markoto 20.01.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja tez a teraz mam szczeline miedzy brama a kaflami i zeby ja zlikwidowac tzrebaby rozmontowywac brame i montowac ja od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja tez a teraz mam szczeline miedzy brama a kaflami i zeby ja zlikwidowac tzrebaby rozmontowywac brame i montowac ja od nowa ja nie mam szczeliny od dolu, ale po bokach mi wiatr hula wiec trzeba zapiankowac przez to w garazu mam 10 stopni tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 znaczy że dobrze że się wstrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 znaczy że dobrze że się wstrzymałam no ale po tynkach to juz mozesz robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 no po tynkach zamówię chyba chociaż nie wiem czy w ogóle tynkować garaż bedę bo może kupimy taniuśkie płytki i wypłytkujemy sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dla mnie plytki na scianach w garazu to wioska swinie tam bedziesz bila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.01.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 e tam wioska czasami sie auto myje w zimie to przynajmniej mozna zmyc ze scian jak sie zachlapie ja nie mam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dla mnie plytki na scianach w garazu to wioska swinie tam bedziesz bila? uśmiałam sie jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Anusia może i wioska ale wygodna jak mi się zabrudzi to karcherem przelecę ściany a nie będę się małżem przregadywać że może by trza pomalować połączone mamy z kotłownią jedna Bozia wie kiedy tam drzwi wstawimy więc będzie się bardziej brudzić a ekonomia jest nieubłagana metr płytek 10 zł plus klej - robocizna gratis metr tynku materiał plus 11,50 zł robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Brama jest zamówiona w Czeladzi/Sosnowcu... Ale to jeszcze chyba Czeladź Piaski jest.... Kiedy przyjdzie... lada dzień...A wylewki długo schną, to kiedy zamontuję?Sama nie wiem co zrobić?Wytrzymałam tyle to i teraz też bym wytrzymała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dobry wieczór Martusia a Ty gdzie zaginęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dla mnie plytki na scianach w garazu to wioska swinie tam bedziesz bila? uśmiałam sie jak norka Dobreeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Zyje zyje ale nie mialam co pisac, mielismy wieszac karnisze i zaslonki i firanki ale sie okazalo ze nie ma wiertla i tyle bylo z wieszania [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wg mnie najlepszym rozwiazaniem w garażu na ściany jest tynk mozaikowy. Mozna go myjką zmyć a i szybko sie go kładzie i jest chyba przyjemniejszy w odbiorze niż zimne płytki. Ja nie mam problemu z biąłymi ścianami w garażu bo..... całe są zastawione regałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 hej! wreszcie mam coś do powiedzenia ale w sumie niezbyt będę odkrywcza jak napiszę, ze popieram Mayland... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Bo ten garaż to sie tak przeżywa na etapie budowy a potem to syf w nim jest i już. Raz na kilka tygodni (miesiecy?) sie go sprzątnie i to też z grubsza. W końcu tam parkuje zasyfiały, ociekający błotem i wodą samochód Pamietam jak przeżywałam płytki na podłodze w garażu. Teraz.....mało je widać spod warstwy błota Próbowałam myć. Wylałam 4 wiadra wody i nawet pół błota nie ruszyło z miejsca. WIosną chyba bedę to skuwać No cóż, wyszło na to, że my brudasy jesteśmy. Ale dla nas to pomieszczenie techniczne. Spod kazdego koła busa odpada ok. wiadro! błota pośniegowego więc sobie wyobraxcie ile tego jest codziennie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ja mam podobne Maylandziu syf i oby do wiosny, a na scianach zawisnie masa szafek, poza tym jakbym miala myc samochod w garazu to wolalabym 100 razy na myjnie pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja mam narazie stare szafki ale wiosną kupię te regały i ustawie na całej scianie http://www.allegro.pl/item882684192_marbo_regaly_polski_regal_metalowy_220x90x45.html Zmieszczą się opony na zmianę i moje i męża szpargały. Na górę wrzuce rzeczy choinkowe itp. coś lżejszego co mało się uzywa lub sezonowo. Regały wysokie ale ja mam garaż podwyższony z racji parkowania dostawczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Takie regaly sa teraz w LM za 109zl, ale z laczonych profili ale tez na 200 kg i sa calkiem ok mamy juz takie 2. My tez brudasy bo syf taki na kaflach w garazu ze glowa mala, ale w garazu jestem tylko jak auto zaparkuje a potem jak wyjezdzam z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ale fajne regaly, w sam raz do mojej pakamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts