nitubaga 24.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... ja tam ostrze zębiska na ralkę 7 kilogramową... chyba, że są większe. Mam na nią przewidziane miejsc w garderobie.. i ani myślę się ograniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... ja tam ostrze zębiska na ralkę 7 kilogramową... a co sobie do niej wsadzisz? ja mam problem z uzbieraniem wsadu kolorystycznego do mojej 5kg chyba mam za pstre ciuchy -muszę zacząć kupować jednokolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... ja tam ostrze zębiska na ralkę 7 kilogramową... a co sobie do niej wsadzisz? ja mam problem z uzbieraniem wsadu kolorystycznego do mojej 5kg chyba mam za pstre ciuchy -muszę zacząć kupować jednokolorowe kochana jak to co sobie wszadzisz ? ja w tygodniu robię pranie co drugi dzień, a w sobotę dwa. Bo jak już wypiorę ciuchy, to lecą ręczniki (raz w tyg), po ręcznikach pościel ( raz na 2-3 tyg) potem zbierają się czarne rzeczy mojego Szanownego... Raz na jakiś czas wrzucam wszystkie szmaty i koc Zoyki. I raz na 2 miesiące piorę wszystkie koce które mamy pod prześcieradłami, bo strasznie zbierają kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja w tygodniu robię pranie co drugi dzień, a w sobotę dwa. no to tak jak ja tylko mówię, że mi jest trudno wsad kolorystyczny 5 kg jednej tonacji uzbierać, wiec czasem mam 3 prania dziennie -białe, czerwone, niebieskie -a każdy nie zajmuje wiecej niz polowę wsadu... nie jest to ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja w tygodniu robię pranie co drugi dzień, a w sobotę dwa. no to tak jak ja tylko mówię, że mi jest trudno wsad kolorystyczny 5 kg jednej tonacji uzbierać, wiec czasem mam 3 prania dziennie -białe, czerwone, niebieskie -a każdy nie zajmuje wiecej niz polowę wsadu... nie jest to ekonomiczne To ja mam proste zycie: białe albo czarne. POjedyncze moje rzeczy piorę w rękach Pościel też w dwóch kolorach: biała, kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja dziele na biale, ciemne i jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja dziele na biale, ciemne i jasne a czerwony T-shirt i zieloną bluzkę jakbyś zakwalifikowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jesli ciemny odcien pod ciemne jesli jasny pod jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nituś toż mówię ze 6 to absolutne minimum bo widziałam już takie na 8 kilo Kachna nieekonomiczne fakt ale jak dobrze dopłukane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nituś toż mówię ze 6 to absolutne minimum bo widziałam już takie na 8 kilo Na przykład ja mam taką Sęk w tym WUNIU, że ja mam o jednego członka rodziny więcej Staraj sie więc kobieto, staraj U mnie bez przerwy się coś pierze, a tera to som takie mondre pralki co same umiom se wody dobrać i w ogóle i w szczególe I się jeszcze skubane na plamach znajom Szkoda, ze prania nie wieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasieńko mój syn i mój mąż nie mają problemu z zapełnieniem co najmniej 6 kilogramowego bębna minimum dwa razy w tygodniu oczywiście każdy z osobna a że mój aktualnie ma 3,5 kg to rozumiesz że pałam miłością do wielkiego bębna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasieńko mój syn i mój mąż nie mają problemu z zapełnieniem co najmniej 6 kilogramowego bębna minimum dwa razy w tygodniu oczywiście każdy z osobna a że mój aktualnie ma 3,5 kg to rozumiesz że pałam miłością do wielkiego bębna Aaaaaaa to przepraszam, moje dzieci i mąz to normalnie czyścioszki są wiesz?? Wcale się nie brudzą, nic a nic Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasia ale Twój mąż zdecydowanie czyściejszą pracę ma jak mój żałuj że nie widziałaś co robi zanim z pracy wyjdzie żeby jako tako wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasia ale Twój mąż zdecydowanie czyściejszą pracę ma jak mój żałuj że nie widziałaś co robi zanim z pracy wyjdzie żeby jako tako wyglądać Myślę, że się mylisz Mój że tak powiem robi w odpadach biologicznych.. Niektóre fartuchy to ma tak na raz. Zaschniętą krew lub inne takie ciężko doprać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 o rajciu nieźle a ja narzekam na mojego o przybrudzone mankiety ja dziele pranie na: czarne, białe, czerwono-różowe, żółto-pomarańczowe, beżowo-brązowe i niebiesko-szare do tego delikatesy osobno i Kruszki osobno. no i reczniki osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 eeeeeeeee bardzo mnie zaciekawiło stwierdzenie w odpadach biologicznych czy mogłabyć mi to prywatnie przybliżyć Kasia ciężko ale nie masz wszystkiego zasyfionego pyłkiem i trocinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 WitajWidzę w domku bardzo duże zmiany...Bardzo domkowo już masz. I rozumie, że przeprowadziliście się już do domku.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 eeeeeeeee bardzo mnie zaciekawiło stwierdzenie w odpadach biologicznych czy mogłabyć mi to prywatnie przybliżyć Kasia ciężko ale nie masz wszystkiego zasyfionego pyłkiem i trocinkami na przykład zestresowanemu pacjentowi puściły zwieracze, te z opowieści u Ani Uwierz, wolisz te trociny i pyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasia to co on jest proktolog czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasia to co on jest proktolog czy jak Ech. Wunia, to co się dzieje z pacjentami przed i po operacji to są opowieści niesamowite.. Cięzko uwierzyć w to co się nieraz słyszy. Ale też nie wierzę, że sam się za przeproszeniem osrał na klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts