markoto 30.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzień dobry oooooooo suszarka fajnie by było może za jakieś 20 lat się dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 szczesciara zrób sobie jeszcze jedno baby to też tak będziesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 az tak mi nie zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 rozumiem że doszłaś do wniosku ze lubisz prasowanie? my musieliśmy to na kogoś przerzucić bo luby nie chciał prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no jak znam życie to nawet przy 5-ce dzieci mój mąż by się za prasowanie nie wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 u mnie zabrała się niania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Efi jakoś nie mam sumienia dowalić mojej niani ( czytaj mojej mamie) prasowania chociaż nie ukrywam że jak była u nas z Piotrusiem to prała, wieszała, sprzątała wszystko jak leci nie ważne czyste czy nie jak tylko w łapki jej wpadło to już w pralce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Efi jakoś nie mam sumienia dowalić mojej niani ( czytaj mojej mamie) prasowania chociaż nie ukrywam że jak była u nas z Piotrusiem to prała, wieszała, sprzątała wszystko jak leci nie ważne czyste czy nie jak tylko w łapki jej wpadło to już w pralce moja jak wpada rano na kawke to zabiera prasowanie i popoludniu mam juz powieszone w szafach. mam najlepsza mame pod sloncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 moja niania ma zakaz prania od kiedy cały dom był w czarnych cicikach z mojego wełnianego kupionego nie powiem za ile nowiuteńkiego sweterka wypranego razem ze skarpetkami na bawełnie. niestety mimo usilnych próśb jest niereformowalna i nadal pierze. przedwczoraj wyciagnęłam z pralki moje lniane spodnie które spokojnie mogą służyć za rybaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 moja też jest superancka czasem mam podejrzenia że mąż chętnie by mnie na Nią wymienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 moja też jest superancka czasem mam podejrzenia że mąż chętnie by mnie na Nią wymienił mojego nie podejrzewam o takie dewiacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Anuś to nie dewiacja to zamiłowanie do porzadków na które notorycznie nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja porzadki zostawiam na sobote, a codziennie tylko tak sprzatam, zeby bylo milo (tak po 10 minut) -bo poki trawka nie urosnie to sie kurzy w domu okrutnie. ale i tak juz rozgladam sie za jakas pania do sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a ja jak się przywlokę do domu w okolicach godz. 20 i mam jeszcze chłopu obiad zrobić dziecku dać kolację i wykąpac to tylko jakieś pranie wstawię i mamy okolice 22 i jak słowo daje odmawiam wtedy sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a ja jak się przywlokę do domu w okolicach godz. 20 i mam jeszcze chłopu obiad zrobić dziecku dać kolację i wykąpac to tylko jakieś pranie wstawię i mamy okolice 22 i jak słowo daje odmawiam wtedy sprzątania no nie dziwie sie, moj cale szczescie je "na miescie" i tylko wieczorna kolacyjke szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no a jak moja mama była to obiadek zrobiła i chociaż zakaz miała to posprzątała, pozmywała, jak coś się do prania nawinęło to wyprała "bo pogoda a ty nie masz kiedy" no to co się dziwić że mój chłop wolałby mieszkać z teściową no mój wraca 18-19 to w sumie tylko obiadokolacja mu zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a ja ani niani, ani mamy i wszystko prawie na mnie czeka. Ale czasami mąż zlituje się nade mną i obiad zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wiolaszku mój z głodu by umarł ewentualnie zalałby chińską zupkę wrzątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mój też od zupki. ewentualnie zje wszystkie kabanosy jakie znajdzie w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts