Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marto, posiedzialam sobie u Ciebie na tarasie;)

Pamietasz moze wymiary? I co to jest za drewno? Wydaje sie duzy wystarczajaco - wszystko sie miesci takze lezak:)

O zieleniznie ogrodowej nie mowie, bo u ciebie wyglada jakbys juz ze 10 lat tym ogrodem sie zajmowala.:):) ide plakac w kacik, bo ja stary dzialajacy ogrod z wisniami, jabloniami tonami porzeczek zamienilam na rozpierdzielnik....na cholere mi to bylo:rolleyes:

Pasiulku męcząca fizycznie i owszem ale za to jak główka cudnie przy tej robocie odpoczywa:lol2: ja chodzę połamana po każdej pracy na dworze ale przynajmniej nie boli mnie za darmo;)

Martusia z tego co wiem to niestety canny trzeba na zimę wykopywać:( są piękne ale wymagają uwagi:rolleyes:

Wiola trawnik wyglada ok z daleka :D

Efi posadzilam wszytsko wczoraj :) zrobilam tez reanimacje wszystkich suszkow od ciebie, zobaczymy czy cos zdziala

Maya taras ma 5x7m jest z sosny i u ciebie w ogorodzie tez bedzie pieknie, wystarczy posadzic pare krzaczkow wysiac trawke i gotowe :D

Pasie a wyciagnelas je z ziemi?? bo one musza byc niestety wydlubywane, dlatego dobrym sposobem jest sadzenie ich w donicach

Markoto- mam do Ciebie pytanie, zainteresował mnie twój awatar - myślę o jakimś zasłonięciu swoich okien południowych. Mogłabyś powiedzieć czy tak masz zrobione u siebie i jeśli tak to czy możesz zamieścić większe zdjęcie? Bardzo nie lubię rolet zewnętrznych - zasunięte zasłaniają wszystko, ale jakoś muszę ochronić się od słońca. A jeśli to zdjęcie z jakiejś strony to czy możesz podać adres?

Pozdrawiam

PS Myślałam, że obejrzę galerię i tam sprawdzę, ale nie znam niestety hasła :-)

Markoto- mam do Ciebie pytanie, zainteresował mnie twój awatar - myślę o jakimś zasłonięciu swoich okien południowych. Mogłabyś powiedzieć czy tak masz zrobione u siebie i jeśli tak to czy możesz zamieścić większe zdjęcie? Bardzo nie lubię rolet zewnętrznych - zasunięte zasłaniają wszystko, ale jakoś muszę ochronić się od słońca. A jeśli to zdjęcie z jakiejś strony to czy możesz podać adres?

Pozdrawiam

PS Myślałam, że obejrzę galerię i tam sprawdzę, ale nie znam niestety hasła :-)

Myślę, że Markocia się nie pogniewa, że ja odpowiem. Adku, to jest pergotenda. : http://tasystems.eu/pl/pergotenda_twin7.html

w galerii nie ma bo to niestety tylko niedoscigniony wzor, cena takiego przekrycia niestety zwala z nog bo w cene wchodzi cala konstrukcja i naped i material oczywiscie ale juz rozkminiamy jak zrobic cos takiego podwieszone pod poliweglanem :D

rozkminiaj Wać Panna, rozkminiaj:)

ja się muszę pocieszac parasolem na tarasie.

Idę dzisiaj znowu w pole, o zakwasach mowy nie ma, całą sobotę walczyłam, ale w zasadzie nie wiem z czym, bo efektów nie widać, a się narobiłam, ze hej. Zeby to tak chciało rosnąć szybko jak ja robię;)

Wczoraj przeszliśmy sie po wsi-u nas w ogródku wszystko ciągle opóźnione z rozwojem, to chyba znak, ze jeszcze nie zaaklimatyzowane, bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć, ze wszędzie kwitną juz rododendrony, bzy,klony mają liście jak sałata, a u mnie dopiero pierwsze pączki się powoli otwierają. Tylko ostróżki zaczynają mnie przerażać swoimi rozmiarami. Przerosły juz piłkę do kosza i piłkę lekarską i są na etapie piłki do porodu;)Wyjdzie mi niedługo, ze powinno sie je sadzić po 2 sztuki na metrze;)