Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem :)

widziałam garderobę :) dzięki :)

jaką masz głębokość tej zabudowy 60 cm?

bez drzwi do szaf bardzo się kurzą ubrania?

buty masz w innym miejscu, prawda?

jak fajnie, że już tak sobie wygodnie mieszkacie ;)

no milion pytań zadała na dzię dobry. Ta Nituszka to ma niespożytkowane pokłady energii.

Hejka Dziewczynki, bo dawno nie byłam zwiedzać

no nareszcie mnie zauważyłaś :) byłam u Ciebie i dwa razy dostałam ignora... i nie wiem fochac się czy nie :p

Nitu mam 60, nie bardzo sie kurzy , docelowo beda drzwi na wejsciu do garderoby ale to za jakis czas :) buty mam na razie w garazu, planuje je dac do wiatrolapu docelowo :lol:

no właśnie u mnie też to będzie pomieszczenie zamykane drzwiami. ALe jeszcze drzwi do szaf bym chciała, jakoś tak mnie mierzi jak widać te wszystkie bebechy....

Ciebie nie?

no nie wiem jak to wytłumaczyć, ale no... nie lubie jak widać moje bebechy w szafach, a już o butach nie wspomnę :x

przeciez ci nikt tam zagladac nie bedzie, to twoja garderoba to co ogladanie twoich ciuchow przez ciebie cie mierzi??

chyba ze masz wspolna garderobe z mezem i sie jakos krepujesz ale tez nie wiem czemu, bielizne mozna pochowac w szufladach

to twoj wybor ale placisz 2 razy za drzwi

przeciez ci nikt tam zagladac nie bedzie, to twoja garderoba to co ogladanie twoich ciuchow przez ciebie cie mierzi??

chyba ze masz wspolna garderobe z mezem i sie jakos krepujesz ale tez nie wiem czemu, bielizne mozna pochowac w szufladach

to twoj wybor ale placisz 2 razy za drzwi

no u nas jest jedna garderoba dla wszystkich.

Zatem moje bebechy będą też oglądali moi synowie... teraz to pikuś, ale z czasem... wolę im powiedziec tu jest Twoje tu moje... i że tak powiem nie chce by on widział moją szuflade ze stanikami. no....

poza tym tam tez będę prasowała nasze rzeczy... i się obawiam, ze ciągłe przebywanie z bebechami ... zacznie mnie irytować.

:roll: :roll:

No to zrob drzwi, popros Kasice o fotki ma taka garderobe zamykana drzwiami

a u synow nie zmieszcza sie jakies szafy?? zeby codzienne ciuchy byly u nich a nie we wspolnej garderobie?

hm.... raczej średnio.... mam takie ustawienie pokoju, że drzwi wejściowe są na przestrzał z balkonowymi. Więc dwa narożniki odpadają. W dwu pozostałych będzie łóżko i biurko....