Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Parkiet przemysłowy zazwyczaj ma ok 1,5cm z mozaiki mają ok. 8mm.

Tutaj położona podobnie jak u Markotki dębowa mozaika http://www.mazurparkiet.com/realizacje/mozaika-debowa,2

i przykładowy cennik mozaiki dla porówniania http://www.walczakparkiety.pl/pl/doc/cennik_mozaika.pdf

Wiolasz ty to potrafisz kadzic :)

Ciezko powiedziec jak sie mieszka, na razie staram sie rozpakowac to co wczesniej udalo mi sie zapakowac, mieszkamy troche po partyznacku nie ma drzwi, wiec wszytsko sie nosi, polowa podlog zawalone pudlami ( kurde skad sie tych rzeczy tyle wzielo :o ) a ja nie mam tego gdzie odkladac.

Kuchnia okazala sie duuuuuzo za mala, szuflady sa wygodniejsze w uzytkowaniu ale mniej mieszcza niz polki, teraz chyba zaluje ze jednego naroznika nie zrobilam z polkami, wlasciwie ciagle latam i przestawiam rzeczy bo na wsyztsko brakuje miejsca i kombinuje.

jestem wykoczona kladziemy sie spac o 2-3 a wstajemy 7-8 i to jzu od tygodnia bo najpierw sie trzebabylo spakowac, teraz troche wyszykowac dom zeby dzici choc do pokoju dotarly. Do tego co probujemy cos podpiac w stylu umywalka itd okazuje sie ze jest schrzanione, raz zamontowane za gleboko - trzeba dokupic przedluzki, drugi raz za plytko wiec nawet najgrubsza rozetka tego nie rpzykryje i cos co moznaby zrobic w 1/2 godziny robimy 2 dni.

Martusia spokojnie powolutku wszystko opanujecie :D jak sobie w mieszkaniu meble do kuchni zrobiłam to też przestawiałam wszystko w półkach az wreszcie uznałam że mam wszystko pod ręką jak trzeba jedyne co od razu znalazło swoje miejsce to gary bo dla nich szuflady były i nigdzie już nie łaziły :lol: :lol: :lol:

ale przyznaj fajnie w domu co :D

No wlasnie o to chodzi ze nie moge sie nawet nacieszyc domem bo tylko tyram, podjazd tez mial byc zrobiony a jest jeden wielki syf, moze bede chwalic jak juz sie odgruzuje i jakos zorganizuje.

Do tego dzis musialam wstac 5:30 zeby sie zebrac ale bede musiala wstawac jeszce 1/2 godziny wczesniej :( bo nie daje rady dotrzec na 8 do Gliwic