Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja wiem czemu drugi dzień wszyscy gadają o praniu - bo to lepsze od prasowania :wink:

Tego to chyba nikt nie lubi :evil:

ja nienawidzę :x

o tak to powinno wyglądać 8) :

http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/sexy_men/00005.jpg

Ja lubię prasować, ale jakby taki chętny przyszedł i chciał mnie wyręczyć to chyba pozwoliłabym :wink: :p

.... 2,5 h :o

o rety... to az tak długiego cyklu to ja chyba nawet nie mam :roll: albo jeszcze nie znalazłam :)

Moja to nawet potrawi prać prawie 4 godziny: jak włączam program plam: skarpety lub trawa i ziemia :)

Jesli chodzi o programy to używam kilku: najczęściej ECO Cotton, MIX lub programu do impregnacji jak piorę zimowe kurtki lub jakieś tego typu polaru. Jak chcę coś na szybko to mam albo POWER 60 ALBO QUICK 15 8)

We wszystkich programach można regulować temp i obroty wirowania.

Oczywiście pralka jest na szczęscie mądrzejsza ode mnie i nie da ardy właczyć 60st i 1400obr na program wełna :)

Generalnie to mam zajebistą pralkę 8) Zeby jeszcze wieszała :roll:

mój pan do prasowania co prawda nie wygląda jak na zdjęciu bo jest koło 60-tki i pci żeńskiej ale za to prasuje wszystko jak leci i to na cycuś glancuś 8) 8) 8)

wieszać też wiesza chociaż ja akurat to lubię. tylko skarpetek nie bo jest ich zawsze od groma. w domu na bank będzie suszarka. ma nawet swoje miejsce z podłączeniem do kanalizy.