wu 04.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 nie mogłaś Martusia do wieczora z przepisem poczekać teraz do końca dniówki się ślinić bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ja tu sie spiesze cobyscie skladniki zdarzyly kupic a te jeszcze niezadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ja i tak nie zdążę bo się zgłosiłam na ochotnika do kiszenia kapusty po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ze co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 też sie zdziwiłam ale postanowilam na wszelki wypadek nie komentować ale jak sobie wyobrażę wusie skakającą na bosaka w wielkiej kadzi z kapustą to nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale do ubijania mam ciężar właściwy nie ma aż tak dobrze to bedzie tylko taki kociołek kapusty a nie kadź na własne zimowe potrzeby bedziem kisić teściowej kapusty dużo urosło szkoda żeby sie zniszczyła więc z rodzicielką moją i szwagrem popełnimy kiszoną kapuste z marcheweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ja myślałam że ty z kolegami z pracy kisisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Efi u nas nie ma z kim kisić jeśli o kolegów chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 tez myslalam, ze w ramach czynu spolecznego kisicie po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Masakra dzis 40 km do Gliwic jechalam 2 godziny, szklanka, smaochody w rowach wszedzie korki, mam dosc Przepis na oko Piers podwojna pokroilam w kostke opruszylam papryka slodka i podsmazylam na oliwie z maslem. Pieczarki podsmazylam z pieprzem i vegeta. Do garnka wrzucilam pokrojona paryke, ze 4 marchewki pokrojone w plasterki bo byly chudziutkie, do tego resztka sosu do pizzy ( pomidory w puszce zmiksowane z czosnkiem bazylia majerankiem) pol sloiczka koncentratu pomidorowego, majeranku, kurczaka pieczarki i zalalam woda zeby wszystko sie utopilo. ugotowalam do miekkosci w szybkowarze od zagotowania jakies 12 minut, potem doprawilam do smaku sosem sojowym pieprzem i troszke zredukowalam bo mialam dosc rzadkie, ale takie moze zostac, dodalam jeszcze smietane. Na dno miseczki dalam ser lzolty w kostke albo starty, na to zupa. Mozna zagryzac bagietka albo jak wyjdzie geste zjesc z ryzem Obslinilam kompa...niestety przy sobie mam tylko kanapke z marnym serem... Kasia, w tych rozowych majtkach to zadnego cellulitu nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dobre to kiszenie kapusty... Pamiętam to z dzieciństwa, jak kisili kapustę w wielkiej dębowej beczce moi dziadkowie.... Trzeba było ją dobrze w tej beczce udeptać .....ale teraz już tego nie robią... To były czasy... A przepis niezły, muszę spróbować, tylko czy jest dietetyczny, bo mam ślubnego na ścisłej diecie. Nie mówiłam Elfi, że pewnie na oko według uznania, a jak jest 4 dużych osób, to zjedzą więcej niż 2+2 małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Markoto chciałam zajrzeć do Twojego dziennika o kuchnię i tu zonk ... niestety nie zajrzę Przegoniłam dzisiaj męża po całej Ikei, żeby pooglądać kuchnie, i chciałam podejrzeć Twoje rozwiązanie. Szkoda, że już nie ma dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kasia, w tych rozowych majtkach to zadnego cellulitu nie widac maya, fotoszop kochana, fotoszop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dietetyczne bedzie bez zabielania i bez sera zoltego, podsmazyc mozna pieczarki na sucho ewentualne na odrobienie oliwy podobnie z kurczakiem a oliwa zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 mniam zaglądam A w sobotę się spotkamy, no nie? Kurczę, trochę się boję, bo wy się wszystkie znacie, tylko ja obca Wstydzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przestan, ja tam Kaske tylko z opowiadan znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Chcialam powiedziec ze dysze pod prysznicem to super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Chcialam powiedziec ze dysze pod prysznicem po prostu jak przeczytałam to poplułam monitor serkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cześć Wszystkim i Gospodyni. Wesoło tu macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts