mayland 27.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Mozajki są cieńsze ale lamelki podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 27.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a jaką grubość ma ta podłoga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Parkiet przemysłowy zazwyczaj ma ok 1,5cm z mozaiki mają ok. 8mm.Tutaj położona podobnie jak u Markotki dębowa mozaika http://www.mazurparkiet.com/realizacje/mozaika-debowa,2i przykładowy cennik mozaiki dla porówniania http://www.walczakparkiety.pl/pl/doc/cennik_mozaika.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.08.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ta ma 1.5cm grubosci calosc z listwami wyszla jakies 250 za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ups, 250zł to na moje hektary na gorze ciut za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Anja połóż mozaikę a nie parkiet przemysłowy. Będzie sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Koszt samej mozaiki to 71 zl reszta to robocizna i chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ale polozenie tak na mijanke jest duzo drozsze niz polozenie tak zwyczajnie w kwadraty ale ja mam jeszcze chwile, jak Helenka sie urodzi bedziemy myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.08.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 tak mowili ze o jakies 60zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Widze, ze nikt sie za mna nie stesknil, strzelam focha i ide sobie dalej rozpakowywac paczki, paczuszki, paczuszeczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja tam czekam na podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja tez niech no jutro dorwe tego Mirka nie zapomnij o lampce z haby jakbys zamawiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dzień dobry Martuś nie fochaj normalnie jakiś czasopożeracz mnie sie załączył i już nie kontroluję gdzie i u kogo mnie nie było powiedz lepiej jak się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 CześćJa pamietam, tylko z czym mam do Ciebie przyjść? no z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Z usmiechem na ustach Wiola Wusia zartuje, jakos tam tylko nikt nie zauwazyl mojego znikniecia z forum musze sie bardziej panoszyc wtedy bede wpadac latwiej w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Kochana, uśmiech to ja mam zawsze (no prawie) wiec cóż to za nowość Melduję ze jestem zawsze, czytam i podziwiam, ale skończyły mi się już przymiotniki w moim słowniku oznaczające coś ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Martusia ale Ty miałas powiedzieć jak sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wiolasz ty to potrafisz kadzic Ciezko powiedziec jak sie mieszka, na razie staram sie rozpakowac to co wczesniej udalo mi sie zapakowac, mieszkamy troche po partyznacku nie ma drzwi, wiec wszytsko sie nosi, polowa podlog zawalone pudlami ( kurde skad sie tych rzeczy tyle wzielo ) a ja nie mam tego gdzie odkladac. Kuchnia okazala sie duuuuuzo za mala, szuflady sa wygodniejsze w uzytkowaniu ale mniej mieszcza niz polki, teraz chyba zaluje ze jednego naroznika nie zrobilam z polkami, wlasciwie ciagle latam i przestawiam rzeczy bo na wsyztsko brakuje miejsca i kombinuje. jestem wykoczona kladziemy sie spac o 2-3 a wstajemy 7-8 i to jzu od tygodnia bo najpierw sie trzebabylo spakowac, teraz troche wyszykowac dom zeby dzici choc do pokoju dotarly. Do tego co probujemy cos podpiac w stylu umywalka itd okazuje sie ze jest schrzanione, raz zamontowane za gleboko - trzeba dokupic przedluzki, drugi raz za plytko wiec nawet najgrubsza rozetka tego nie rpzykryje i cos co moznaby zrobic w 1/2 godziny robimy 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Martusia spokojnie powolutku wszystko opanujecie jak sobie w mieszkaniu meble do kuchni zrobiłam to też przestawiałam wszystko w półkach az wreszcie uznałam że mam wszystko pod ręką jak trzeba jedyne co od razu znalazło swoje miejsce to gary bo dla nich szuflady były i nigdzie już nie łaziły ale przyznaj fajnie w domu co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 No wlasnie o to chodzi ze nie moge sie nawet nacieszyc domem bo tylko tyram, podjazd tez mial byc zrobiony a jest jeden wielki syf, moze bede chwalic jak juz sie odgruzuje i jakos zorganizuje. Do tego dzis musialam wstac 5:30 zeby sie zebrac ale bede musiala wstawac jeszce 1/2 godziny wczesniej bo nie daje rady dotrzec na 8 do Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts