Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale do ubijania mam ciężar właściwy :lol: :lol: :lol:

nie ma aż tak dobrze :wink: to bedzie tylko taki kociołek kapusty a nie kadź :lol: :wink: na własne zimowe potrzeby bedziem kisić teściowej kapusty dużo urosło szkoda żeby sie zniszczyła więc z rodzicielką moją i szwagrem popełnimy kiszoną kapuste z marcheweczką :lol: :lol: :lol:

Masakra dzis 40 km do Gliwic jechalam 2 godziny, szklanka, smaochody w rowach wszedzie korki, mam dosc :evil:

Przepis na oko :)

Piers podwojna pokroilam w kostke opruszylam papryka slodka i podsmazylam na oliwie z maslem.

Pieczarki podsmazylam z pieprzem i vegeta.

Do garnka wrzucilam pokrojona paryke, ze 4 marchewki pokrojone w plasterki bo byly chudziutkie, do tego resztka sosu do pizzy ( pomidory w puszce zmiksowane z czosnkiem bazylia majerankiem) pol sloiczka koncentratu pomidorowego, majeranku, kurczaka pieczarki i zalalam woda zeby wszystko sie utopilo. ugotowalam do miekkosci w szybkowarze od zagotowania jakies 12 minut, potem doprawilam do smaku sosem sojowym pieprzem i troszke zredukowalam bo mialam dosc rzadkie, ale takie moze zostac, dodalam jeszcze smietane.

Na dno miseczki dalam ser lzolty w kostke albo starty, na to zupa. Mozna zagryzac bagietka :) albo jak wyjdzie geste zjesc z ryzem

Obslinilam kompa...niestety przy sobie mam tylko kanapke z marnym serem... :roll: :roll:

Kasia, w tych rozowych majtkach to zadnego cellulitu nie widac :wink:

:lol: :lol: :lol: Dobre to kiszenie kapusty... Pamiętam to z dzieciństwa, jak kisili kapustę w wielkiej dębowej beczce moi dziadkowie.... Trzeba było ją dobrze w tej beczce udeptać :wink:

.....ale teraz już tego nie robią... :( To były czasy...

A przepis niezły, muszę spróbować, tylko czy jest dietetyczny, bo mam ślubnego na ścisłej diecie.

Nie mówiłam Elfi, że pewnie na oko według uznania, a jak jest 4 dużych osób, to zjedzą więcej niż 2+2 małe :wink: