Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiolasz

wybrałaś najbardziej krematoryjny ze wszystkich :lol: :lol: :lol:

a tak na serio to popiół i kurz na takim będzie widac najbardziej

a jak jeszcze będzie matowy to w dodatku pisy po szmacie też będzie widać :roll:

rodzice mają jasnokremowy i jest ok (tylko oni taki kaflowaty mają)

Wszyscy tak mówią o tym że na ciemnym kurz widać, ale jak popatrzeć po zdjeciach Forumowiczów, którzy tutaj na forum zdjecia z domów umieszczają, prym wiodą meble jakie? ciemne, venge. Jak popatrzymy na podłogi to jakie? venge. A kafelki w łazienkach? ciemne, albo i czarne. I jakoś, mimo że sie narzeka na ten wszędobylki kurz, nadal tak sie urządza. Więc myśle, że i tak, mimo że czarny to chodzi w tym o to, aby kominek przyciągał wzrok. Przede wszystkim ma być ozdobą no i przy okazji grzać, prawda? :wink: A ten wg mnie jest inny, oryginalny i piękny jednak w tym swoim krematoryjnym podobieństwie :lol:

Ps. niegdy nie byłam w krematorium ale myslę, że wiecej ma wspólnego z chromem niż czarnym :lol:

wiolasz

wybrałaś najbardziej krematoryjny ze wszystkich :lol: :lol: :lol:

a tak na serio to popiół i kurz na takim będzie widac najbardziej

a jak jeszcze będzie matowy to w dodatku pisy po szmacie też będzie widać :roll:

rodzice mają jasnokremowy i jest ok (tylko oni taki kaflowaty mają)

Wszyscy tak mówią o tym że na ciemnym kurz widać, ale jak popatrzeć po zdjeciach Forumowiczów, którzy tutaj na forum zdjecia z domów umieszczają, prym wiodą meble jakie? ciemne, venge. Jak popatrzymy na podłogi to jakie? venge. A kafelki w łazienkach? ciemne, albo i czarne. I jakoś, mimo że sie narzeka na ten wszędobylki kurz, nadal tak sie urządza. Więc myśle, że i tak, mimo że czarny to chodzi w tym o to, aby kominek przyciągał wzrok. Przede wszystkim ma być ozdobą no i przy okazji grzać, prawda? :wink: A ten wg mnie jest inny, oryginalny i piękny jednak w tym swoim krematoryjnym podobieństwie :lol:

Ps. niegdy nie byłam w krematorium ale myslę, że wiecej ma wspólnego z chromem niż czarnym :lol:

w sumie masz rację - nie można cały czas się kierować jedynie szmatą :lol:

a krematorium wygląda tak:

http://www.dresden.de/media/bilder/hochbau/336_krematorium_tolkewitz.jpg

http://img.stern.de/_content/59/67/596796/krematorium250_250.jpg

http://img.pte.at/photo_db/thumbnails/thumb32848.gif

jakoś odechciało mi się stalowej ramki naokoło kominka

:lol:

Witam po raz pierwszy :lol:

Tak sobie przeleciałam przez dziennik i musze powiedzieć że mi się podoba :D

Zastanów się tylko nad kwadratowym kibelkiem :roll: (o ile to jeszcze aktualne :oops: bo nie wiem). Siedziałam na takim, no trzeba przyznać że nasze dupcie nie sa kwadratowe i nie jest to zbyt wygodne :wink: