pasie 19.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Markotko a czy ja bym mogła o dostęp do galerii prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 A nie masz jeszcze??? jasne juz wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Nelcia szczęka mi opadła.... Cokolwiek się dzieje, (nic nie wiem, nic nie kumam...) to życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.03.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Jak dobrze, ze moja pani teściowa na takie pomysły nie wpada Malka, żeby nie było, to tydzień temu sama wpadłam na genialny pomysł, żeby ją zaprosić ale tak w ogóle to spoko kobita, bardzo rzadki dyskretny typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dzięki - lampy bardzo fajne, ja kompletnie nie mogę się na nic zdecydować ale co innego mnie rozwaliło - masz dokładnie taką zabudowę pod schodami jaką chcę - zgapię ją na beszczela od Ciebie i stolarzowi pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Pasie jak juz mieszkam 1.5 roku i dopiero teraz dokupilam reszte lamp. To co mi sie podoba to mnie nie stac wiec zakupilam cos co bylo kompromisem miedzy tym co mi sie podoba a na co mnie stac Zgapiaj do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dzięki za pozwolenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.03.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Aż wpadłam do Ciebie bo dawno nie byłam i co? Matko jak sie cieszę, ze nie tylko moja Młoda ma tyyyyle zabawek :D:D nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 nadrobiłam zaległości w Twojej galerii, bo sobie wielkim wysiłkiem hasło przypomniałam...z uporem maniaka wpisywałam odwrotnie ostatnio, az mnie całkiem wywaliło super wyglada górna łazienka a powiedz mi co to jest? http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_0304.jpg?t=1300611438 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) Wiola najchetniej polowe bym wywalila ale nie daja :DAmelia to jest straszna menelara zbiera wszytstko Irma dzieki Te kwiatuszki to przylaszczki one sa fioletowe ale nie wiem czemu wyszly na fotce biale Edytowane 20 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 I jeszcze jedno - Markoto - zrezygnuj z dębu w salonie... na Twoim miejscu kupiłabym bestę z IKEA i część ze szklanymi drzwiami i część z lakierowanymi na czarno...albo coś podobnego możesz tez dać wenge, palisander, merbau, czereśnię i wszystko co jest bardziej pomaranczowe niż żółte. No ale oczywiście zrobisz jak zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) no tos mi namieszala ja chce uciec od ciemnych mebli i chyba mi nie wyjdzie te korpusty to jakie z tej besty mialyby byc? Edytowane 20 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 chcesz jasne meble to idż w jasnoszare lakierowane, ale to ryzykowne, albo białe - pewniejszealbo w całodrewnainedąb bedzie jak kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ooo wiem - mozesz iść w brzoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ale zazdroszcze ogródka! my po pierwsze oznaki wiosny musielismy sie wybrać do parku. nawet krokusy jeszcze nie wzeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 mogę dla Neli zostawić bukiecik:cool: http://www.e-kwiaty.pl/images/bo096-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.03.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ja teraz tez musialabym pojsc poszukac wiosny bo u nas znow zima Ja tez chce sie solaczyc do zyczen dla Nelki Duzo zdrowia, radosci, spokoju i zeby dobry los pozwolil Wam mieszkac w drewnianym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Marta, dziękuję za gościnę w Twoim wątku Zapraszam w zamian na pyszne lody, jak tylko zrobi się cieplej. Jamles, ale mnie zaskoczyłeś Dziękuję za życzenia i wszystkie ciepłe słowa. Jak cokolwiek się wyjaśni, dam znać i mam nadzieję, że będzie to już w moim wątku. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Zapomniałam, była w galerii Pięknie Markotko u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dzieki Nelus i mozesz goscic u mnie ile chcesz bez koniecznosci odwdzieczania sie lodami A mysmy wreszcie pomalowali gabinet, teraz trzeba zrobic projekt zabudowy i przykrecic ostatnie juz listwy w domu...po 1.5 roku mieszkania zostalo nam jeszcze pomalowac pod schodami................ i mozna zaczac malowac dom na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts