markoto 17.05.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 jestem u rodzicow, na szczescie mieszkaja tam gdzie dojezdzam do pracy, ale bylam juz w polowie drogi do domu jak mnie cofneli, nie wiem jakbym dojechala jak bym nie miala gdzie sie zatrzymac, no masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dobry wieczóru nas dzisiaj z piwnicy w bloku wodę pompowali grubo ponad kostkę było a blok niby na górce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.05.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 jestem u rodzicow, na szczescie mieszkaja tam gdzie dojezdzam do pracy, ale bylam juz w polowie drogi do domu jak mnie cofneli, nie wiem jakbym dojechala jak bym nie miala gdzie sie zatrzymac, no masakra szczęście w nieszczęściu, a dzieci z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 O matko, u Ciebie też topi?Jeszcze dwa dni i będę na mojej górce sama jak na wyspie, zaczyna centrum Rzeszowa zalewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.05.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 martuś masakra a panowie z gliwic sie dzisiaj do mnie wybieraja. ciekawe czy dojada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Markotko, fajnie było się znowu spotkać. Miło było z Tobą tak spokojnie pogadać przy ognisku. Mam nadzieję, że nie przynudzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No jest szansa ze dotra bo wczotaj a4 byla przejezdzna Ja zostalam z synem u rodzicow, cora z mezem w domu. A jaka to firma ci robi taras Efi?? ci z tarnogorskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Beciu no cos ty, super sie z Toba rozmawialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hejka Dzięki kochana za spotkanie Oczywiście wczoraj zdjełałam sobie wafelki Twojego przepisu Doopa już kwiczy z radości Co do powodzi - współczuję - u nas tez Kraina Deszczowców ...karrramba dzisiaj mąż z dziećmi zostali w domu, bo mało która droga przejezdna, jemu pracę i dzieciom szkoły pozamykali. Ale przecież nic nie trwa wiecznie, nie? Nawet deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Maruś, masakra . Mam nadzieję, że was nie zaleje U mnie na działce mam jeszcze więcej wody, jeśli w ogóle to jeszcze możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej Marto, wlasnie przeczytalam, ze masz niewesolo:eek: Podczytuje gazete wyborcza i tam zdjecia z powodzi sa straszne....a jak dom? OK? czy tylko droga do domu zalana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No ja na to licze ze po kazdej burzy jest slonce , ponoc dopiero na weekend ma sie uspokoic, ale juz teraz jest masakra, w Gliwicach juz tez czesc ulic pozalewana, wczoraj jechalam to ogrody dzialkowe zalane, caly wezel Maciejow gdzie robia autostrade to wody kilka metrow jest. Obawiam sie ze dzisiaj tez do domu nie wroce, juz mowia ze droga do Bytomia zalana, obwodnica Bytomia zalana dom chyba jeszcze caly choc obok nas jest jezioro, mam nadzieje ze nie wyleje, a wokol domu to teraz mokradla, bo glina i ziemia wiecej wody nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.05.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 oj to nie jest wesolo.....w takich momentach posiadanie domu na piaskowej skarpie ma swoj urok.......pamietam jak starszy syn urodzil sie w czerwcu 1997 roku to uniwersytet we Wroclawiu zalalo i wszystkie wspaniale zbiory z biblioteki uniwersyteckiej... A Twoj maz ciegle jest w domu? Cos mowil jak sie tam sytuacja ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Maz do pracy pojechal, jeszcze nas nie zalalo calkowicie ale na dzialce jest jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzień dobryMartusia u nas też masakra:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No slyszalam ze wam to jakas toksyczna fala z wysypiska grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzień dobry Martusia u nas też masakra:( wszędzie zaczyna się robić masakra na Mazowszu również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Martusia bo wiesz u nas ostatnio ciagle ktoś podrzuca jakieś odpady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.05.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 martuś tak jak mówiłam panowie z gliwic bez problemu dojechali. nawet byli 10 minut przed czasem.za 13 minut na rmf ma byc raport o drogach na śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 no tylko od ciebie do mnie jest jeszcze kawalek popytaj ktoredy jechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts