wu 30.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 wiesz to przygotowanie ograniczy się do przekopania a cała resztę i tak ja odwalić będę musiała no ale dobre i to bo mój kręgosłup niespecjalnie pozwala mi na zabawę ze szpadlem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 wiesz to przygotowanie ograniczy się do przekopania a cała resztę i tak ja odwalić będę musiała no ale dobre i to bo mój kręgosłup niespecjalnie pozwala mi na zabawę ze szpadlem:( ja to nie wiedziałam, że ta robota w ogrodzie to tak strasznie męcząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 a canny zimuja?? bo znajoma je w donicach sadzi, fajnie wygladaja na tarasie bo maja piekne liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.05.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Aż wpadłam zobaczyć trawnik Twój. Co Ty od niego chcesz? PIęknie przycieta trawka, zieloniutka, cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.05.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 marta i jak? posadziłaś wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Marto, posiedzialam sobie u Ciebie na tarasie;) Pamietasz moze wymiary? I co to jest za drewno? Wydaje sie duzy wystarczajaco - wszystko sie miesci takze lezak:) O zieleniznie ogrodowej nie mowie, bo u ciebie wyglada jakbys juz ze 10 lat tym ogrodem sie zajmowala.:) ide plakac w kacik, bo ja stary dzialajacy ogrod z wisniami, jabloniami tonami porzeczek zamienilam na rozpierdzielnik....na cholere mi to bylo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pasiulku męcząca fizycznie i owszem ale za to jak główka cudnie przy tej robocie odpoczywa:lol2: ja chodzę połamana po każdej pracy na dworze ale przynajmniej nie boli mnie za darmo;) Martusia z tego co wiem to niestety canny trzeba na zimę wykopywać są piękne ale wymagają uwagi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wuniu mnie dziś każdy mięsień boli:sick: a mnie canny od teściowej nie przetrwały zimy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wiola trawnik wyglada ok z daleka Efi posadzilam wszytsko wczoraj zrobilam tez reanimacje wszystkich suszkow od ciebie, zobaczymy czy cos zdziala Maya taras ma 5x7m jest z sosny i u ciebie w ogorodzie tez bedzie pieknie, wystarczy posadzic pare krzaczkow wysiac trawke i gotowe Pasie a wyciagnelas je z ziemi?? bo one musza byc niestety wydlubywane, dlatego dobrym sposobem jest sadzenie ich w donicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pasie a wyciagnelas je z ziemi?? bo one musza byc niestety wydlubywane, dlatego dobrym sposobem jest sadzenie ich w donicach gdzie tam, jakoś wtedy mi na nich nie zależało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 no to nie mialy szans na przetrwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pasie ja mam pół skrzynki bulwów canny kcesz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 ja bym mogla chciec ze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pasie ja mam pół skrzynki bulwów canny kcesz trochę taaaa i oszukam teściową, ze to te jej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Martusia mówisz i masz;) Pasiulku no co wmówisz jej że to na bank te same:rtofl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.05.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Markoto- mam do Ciebie pytanie, zainteresował mnie twój awatar - myślę o jakimś zasłonięciu swoich okien południowych. Mogłabyś powiedzieć czy tak masz zrobione u siebie i jeśli tak to czy możesz zamieścić większe zdjęcie? Bardzo nie lubię rolet zewnętrznych - zasunięte zasłaniają wszystko, ale jakoś muszę ochronić się od słońca. A jeśli to zdjęcie z jakiejś strony to czy możesz podać adres? Pozdrawiam PS Myślałam, że obejrzę galerię i tam sprawdzę, ale nie znam niestety hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Markoto- mam do Ciebie pytanie, zainteresował mnie twój awatar - myślę o jakimś zasłonięciu swoich okien południowych. Mogłabyś powiedzieć czy tak masz zrobione u siebie i jeśli tak to czy możesz zamieścić większe zdjęcie? Bardzo nie lubię rolet zewnętrznych - zasunięte zasłaniają wszystko, ale jakoś muszę ochronić się od słońca. A jeśli to zdjęcie z jakiejś strony to czy możesz podać adres? Pozdrawiam PS Myślałam, że obejrzę galerię i tam sprawdzę, ale nie znam niestety hasła Myślę, że Markocia się nie pogniewa, że ja odpowiem. Adku, to jest pergotenda. : http://tasystems.eu/pl/pergotenda_twin7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 w galerii nie ma bo to niestety tylko niedoscigniony wzor, cena takiego przekrycia niestety zwala z nog bo w cene wchodzi cala konstrukcja i naped i material oczywiscie ale juz rozkminiamy jak zrobic cos takiego podwieszone pod poliweglanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 rozkminiaj Wać Panna, rozkminiaj:) ja się muszę pocieszac parasolem na tarasie. Idę dzisiaj znowu w pole, o zakwasach mowy nie ma, całą sobotę walczyłam, ale w zasadzie nie wiem z czym, bo efektów nie widać, a się narobiłam, ze hej. Zeby to tak chciało rosnąć szybko jak ja robię Wczoraj przeszliśmy sie po wsi-u nas w ogródku wszystko ciągle opóźnione z rozwojem, to chyba znak, ze jeszcze nie zaaklimatyzowane, bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć, ze wszędzie kwitną juz rododendrony, bzy,klony mają liście jak sałata, a u mnie dopiero pierwsze pączki się powoli otwierają. Tylko ostróżki zaczynają mnie przerażać swoimi rozmiarami. Przerosły juz piłkę do kosza i piłkę lekarską i są na etapie piłki do porodu;)Wyjdzie mi niedługo, ze powinno sie je sadzić po 2 sztuki na metrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 u mnie roslinki jesli zaspaly to juz ich nie ma, nie mam tyle cierpliwosci, wylecial mi klon palmowy np , maz mi przedwczoraj skosil pierisa, jeden rododendron tez wylecial, wrzosy tez ale juz wsadzilam nastepcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts