonić nie chciałam w związku z ostatnimi "wydarzeniami"- wolę sprawdzić jakie ma nastawianie i czy da się nim wogóle pogadać, a temat to dopiero przyszły rok więc raczej nadrobi zaległości....jest jeszcze u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Skonczyl w tym tygodniu ale bedzie jeszcze w sierpniu z drzwiami, dam znac na pewno wtedy moze jesczze nie bedziesz rodzic ale raczej jest chetny bo sporo zlecen stracil mowil ze na nowy rok ma luzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dobry wieczór Kasia masz schody całkiem jak moje być mają i ciemne i dywanowe tylko jeszcze nad barierką pracuję Twoje wyglądają pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 17.08.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 kuchnia super . Zastanawia mnie tylko układ: piekarnik nad mikrofalówką? Czy to ukłon w stronę małoletnich? Jak się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts