Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anuś kabinka do dolnej łazienki zwykła z Deante a stelaże z grohe do kibleków :lol: :lol: :lol:

Martuś mnie pasuje ma co najważniejsze otwierane drzwi a nie rozsuwane no i kupilm ją w takiej promocji że od najniższej ceny znalezionej w necie była duuuuuuuuużo tańsza normalnie nie dało się jej oprzeć :lol: :lol: :lol:

Mialam teraz 2 dni urlopu i sie nie dziwie ze Wiola jest zachwycona zima, szlam po corke do przedszkola z sankami, potem walka na sniezki, super, ale tylko w wersji zimowisko na wsi, jak juz dzisiaj jechalam do pracy to klelam na to biale cholerstwo spadajace z nieba, jak pomyslalam ze tak az do kwietnia...

Czesc

A jednak umiesz docenić uroki zimy :lol:

Ja już ze smiechem podchodzę do zasp na naszej drodze i konieczności całej drogi nogami, bo samochód nie przejedzie :lol:

W mieście jest stanowczo gorzej niż na wsi. Na parkingach nie ma gdzie samochodu zostawić przez te zaspy.

Martusiu

a propos lamp: światy ma promocje -25%. w szczególności na fabbiana- bo nawet na zamówienie sciągną w promocji, co oznacza że vicky 5 kosztuje 3300. mąz był gotowy kupic ale go poskromiłam. chyba głupia jestem. miałabym taki prezent na walentynki.

a powiedz mi gdzie sie zmawia kanapy? takie w cenach dla zwykłych smiertelników.

a co do karniszy: przekrój 160mm to standard? na zwykłe firanki lub panele starczy? w życiu nie kupowałam karniszy.

podaj jeszcze raz adres na priva bo zdjęcia poszły 15 stycznia i największy mail miał 8mega.

Monia lampy w normalnych cenach to na internecie :)

ogladnac mozna w obi, leroyu, brw

ta vicky jest cudna jakby mnie bylo stac nei zastanawialbym sie ale niestety nawet w promocji jest 10 razy za droga

wiesz co ja nie wiem chyba mialam fi 19 ale oni daja zabki na ogol albo szpilki czy jak sie to zwie