wiolasz 23.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 to trzeba patrzeć, trzeba już wiem co mnie ominęło- 11 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Wiolasz odejmij sobie od tego cene twoich grzejnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 11-4 (w zaokrągleniu gdzieś)= 7 nieważne, na pewno je gdzieś przepuściłam, jak nie kleje to inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 aha i jeszcze rurki do tych grzejnikow Zartuje wiem, ze podlogowka wychodzi drozej ale mam nadzieje ze jej uzytkowanie bedzie tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Tu w sumie nie chodzi aż tak o koszta, nie? bardziej o wygodę. Większość rzeczy robi się w domach dla wygody, bo gdyby chodziło tylko o koszta, to możnaby w drewutniach mieszkać ocieplanych słomą czy plackami krowimi... może przesadzam, no ale tak jakoś mi się nasunęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Koszty tez, mamy kociol kondensacyjny, ktory lepiej chodzi na niskich parametrach, wiec stwierdzilismy, ze zal byloby nie wykorzystac tego i pojsc w normalne gzrejniki, troche mielismy dylemat bo czytalam ze sypialnia i podlogowka to be, ale potem poczytalam opine tych co maja wszedzie podlogowke, rozmawialismy z ludzmi, ktorzy sa bardzo zadowoleni i placa na prawde niewiele za gaz bo mozna sporo zaoszczedzic odpowiednio ustawiajac przeplywy czy prace kotla. No zdecywanie wyglad mial tez znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 no więc widzisz. Czyli będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 markotko super że mimo opóźnień ekipa przystąpiła do prac. tylko o so chodzi z tym szalejącym wężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Sama maszyna jest na dole a wezem leja na gorze, na poczatku ten waz jest nacigniety a potem jak juz sie wycofuja z pietra to waz jest luzny i cioraja nim po podlogowce, ktora jest przypieta klipsami do styro, same rurki podlogowki sa pod cisnieniem wiec tez chca sie oderwac i waz im w tym pomaga. Mam nadzieje ze cos zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 a ja mam jak mam i jestem happy o ogrzewaniu mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 A jak masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Sama maszyna jest na dole a wezem leja na gorze, na poczatku ten waz jest nacigniety a potem jak juz sie wycofuja z pietra to waz jest luzny i cioraja nim po podlogowce, ktora jest przypieta klipsami do styro, same rurki podlogowki sa pod cisnieniem wiec tez chca sie oderwac i waz im w tym pomaga. Mam nadzieje ze cos zrozumiesz tak to nie mogą najpierw wylac na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Hmm na dole powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 A jak masz?? no normalnie parter: podłogowka w kuchni jadalni, lazience i calej komunikacji, na wszelki wypadek zawisl kaloryfer po oknem pod schodami, w gabinecie kaloryfer a w salonie grzejnik kanałowy pietro: podłogówka w łazience gzrejniki w sypialniach i jeden w komunikacji jest bosko cieplusio, juz niedlugo powiem jak sie ma do tego zuzycie opału ale napewno fantastycznie szybko dom sie nagrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Czyli masz teoretycznie najlepsze rowiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 u nas zaczeli lac na dole, te pomieszczenia, po ktorych wąz wciągniety na gore nie bedzie szalał , czyli wylalai salon, gabinet i cos tam jeszcze potem poszli na gore, a swoja droga to wąż tak szaleje ze dwie osoby musialy na nim stac bo inaczej skurnik wyrywal podlogowke, a juz nie wyobrazam sobie jak bardzo pokiereszowalby tynki (ale ja na szczescie bylam przed) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Czyli masz teoretycznie najlepsze rowiazanie BA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 U nas odradzali tynki po wylewkach, fakt ze syfu bylo duzo po tynkowaniu i nie wiem jak by sie udalo oslonic ta wylewke. Mam nadzieje ze za duzo szkod nam Ci wylewkarze nie porobia Tynkom sie nie przygladalam a chyba bede musiala w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 niby taka kolejnosc jest Martus wskazana nas jednak tynkarze w jajo zrobili i bylam zmuszona do zrobienia wylewek w pierwszej kolejnosci natomiast kiedy wchodzilismy na budowe po dniu pracy tynkarzy bylismy w szoku jak jest czysciutko. po pierwsze rozkladali na ziemie folie, kartony, ktore sprzatali po kazdym dniu pracy, potem jeszcze zamiatali wylewka wygladala jakby kto ja codziennie odkurzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts