wiolasz 01.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Martusiu, powoli, wszystko po kolei. U mnie było identycznie, żadnej radości nie można było wyczuć mimo ze niektórzy nazwywają dom spełnieniem marzeń, nie? Ale nie każdy musi fruwać pod niebiosami. Początki mogą być gorsze ale potem już tylko lepiej będzie, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 oj z tym wstawaniem to faktycznie kiepsko 3 godziny wcześniej niż praca masakra jak Wiolcia mówi powolutku jak już każdy drobiazg znajdzie swoje miejsce, kosteczka będzie leżec i zajmiesz się trawniczkiem i roślinkami to rozsiądziesz się na tarasie i zaczniesz odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wusia, no teraz to ostro w przyszłość wybiegasz Ważne zeby powoli ale dokładnie wszystko robić, tego się co prawda niezauważa, ale z czasem zaczyna się poprawiać komfort życia w niedokończonym domu Mówię to ja, mieszkająca od 7 miesięcy bez 1 szafy U mnie depresja minęła jak mi kostkę do drzwi wejsciowych doprowadzili i przestał mi sie piach do domu wnosić. Potem kolejna minięła, jak mąż zaczął drzwi zakładać i przestałam gołe mury widzieć. Teraz moja depresja pobudowlana znowu rośnie bo czekam z niecierpliwością, kiedy schody maż dokończy i barierki bedę miała. A wtedy hulaj dusza z malowaniem góry i przenosinami zabawek do pokoju dziecka. Ale Ty Martuś nawet meble już masz i to baaardzo fajne, wiec jest dobrze. Patrz na to, co już masz, a to czego jeszcze nie ma zrobionego to tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wiem, ze to zmeczenie materialu, tzn mam taka nadzieje Najbardziej brakuje szaf i czasu ktory znika w zastraszajacym tempie, nawet nie wszystkie pokoje sa pomalowane. Z urzadzen sanitarnych to mamy jedna wanne i umywalke ale w innym pomieszczeniu niz wanna, wiec sie ciagle lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 To normalne, wejdź na wątek na FM, coś było o tym, bez czego sie wprowadziliście czy jakoś tak. Mi od razu lepiej na duszy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 czytalam ale nic mi nie jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja się melduje po urlopie i ciesze się że ci sie udało przeprowadzić. nie martw się. jestes zmęczona, ale nigdzie sie Wam już nie spieszy, powolutku wszystko pozapinacie. czasem do denerwuje ale nie przeskoczysz pewnych tematów. i tak jesteś wielka, że tak się sprężyliście. gratuluje zamieszkania!!!!!!! jakbym mieszkała bliżej to wpadłabym pomóc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Monia dzieki wierze ze damy rade bo inaczej bym sie ani za to nie brala, ale mysle ze troche sie pospieszylismy z ta przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 TY JUZ MIESZKASZ??????????????? Super!!!!!!!! No i jak wrażenia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Kasiu pisalam pare postow wyzej, narazie nie umiem sie wygrzebac spod zwalow bambetli i jestem wiecznie niewyspana wiec na razie nie mam wrazen pozytywnych W dodatku ekipa od podjazdu ma juz miesiac opoznienia i sie strasznie syfi z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 my się przeprowadzimy do domku jak tylko duszek podłogę położy i będzie można ją urzytkować a będziemy mieli meble kuchenne, zrobione dwie łazienki, drzwi wewnętrzne, sypialnię i garderobę a reszta kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 No to sporo wiecej niz my no i bez dzieci to spokojnie mozna mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nie lam sie Marta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wiem wiem trza byc twardym nie mientkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Martuś u mnie podsumowanie wyszło takie w komentach że nie ma jak się torchu poużalać i ponarzekac bo potem człowiekowi lepiej fajnie jest sięwprowadzić do totalnie dopieszczonego domku ale za to potem kiedyś będziesz ze śmiechem wspominać życie bez drzwi i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Czekam na ten czas na razie nie mam internetu, nie moge znalezc ladowarki do komorki wiec jestem odcieta od swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Markotko pomalutku sie urzadzicie. Bedzie dobrze, juz niedługo. Wszystko sie wykończy i bedzie pięknie! Spokojnego życia Wam życzę w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 martuś nie denerwuj się u mnie już końcówka http://img90.imageshack.us/img90/9647/img00050200909011923.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 martuś gratuluję zamieszkania jejuu jak mi się to już marzy.. a gdzie tam co do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.09.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Marta gratuluję serdecznie przeprowadzki!!!!!!!!! Uszki do góry - szybko się ogarniesz i będzie dobrze. My mieszkamy już ponad miesiąc, a tyle jest jeszcze rzeczy do zrobienia, że głowa boli... Ale powolutku, każdego dnia coś robimy - byle do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts