Arnika 19.01.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć Gospodyni i dziewczyny Mario jaką tą bramą będziesz miała? My też zamówiliśmy Norms..... , ale jeszcze jej nie zamontowali nam jej.... Czekamy aż przyjdzie i mrozy zelżeją. A swoją drogą Markotko czy tą bramę montowali przed czy po wylewkach? Nie wiem jak zrobić, bo tak przynajmniej wylewki zrobiliby do zamontowanej bramy, a tak to już nie wiem?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Marys ta wjazdowa?? czy domowa?? Kasiu ale jest tam ze na wniosek dyrektora i rady moga uchwalic przerwy to nie moga sobie uchwalic ferii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Arnika jak masz mozliwosc to zrob brame po wylewkach wtedy wiadomo jak zamontowac brame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Marys ta wjazdowa?? czy domowa?? Kasiu ale jest tam ze na wniosek dyrektora i rady moga uchwalic przerwy to nie moga sobie uchwalic ferii? hej Markotko, w przedszkolu faktycznie nie ma ferii. Jest jakiś jeden termin ustalony przez Dyr. i koniec. Reszta dni jest pracująca. U mojej w przedszkolu wolny jest tylko jeden miesiąc, lipiec i wtedy załatwiają wszystkie remonty. POza tym terminem czynne jest cały czas, od pon.-do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Marys ta wjazdowa?? czy domowa?? Kasiu ale jest tam ze na wniosek dyrektora i rady moga uchwalic przerwy to nie moga sobie uchwalic ferii? hej Markotko, w przedszkolu faktycznie nie ma ferii. Jest jakiś jeden termin ustalony przez Dyr. i koniec. Reszta dni jest pracująca. U mojej w przedszkolu wolny jest tylko jeden miesiąc, lipiec i wtedy załatwiają wszystkie remonty. POza tym terminem czynne jest cały czas, od pon.-do piątku. Zgadzam się z tym. Tak było w przedszkolach chłopców. Ale Wiola może to być wolny lipiec, albo sierpień. Czasami jak ma dyżur jakieś inne przedszkole, to może być to wolny i lipiec i sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 NO tak, ja podałam akurat lipic bo tak jest w Julki przedszkolu. Ale faktycznie, jak się przedszkola dogadają, to tak ustawiają, żeby zawsze w którym był dyżur i żeby można było dziecko przenieść na ten krótki czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Przyszłam powiedzieć dzień...do... bry... albo bry...knąć... tu sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzień dobry Martusia a z jakiej Ty masz firmy bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 domowa z normstahla, wjazdowa z betafenca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.01.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 domowa z normstahla, wjazdowa z betafenca ta wjazdowa to mowisz o silniku, bo musze jakis kupic i nie wiem na jaka firme sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Anuś betafence to ogrodzenie nie napęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Anuś betafence to ogrodzenie nie napęd no tak jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 nie no ja taka sprytna bo mam siatkę z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.01.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Markotko a robilas rozeznanie w silnikach? moi rodzice kupili jakis (wyleciala mi nazwa z glowy-ale drogi byl) i chodzi glosno jak traktor. w poprzednim domu mialam chyba nice i dawal rade. znasz sie na tym (to pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 mamy naped do bramy z nice, montowal nam to gosciu od bramy garazowej, wymianial jakies radio w napedzie zbey obie bramy chodzily na jednym pilocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 czyli w tej przesuwnej masz nice? zadowolona jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 wiesz co mamy na prawde krotko ten naped, zakladany byl pozna jesienia, teraz nie dziala nic bo nam brama zamrzla przez te odwilze i mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzien dobry wszystkim brykajacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzien dobry wszystkim brykajacym To sobie jeszcze raz tu bryknę i zapytam, czy ten nice do bramy wjazdowej takiej 4-5 metrowej to będzie dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts