wu 14.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no to jest kurcze problem bo niby super wszystko a jak przyjdzie na konkret to nie ma co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Sa fajne ale na halogenki i nie ma opcji energooszczednej i mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no to kicha jeszcze jak sporadycznie świecić maja to można przeboleć ale jak stale to gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 podziwiamTwoj rozsadek Marta, ja bym si enie zastanawiala ani chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ja w ramach utraty rozsądku kupiłam wczoraj kabinkę a dzisiaj dwa stelaże do kibelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja mam rozsadnego meza No kabine wusia widzialam u Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 i jak Martusia być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Wusia jaka kabinka jakie stelaze? no widze ze Pani juz o wykonczeniowce mysli powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Jasne ze moze niezla kabinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Anuś kabinka do dolnej łazienki zwykła z Deante a stelaże z grohe do kibleków Martuś mnie pasuje ma co najważniejsze otwierane drzwi a nie rozsuwane no i kupilm ją w takiej promocji że od najniższej ceny znalezionej w necie była duuuuuuuuużo tańsza normalnie nie dało się jej oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No wusia nie dziwie ci sie ze sie nie moglas oprzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ważne że i mąż sie nie oparł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Mialam teraz 2 dni urlopu i sie nie dziwie ze Wiola jest zachwycona zima, szlam po corke do przedszkola z sankami, potem walka na sniezki, super, ale tylko w wersji zimowisko na wsi, jak juz dzisiaj jechalam do pracy to klelam na to biale cholerstwo spadajace z nieba, jak pomyslalam ze tak az do kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Czesc A jednak umiesz docenić uroki zimy Ja już ze smiechem podchodzę do zasp na naszej drodze i konieczności całej drogi nogami, bo samochód nie przejedzie W mieście jest stanowczo gorzej niż na wsi. Na parkingach nie ma gdzie samochodu zostawić przez te zaspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No doceniam ale na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzień dobry ja nie doceniam mam serdecznie dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 15.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Martusiu a propos lamp: światy ma promocje -25%. w szczególności na fabbiana- bo nawet na zamówienie sciągną w promocji, co oznacza że vicky 5 kosztuje 3300. mąz był gotowy kupic ale go poskromiłam. chyba głupia jestem. miałabym taki prezent na walentynki. a powiedz mi gdzie sie zmawia kanapy? takie w cenach dla zwykłych smiertelników. a co do karniszy: przekrój 160mm to standard? na zwykłe firanki lub panele starczy? w życiu nie kupowałam karniszy. podaj jeszcze raz adres na priva bo zdjęcia poszły 15 stycznia i największy mail miał 8mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Monia lampy w normalnych cenach to na internecie ogladnac mozna w obi, leroyu, brw ta vicky jest cudna jakby mnie bylo stac nei zastanawialbym sie ale niestety nawet w promocji jest 10 razy za droga wiesz co ja nie wiem chyba mialam fi 19 ale oni daja zabki na ogol albo szpilki czy jak sie to zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 U nas dalej pada Ja kupowałam karnisze na allegro i wszystko było ok. Zrobił mi fi 20 ze stali nierdzewnej a nie malowane i wyszły całkiem biorąc pod uwagę materiał i ceny w cast np No i przywieźli na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 15.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 lampy to wiem gdzie w normalnych cenach. pytam o kanapy do sralonu. Ty masz etap i gdzie kupowałas? w rawie? w rożdzieniu? vicky jest cudna ale daje po oczach. może zapytam męża czy jego oferta kupna tej lampy dalej aktualna.do tego dwa kinkiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts