Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień doberek :D

może jak w przyszłym tygodniu będzie ponad 20 stopni, to w końcu zniknie stawik z mojej działki :mad:

zastanawiałam się co ma ładna pogoda do znikajacych staników :oops:

Martus,podeślesz mi hasło do Ciebie ?

bardzo skutecznie oczyściłam skrzynkę :oops:

Mayland zaplacilismy 150zl za 20t wywrotke, ziemia super, czarna :)

Marys nie chce chyba ;) teraz on nie jest ogromny to 2 pienki fi 6 cm wysokosci jakies 1.5m ale sporo sie rozrasta a moje plany ogrodkowe sa ogromne

Tylko ze jak go chcesz to musisz przyjechac jak moj maz bedzie bo same tego do auta nie wtargamy

Dzieki Malka :)

Szczerze powiem ze nie moge sie doczekac kiedy teren bedzie wyrownany ja bede mogla porobic obrzeza z kostki obsypac zwirkiem i zaczac sadzi badylki :D

Kiedys nie uwierzylabym, ze to moge napisac :lol2:

Problem w tym, ze pieniazki sa na wykonczeniu a planujemy jeszcze zmiane samochodu i nadplate kredytu :(

Edytowane przez markoto

Maja musisz jakims szantazem te zdjecia wymusic albo przekupstwem :)

Meza wysylam. Po 12 maja na pewno bede miala zdjecia, bo Pan Maz ma za zadanie napstrykac :rolleyes:

mam jeszcze inny plan - przestane placic - nie widze, to znaczy ze nie ma :p ....ale nie wiem jak to zostanie przyjete po drugiej stronie....

Marys nie chce chyba ;) teraz on nie jest ogromny to 2 pienki fi 6 cm wysokosci jakies 1.5m ale sporo sie rozrasta a moje plany ogrodkowe sa ogromne

Tylko ze jak go chcesz to musisz przyjechac jak moj maz bedzie bo same tego do auta nie wtargamy

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Teraz sobie ze mnie żartujesz...?!:cool:

Zmykam do ogrodnika oglądać krzaki!:D

mam nadzieje, że pisząc Sarnów nie miałaś na myśli mojego miejsca zamieszkania bo ja nie mam pojęcia gdzie jest Sarnów. widzę że koniecznie musisz do mnie przyjechac. może w weekend udałoby sie?

dla przybliżenia: do M1 mam dobre 25 km. a ta ziemia wnosze jeszcze gdzies dalej jest. czyli ziemia kosztuje 50 a transport 400,