Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... ja tam ostrze zębiska na ralkę 7 kilogramową...

a co sobie do niej wsadzisz? ja mam problem z uzbieraniem wsadu kolorystycznego do mojej 5kg :roll: chyba mam za pstre ciuchy -muszę zacząć kupować jednokolorowe :-?

kochana :o jak to co sobie wszadzisz :o ?

ja w tygodniu robię pranie co drugi dzień, a w sobotę dwa.

Bo jak już wypiorę ciuchy, to lecą ręczniki (raz w tyg), po ręcznikach pościel ( raz na 2-3 tyg) potem zbierają się czarne rzeczy mojego Szanownego... Raz na jakiś czas wrzucam wszystkie szmaty i koc Zoyki. I raz na 2 miesiące piorę wszystkie koce które mamy pod prześcieradłami, bo strasznie zbierają kurz.

no to tak jak ja :) tylko mówię, że mi jest trudno wsad kolorystyczny 5 kg jednej tonacji uzbierać, wiec czasem mam 3 prania dziennie -białe, czerwone, niebieskie -a każdy nie zajmuje wiecej niz polowę wsadu... nie jest to ekonomiczne :roll:

no to tak jak ja :) tylko mówię, że mi jest trudno wsad kolorystyczny 5 kg jednej tonacji uzbierać, wiec czasem mam 3 prania dziennie -białe, czerwone, niebieskie -a każdy nie zajmuje wiecej niz polowę wsadu... nie jest to ekonomiczne :roll:

To ja mam proste zycie: białe albo czarne. POjedyncze moje rzeczy piorę w rękach :lol: Pościel też w dwóch kolorach: biała, kolorowa :lol: :lol:

Nituś toż mówię ze 6 to absolutne minimum bo widziałam już takie na 8 kilo :lol: :lol: :lol:
Na przykład ja mam taką 8)

Sęk w tym WUNIU, że ja mam o jednego członka rodziny więcej :p Staraj sie więc kobieto, staraj :D

U mnie bez przerwy się coś pierze, a tera to som takie mondre pralki co same umiom se wody dobrać i w ogóle i w szczególe :roll: I się jeszcze skubane na plamach znajom :o

Szkoda, ze prania nie wieszają :lol:

Kasieńko mój syn i mój mąż nie mają problemu z zapełnieniem co najmniej 6 kilogramowego bębna minimum dwa razy w tygodniu oczywiście każdy z osobna a że mój aktualnie ma 3,5 kg to rozumiesz że pałam miłością do wielkiego bębna :lol: :lol: :lol:
Aaaaaaa to przepraszam, moje dzieci i mąz to normalnie czyścioszki są wiesz?? Wcale się nie brudzą, nic a nic :lol: Ech :roll:

Kasia ale Twój mąż zdecydowanie czyściejszą pracę ma jak mój :wink: żałuj że nie widziałaś co robi zanim z pracy wyjdzie żeby jako tako wyglądać :lol: :lol: :lol:
Myślę, że się mylisz :roll: Mój że tak powiem robi w odpadach biologicznych.. Niektóre fartuchy to ma tak na raz. Zaschniętą krew lub inne takie ciężko doprać.....

eeeeeeeee bardzo mnie zaciekawiło stwierdzenie w odpadach biologicznych czy mogłabyć mi to prywatnie przybliżyć :lol: :wink: Kasia ciężko ale nie masz wszystkiego zasyfionego pyłkiem i trocinkami :wink:
na przykład zestresowanemu pacjentowi puściły zwieracze, te z opowieści u Ani :-?

Uwierz, wolisz te trociny i pyłek

Kasia to co on jest proktolog czy jak :o
Ech. Wunia, to co się dzieje z pacjentami przed i po operacji to są opowieści niesamowite.. Cięzko uwierzyć w to co się nieraz słyszy. Ale też nie wierzę, że sam się za przeproszeniem osrał na klacie :o :lol: