markoto 07.04.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wlasnie sie zgadalismy z sasiadami i dali nam namiary na fajna ziemie i jutro przyjedzie do nas , mam nadzieje ze bedzie rownie ladna jak u sasiadnia, jeszcze pieknie pachnie obornikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dzień doberek może jak w przyszłym tygodniu będzie ponad 20 stopni, to w końcu zniknie stawik z mojej działki zastanawiałam się co ma ładna pogoda do znikajacych staników Martus,podeślesz mi hasło do Ciebie ? bardzo skutecznie oczyściłam skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja tez... Mam prosbe, czy ktos posiadajacy Skype moglby mi sprobowac przeslac wiadomosc przez linka z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dobry wieczór no tak a moja propozycja została hurtem olana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 no własnie czekam na chętnych na odwiedzinki i jakiego grilla albo co;) Niech no tylko pogoda sie poprawi to sie od nas nie opedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 poogladałam domek juz iście domowy...Fajnie u Ciebie, bardzo.....a najfajniejszy jest blond koteczek i gwiazda stolikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Martusia a możesz mi zrobić jakąś fotę tego sumaka..?! Naprawdę go nie chcesz..??? Chociaż nawet jak jest bydlak, to gdzieś go upchnę, co..?! Wusia nic się nie martw - na pewno skorzystamy z tych wszystkich udogodnień! Małgoś nie mam skype'a, więc niestety nie pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć Ślad zostawiam, bo chyba jeszcze nie byłam Małgoś, wiadomość na skypie poszła wczoraj, chcesz jeszcze jedną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Po ile płacisz ziemię? Mi wczoraj przywieźli taką polną, 22tony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Mayland zaplacilismy 150zl za 20t wywrotke, ziemia super, czarna Marys nie chce chyba teraz on nie jest ogromny to 2 pienki fi 6 cm wysokosci jakies 1.5m ale sporo sie rozrasta a moje plany ogrodkowe sa ogromne Tylko ze jak go chcesz to musisz przyjechac jak moj maz bedzie bo same tego do auta nie wtargamy Dzieki Malka Szczerze powiem ze nie moge sie doczekac kiedy teren bedzie wyrownany ja bede mogla porobic obrzeza z kostki obsypac zwirkiem i zaczac sadzi badylki Kiedys nie uwierzylabym, ze to moge napisac Problem w tym, ze pieniazki sa na wykonczeniu a planujemy jeszcze zmiane samochodu i nadplate kredytu Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Hej Marto! Widze, ze moja Twoja lazienka pieknieje:D U nas - niewiadomojakczemu - 2 kafle na podloge zabrakly ...ale tak jest juz skonczona...ale zdjec nie ma...bo kto to przeciez chcialby ogladac:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Maja musisz jakims szantazem te zdjecia wymusic albo przekupstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Maja musisz jakims szantazem te zdjecia wymusic albo przekupstwem Meza wysylam. Po 12 maja na pewno bede miala zdjecia, bo Pan Maz ma za zadanie napstrykac mam jeszcze inny plan - przestane placic - nie widze, to znaczy ze nie ma ....ale nie wiem jak to zostanie przyjete po drugiej stronie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dzien dobry i do Ciebie Maruniu w koncu dotarlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No Maja mysle, ze wtedy zacznie robic zdjecia Witaj Anju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.04.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Marys nie chce chyba teraz on nie jest ogromny to 2 pienki fi 6 cm wysokosci jakies 1.5m ale sporo sie rozrasta a moje plany ogrodkowe sa ogromne Tylko ze jak go chcesz to musisz przyjechac jak moj maz bedzie bo same tego do auta nie wtargamy :jawdrop: Teraz sobie ze mnie żartujesz...?! Zmykam do ogrodnika oglądać krzaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie zartuje , to jest z ziemia i ona ciezka dosc, no sprobuje sama wyrwac zobaczymy czy dam rade, fotke ci pstrykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Martusia a skąd ta ziemia daleko by do mnie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Daleko, do Sarnowa chca 400-500zl za wywrotke, bo to z budowy autostrady ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 08.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 mam nadzieje, że pisząc Sarnów nie miałaś na myśli mojego miejsca zamieszkania bo ja nie mam pojęcia gdzie jest Sarnów. widzę że koniecznie musisz do mnie przyjechac. może w weekend udałoby sie? dla przybliżenia: do M1 mam dobre 25 km. a ta ziemia wnosze jeszcze gdzies dalej jest. czyli ziemia kosztuje 50 a transport 400, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts