markoto 12.11.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ok fotki nowe som dla zainteresowanych garderoba i lazienka w metalwood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Markotko, ja też poproszę o link i hasło do zdjęcia jak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry z wieczora no Martusia śliczności ta łazienka ale mózg mi dostał obrzęku jak sobie próbowałam hasło przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 domyslam sie, ze sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 nooooooooo odgrzebałam w tym moim śmietniku fajniście wyglądają te płyteczki mnie też ostatnio wzrok jakoś ciągle ucieka w stronę takich metalicznych tylko się właśnie zastanawiam czy na nich maziajów po myciu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 u mnie wlasciwie najwiecej maziaji widac na tych zirconio cemento ale moze dlatego ze jak dotre do nich to juz woda nie calkiem czysta reszta bezmaziajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a te zirconio to gdzie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 zirconio to te betonowe na wiekoszosci dolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzięki Martuniu, Własnie zauważyłam, ze mamy taki sam układ garderoby znaczy pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaa to muszę się im jeszcze dokładniej przyglądnąć chociaż niekoniecznie szarościom nie żeby mi się nie podobały bo pięknę są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 jestem widziałam garderobę dzięki jaką masz głębokość tej zabudowy 60 cm? bez drzwi do szaf bardzo się kurzą ubrania? buty masz w innym miejscu, prawda? jak fajnie, że już tak sobie wygodnie mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no milion pytań zadała na dzię dobry. Ta Nituszka to ma niespożytkowane pokłady energii.Hejka Dziewczynki, bo dawno nie byłam zwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nitu mam 60, nie bardzo sie kurzy , docelowo beda drzwi na wejsciu do garderoby ale to za jakis czas buty mam na razie w garazu, planuje je dac do wiatrolapu docelowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no milion pytań zadała na dzię dobry. Ta Nituszka to ma niespożytkowane pokłady energii. Hejka Dziewczynki, bo dawno nie byłam zwiedzać no nareszcie mnie zauważyłaś byłam u Ciebie i dwa razy dostałam ignora... i nie wiem fochac się czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nitu mam 60, nie bardzo sie kurzy , docelowo beda drzwi na wejsciu do garderoby ale to za jakis czas buty mam na razie w garazu, planuje je dac do wiatrolapu docelowo no właśnie u mnie też to będzie pomieszczenie zamykane drzwiami. ALe jeszcze drzwi do szaf bym chciała, jakoś tak mnie mierzi jak widać te wszystkie bebechy.... Ciebie nie? no nie wiem jak to wytłumaczyć, ale no... nie lubie jak widać moje bebechy w szafach, a już o butach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 przeciez ci nikt tam zagladac nie bedzie, to twoja garderoba to co ogladanie twoich ciuchow przez ciebie cie mierzi??chyba ze masz wspolna garderobe z mezem i sie jakos krepujesz ale tez nie wiem czemu, bielizne mozna pochowac w szufladachto twoj wybor ale placisz 2 razy za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 przeciez ci nikt tam zagladac nie bedzie, to twoja garderoba to co ogladanie twoich ciuchow przez ciebie cie mierzi?? chyba ze masz wspolna garderobe z mezem i sie jakos krepujesz ale tez nie wiem czemu, bielizne mozna pochowac w szufladach to twoj wybor ale placisz 2 razy za drzwi no u nas jest jedna garderoba dla wszystkich. Zatem moje bebechy będą też oglądali moi synowie... teraz to pikuś, ale z czasem... wolę im powiedziec tu jest Twoje tu moje... i że tak powiem nie chce by on widział moją szuflade ze stanikami. no.... poza tym tam tez będę prasowała nasze rzeczy... i się obawiam, ze ciągłe przebywanie z bebechami ... zacznie mnie irytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No to zrob drzwi, popros Kasice o fotki ma taka garderobe zamykana drzwiami a u synow nie zmieszcza sie jakies szafy?? zeby codzienne ciuchy byly u nich a nie we wspolnej garderobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No to zrob drzwi, popros Kasice o fotki ma taka garderobe zamykana drzwiami a u synow nie zmieszcza sie jakies szafy?? zeby codzienne ciuchy byly u nich a nie we wspolnej garderobie? hm.... raczej średnio.... mam takie ustawienie pokoju, że drzwi wejściowe są na przestrzał z balkonowymi. Więc dwa narożniki odpadają. W dwu pozostałych będzie łóżko i biurko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja nie mam szafy w rogu u dzieci a przy drzwiach wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts