Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem u rodzicow, na szczescie mieszkaja tam gdzie dojezdzam do pracy, ale bylam juz w polowie drogi do domu jak mnie cofneli, nie wiem jakbym dojechala jak bym nie miala gdzie sie zatrzymac, no masakra

szczęście w nieszczęściu, a dzieci z Tobą?

hejka :)

Dzięki kochana za spotkanie :)

Oczywiście wczoraj zdjełałam sobie wafelki Twojego przepisu :D Doopa już kwiczy z radości :)

Co do powodzi - współczuję - u nas tez Kraina Deszczowców ...karrramba :(

dzisiaj mąż z dziećmi zostali w domu, bo mało która droga przejezdna, jemu pracę i dzieciom szkoły pozamykali.

Ale przecież nic nie trwa wiecznie, nie? :) Nawet deszcz...

No ja na to licze ze po kazdej burzy jest slonce :), ponoc dopiero na weekend ma sie uspokoic, ale juz teraz jest masakra, w Gliwicach juz tez czesc ulic pozalewana, wczoraj jechalam to ogrody dzialkowe zalane, caly wezel Maciejow gdzie robia autostrade to wody kilka metrow jest.

Obawiam sie ze dzisiaj tez do domu nie wroce, juz mowia ze droga do Bytomia zalana, obwodnica Bytomia zalana :(

dom chyba jeszcze caly choc obok nas jest jezioro, mam nadzieje ze nie wyleje, a wokol domu to teraz mokradla, bo glina i ziemia wiecej wody nie przyjmuje

oj to nie jest wesolo.....w takich momentach posiadanie domu na piaskowej skarpie ma swoj urok....

...pamietam jak starszy syn urodzil sie w czerwcu 1997 roku to uniwersytet we Wroclawiu zalalo i wszystkie wspaniale zbiory z biblioteki uniwersyteckiej...

A Twoj maz ciegle jest w domu? Cos mowil jak sie tam sytuacja ma?