skaba 08.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasia posłuchaj wusi! rusz tyłek w jej stronę.. to i skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasia posłuchaj wusi! rusz tyłek w jej stronę.. to i skorzystam Dobra! Ruszam tyłek do Żywca 4 albo 5 grudnia... to kto jest po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 my z wusią zawsze jesteśmy po drodze! gdziekolwiek byś nie jechała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasia posłuchaj wusi! rusz tyłek w jej stronę.. to i skorzystam Dobra! Ruszam tyłek do Żywca 4 albo 5 grudnia... to kto jest po drodze? JA!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasia ja wiem że u mnie jeszcze syf ale... spróbuj nie zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasia posłuchaj wusi! rusz tyłek w jej stronę.. to i skorzystam Dobra! Ruszam tyłek do Żywca 4 albo 5 grudnia... to kto jest po drodze? JA!!!!!!!!!!! A jaaaaaaaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Martuniu, pytanko do Ciebie. Jak to jest ze zmiękczaczami wody i poś? POdobno Ty szukałaś takiego zmiękczacza, który podczas regeneracji wylewa jak najmniej wody (tej solanki) do oczyszczalni. MOżesz coś mi podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasiula to ja Ci podpowiem żeby Cię nie okłamali jadąc od siebie to najpierw my ze Skabusią jesteśmy, potem wrzeszcząca Kasica następnie Efi a Małgoś to tak trochu nie po drodze bo trza zboczyć do Niej to ja już się szykuję nieważne na którego tylko daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja to co rybki?? wiolasz te co maja mniej solanki to tapworks i bims okolo 100l na regeneracje, te polskie to ok 200 i 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja to co rybki?? wiolasz te co maja mniej solanki to tapworks i bims okolo 100l na regeneracje, te polskie to ok 200 i 300 Dzieki, a mniej niż 100 l nie ma? I jak często to sie regeneruje? w zależności od twardości wody, im twardsza tym częściej to regeneruje? A wogle, można ta wodę do oczyszczalni puścić jak tam tyle soli jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No wlasnie nie jestem pewna jak z tym zrzutem, raczej nie ma takich co maja mniej niz 100l, fakt czestotliwosc i ilosc wody zalezy od twardosci wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Martuś no wcześniej nie zgłaszałaś to Ty będziesz chyba między Kasicą a Efi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasia posłuchaj wusi! rusz tyłek w jej stronę.. to i skorzystam Dobra! Ruszam tyłek do Żywca 4 albo 5 grudnia... to kto jest po drodze? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serio, serio, serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To czekam!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasiula to ja Ci podpowiem żeby Cię nie okłamali jadąc od siebie to najpierw my ze Skabusią jesteśmy, potem wrzeszcząca Kasica następnie Efi a Małgoś to tak trochu nie po drodze bo trza zboczyć do Niej to ja już się szykuję nieważne na którego tylko daj znać No i właśnie po efi jestem ja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja miedzy Kasia i Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dzięki Markotko, muszę to sobie przemyśleć i popytać tych panów od oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasia no i masz pełną rozpiskę proponuję wyjazd pod koniec listopada cobyś na początek grudnia dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Marta masz już wybrane oprawy nad blat? Bo dzisiaj wypatrzylam całkiem ciekawa propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasiu mi w nawigacji wybija, że przez Kołobrzeg trzeba jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 rasiu mi w nawigacji wybija, że przez Kołobrzeg trzeba jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts