Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anusia może i wioska ale wygodna jak mi się zabrudzi to karcherem przelecę ściany a nie będę się małżem przregadywać że może by trza pomalować :roll: połączone mamy z kotłownią jedna Bozia wie kiedy tam drzwi wstawimy więc będzie się bardziej brudzić a ekonomia jest nieubłagana :lol: metr płytek 10 zł plus klej - robocizna gratis :wink: metr tynku materiał plus 11,50 zł robocizna :lol: :lol: :lol:

Wg mnie najlepszym rozwiazaniem w garażu na ściany jest tynk mozaikowy. Mozna go myjką zmyć a i szybko sie go kładzie i jest chyba przyjemniejszy w odbiorze niż zimne płytki.

Ja nie mam problemu z biąłymi ścianami w garażu bo..... całe są zastawione regałami :lol:

Bo ten garaż to sie tak przeżywa na etapie budowy a potem to syf w nim jest i już. Raz na kilka tygodni (miesiecy?) sie go sprzątnie i to też z grubsza. W końcu tam parkuje zasyfiały, ociekający błotem i wodą samochód :roll: Pamietam jak przeżywałam płytki na podłodze w garażu. Teraz.....mało je widać spod warstwy błota :roll: Próbowałam myć. Wylałam 4 wiadra wody i nawet pół błota nie ruszyło z miejsca. WIosną chyba bedę to skuwać :lol:

No cóż, wyszło na to, że my brudasy jesteśmy. :roll: Ale dla nas to pomieszczenie techniczne. Spod kazdego koła busa odpada ok. wiadro! błota pośniegowego więc sobie wyobraxcie ile tego jest codziennie.... :evil:

Ja mam narazie stare szafki ale wiosną kupię te regały i ustawie na całej scianie

http://www.allegro.pl/item882684192_marbo_regaly_polski_regal_metalowy_220x90x45.html Zmieszczą się opony na zmianę i moje i męża szpargały. Na górę wrzuce rzeczy choinkowe itp. coś lżejszego co mało się uzywa lub sezonowo. Regały wysokie ale ja mam garaż podwyższony z racji parkowania dostawczaka. :lol:

Takie regaly sa teraz w LM za 109zl, ale z laczonych profili ale tez na 200 kg i sa calkiem ok mamy juz takie 2.

My tez brudasy bo syf taki na kaflach w garazu ze glowa mala, ale w garazu jestem tylko jak auto zaparkuje a potem jak wyjezdzam z niego :)