markoto 01.10.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Z kola to pewnie varius bo inne chyba nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 u mnie będzie w naszej sypialni. już ja tam wiem na co mi się przyda. bidet? w sypialni? na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nie pytaj no nie bądź taka, powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Hmm nie znam takich numerkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 a moja jest duuza wiec szukam jakiegos ponadgabarytowego wuceta czesc wszystkim bo sie chyba nie witalam dzis matko! wiecie jak ja przeczytalam ? a moja jest duuza wiec szukam jakiegos ponadgabarytowego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 u mnie będzie w naszej sypialni. już ja tam wiem na co mi się przyda. bidet? w sypialni? na co? trafiłam na jakiś konkurs? to ja głosuje że to bedzie zamiast stolika nocnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nie pytaj no nie bądź taka, powiedz no właśnie - nie bądź i powiedz.... może ja 28 lat żyłam w totalnej niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 U mnie też bideta nie było i nie będzie..........no bo tak sobie myśle po co? Przecież jak sie kąpię to jestem umyta, a sam tyłek myć.......hmm..............to ja już wolę wejść pod prysznic, bo tak sobie myślę, choć przyznam, że nigdy nie używałam, że potem, po tym użyciu bidetu to chyba woda po nogach leci i .................no właśnie , co wtedy? podłoga mokra, trza wytrzeć.......ech.........już mi sie odechciało. Sorki, że tak prosto z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 U mnie też bideta nie było i nie będzie..........no bo tak sobie myśle po co? Przecież jak sie kąpię to jestem umyta, a sam tyłek myć.......hmm..............to ja już wolę wejść pod prysznic, bo tak sobie myślę, choć przyznam, że nigdy nie używałam, że potem, po tym użyciu bidetu to chyba woda po nogach leci i .................no właśnie , co wtedy? podłoga mokra, trza wytrzeć.......ech.........już mi sie odechciało. Sorki, że tak prosto z mostu o ! podaję prawicę... i ja myślę toż samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A tam od razu leci, nic nie leci. Bierzesz reczniczek wycierasz i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 U mnie też bideta nie było i nie będzie..........no bo tak sobie myśle po co? Przecież jak sie kąpię to jestem umyta, a sam tyłek myć.......hmm..............to ja już wolę wejść pod prysznic, bo tak sobie myślę, choć przyznam, że nigdy nie używałam, że potem, po tym użyciu bidetu to chyba woda po nogach leci i .................no właśnie , co wtedy? podłoga mokra, trza wytrzeć.......ech.........już mi sie odechciało. Sorki, że tak prosto z mostu o ! podaję prawicę... i ja myślę toż samo rąsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A tam od razu leci, nic nie leci. Bierzesz reczniczek wycierasz i gitara Tak w rozkroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A tam od razu leci, nic nie leci. Bierzesz reczniczek wycierasz i gitara Tak w rozkroku jest coraz lepiej ide po nalewke i zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 WIecie, tak czytam o tym bidecie i piszecie wszystko o czym nie chciałam mówić, kiedy mnie mąż pytał "dlaczego nie". No bo jak nie używałam, to skąd mam wiedzieć, a w sklepach instrukcji obsługi tego urządzenia nie ma, żeby móc sobie to jakoś pokazać. Generalnie wymieniacie wszystkie moje argumenty na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 nieźle się uśmiałam z tych pogaduch o bidecie mam, używam i nie mam problemów z oblewaniem nóg i podłóg. Przez resztę dnia bidet służy jako wodopój dla kotów i psów miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dobre to bidetowe rozterki Dla mnie to wygodne urządzenie i przydatne. Nic po nogach nie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 wiecie ale ja mam mimo wszystko jakieś opory... ...bo np u mojej sąsiadki bidet służy do mycia rąk i buzi jej synkowi 1,5 roczku....no ja odpadam... ona robi tam jeszcze pranie ręczne... i jak sobie do tego dorzucę pijące psy, noi to co się tam gównie robi - co to niby cieknie po nogach - to ja dziękuję - postoję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 wiecie ale ja mam mimo wszystko jakieś opory... ...bo np u mojej sąsiadki bidet służy do mycia rąk i buzi jej synkowi 1,5 roczku....no ja odpadam... ona robi tam jeszcze pranie ręczne... i jak sobie do tego dorzucę pijące psy, noi to co się tam gównie robi - co to niby cieknie po nogach - to ja dziękuję - postoję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts