efilo 29.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 a tak w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzień dobry.... oj Wiola ten kominek to taki no.... surowy strasznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Surowy ale fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 czesc potwierdzam fajowy, nawet bardzo ale obawiam sie ze w rzeczywistosci nie bedzie takiego efektu, ja bym sie bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wiolasz wybrałaś najbardziej krematoryjny ze wszystkich a tak na serio to popiół i kurz na takim będzie widac najbardziej a jak jeszcze będzie matowy to w dodatku pisy po szmacie też będzie widać rodzice mają jasnokremowy i jest ok (tylko oni taki kaflowaty mają) Wszyscy tak mówią o tym że na ciemnym kurz widać, ale jak popatrzeć po zdjeciach Forumowiczów, którzy tutaj na forum zdjecia z domów umieszczają, prym wiodą meble jakie? ciemne, venge. Jak popatrzymy na podłogi to jakie? venge. A kafelki w łazienkach? ciemne, albo i czarne. I jakoś, mimo że sie narzeka na ten wszędobylki kurz, nadal tak sie urządza. Więc myśle, że i tak, mimo że czarny to chodzi w tym o to, aby kominek przyciągał wzrok. Przede wszystkim ma być ozdobą no i przy okazji grzać, prawda? A ten wg mnie jest inny, oryginalny i piękny jednak w tym swoim krematoryjnym podobieństwie Ps. niegdy nie byłam w krematorium ale myslę, że wiecej ma wspólnego z chromem niż czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.09.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Cześć Marta A masz już na oku jakiegoś wykonawcę kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wiolasz wybrałaś najbardziej krematoryjny ze wszystkich a tak na serio to popiół i kurz na takim będzie widac najbardziej a jak jeszcze będzie matowy to w dodatku pisy po szmacie też będzie widać rodzice mają jasnokremowy i jest ok (tylko oni taki kaflowaty mają) Wszyscy tak mówią o tym że na ciemnym kurz widać, ale jak popatrzeć po zdjeciach Forumowiczów, którzy tutaj na forum zdjecia z domów umieszczają, prym wiodą meble jakie? ciemne, venge. Jak popatrzymy na podłogi to jakie? venge. A kafelki w łazienkach? ciemne, albo i czarne. I jakoś, mimo że sie narzeka na ten wszędobylki kurz, nadal tak sie urządza. Więc myśle, że i tak, mimo że czarny to chodzi w tym o to, aby kominek przyciągał wzrok. Przede wszystkim ma być ozdobą no i przy okazji grzać, prawda? A ten wg mnie jest inny, oryginalny i piękny jednak w tym swoim krematoryjnym podobieństwie Ps. niegdy nie byłam w krematorium ale myslę, że wiecej ma wspólnego z chromem niż czarnym w sumie masz rację - nie można cały czas się kierować jedynie szmatą a krematorium wygląda tak: http://www.dresden.de/media/bilder/hochbau/336_krematorium_tolkewitz.jpg http://img.stern.de/_content/59/67/596796/krematorium250_250.jpg http://img.pte.at/photo_db/thumbnails/thumb32848.gif jakoś odechciało mi się stalowej ramki naokoło kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 no dobra już więcej nie poruszę tego tematu P.S. Czarne kominki też mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 o rerty dziewczyny....ja też już nie lubię takich ramek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 http://img.pte.at/photo_db/thumbnails/thumb32848.gif Fajna ta ramka! zawartość mniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A mówiłam, że stal i chrom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 29.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 http://img.pte.at/photo_db/thumbnails/thumb32848.gif Fajna ta ramka! zawartość mniej ....[/quote Metoda na wroga Zaje...sta ramka... wraz z zawartością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ola&tomek mam na oku 3 firmy, ale jeszcze sie z nimi nie kontaktowalam No no w sprawie kominka widze, ze czarny to juz nie krematorium natomiast stalowa ramka to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.09.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 hej heloł Markotko jesli jestes niezdecydowana w sprawie obudowy kominka to zdecyduj sie na razie na kształt, forme, a kamien/kafle/płytki polozysz później mówie to ja-doswiadczona w tym temacie a ja juz se pale w kominku la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Szcesciara Troche mam czasu na ten kominek, bo jest w strefie parkietowej tylko bym musiala zaklepac jakas ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ja też zrobiłam tak jak malmuc Teraz obudowa jest najzwyczajniej w świecie pomalowana i czeka sobie aż znajdę to coś czym ją obuduję. Czeka tak już 4 rok miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 U mnie tez chyba sie tak skonczy, ale juz wiem ze koncepcja ramki z nierdzewki padla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam po raz pierwszy Tak sobie przeleciałam przez dziennik i musze powiedzieć że mi się podoba Zastanów się tylko nad kwadratowym kibelkiem (o ile to jeszcze aktualne bo nie wiem). Siedziałam na takim, no trzeba przyznać że nasze dupcie nie sa kwadratowe i nie jest to zbyt wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 30.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 http://img.pte.at/photo_db/thumbnails/thumb32848.gif Fajna ta ramka! zawartość mniej ....[/quote Metoda na wroga Zaje...sta ramka... wraz z zawartością O BO ŻE... to teraz moze wklejmy ulubiony blat granitowy...z cmentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts