markoto 08.10.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mi tez ta 1 najbardziej chyba pasi, ma dodatkowy plus ze jest kwadratowa a to chyba lepsze przy podlogowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 markoto pamietasz moja technikę sprawdzania czy plytki nie zostawiaja maziajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nefer dzięki! Ja myślę też o połączeniu szarych płytek i drewna. Tylko mi się marzą ciemno-szare płytki w kuchni a jasne drewno w pozostałych pomieszczeniach (jadalnia, salon, komunikacja). Mam w planie jesion kolorowy ( nei taki jaśniutki prawie biały, tyloko taki "żyjący") na poddaszu. Myślę, że wybór jest ogromny i coś dla siebie znajdziesz. A kontrasty nadają życia wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja też za 1ką dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Malmuc nie pamietam gdzie mam szukac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 I u mnie i u niego jest to wolnostojący stół. Ja sobie baardzo chwalę to rozwiązanie, ale faktem jest, że jestem wysoka. Natomiast możliwość pokrojenia większej ilości czegokolwiek, zrobienia kanapek itd. bez pochylania, jest dla mnie wspaniała Olga mam pytanko. Ile masz wzrostu i jaką wysokość ma stół. Bo może po prostu blat bym zrobiła wyżej a wyspę niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mam pytanie czy mowicie o maziajach ktore zostaja po myciu mopem??? Bo wydawalo mi sie ze na satynie raczej nie ma tych maziajow tylko sa na polerze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja mam satynę w przedpokoju i mazie też mam jak źle przejadę mopem ale na tych płytkach w brązie, na oliwce ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Malmuc nie pamietam gdzie mam szukac ?? plułam i szybciutko zeby sprzedawca nie widzial wycieralam chusteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cholerka ciezko bedzie, kafla jest na przeciwko sprzedawcow na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 I u mnie i u niego jest to wolnostojący stół. Ja sobie baardzo chwalę to rozwiązanie, ale faktem jest, że jestem wysoka. Natomiast możliwość pokrojenia większej ilości czegokolwiek, zrobienia kanapek itd. bez pochylania, jest dla mnie wspaniała Olga mam pytanko. Ile masz wzrostu i jaką wysokość ma stół. Bo może po prostu blat bym zrobiła wyżej a wyspę niżej efilo proponuje zeby wyspa i blat pozostały jednak na takiej samej wysokosci, 91 cm jest wygodne dla osoby o wzroście 160 cm i 190cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No nic przyjdzie mi sie nauczyc pluc cichaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cholerka ciezko bedzie, kafla jest na przeciwko sprzedawcow na podlodze to stań do nich tyłem i zawiąż butka... a na palucha ślinkę i o podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Widzisz to jest mysl tylko musze pamietac o butach ze sznurowkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cholerka ciezko bedzie, kafla jest na przeciwko sprzedawcow na podlodze to stań do nich tyłem i zawiąż butka... a na palucha ślinkę i o podłogę... i tak czasem bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Malmuc nie pamietam gdzie mam szukac ?? plułam i szybciutko zeby sprzedawca nie widzial wycieralam chusteczką Teraz to ja się oplułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Malmuc nie pamietam gdzie mam szukac ?? plułam i szybciutko zeby sprzedawca nie widzial wycieralam chusteczką Teraz to ja się oplułam No pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Malmuc nie pamietam gdzie mam szukac ?? plułam i szybciutko zeby sprzedawca nie widzial wycieralam chusteczką Teraz to ja się oplułam i cichaczem ścieraj monitor, jeśli mu sie dostało i zobacz czy nie ma zacieków przepraszam, żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Malmuc nie pamietam gdzie mam szukac ?? plułam i szybciutko zeby sprzedawca nie widzial wycieralam chusteczką Teraz to ja się oplułam i cichaczem ścieraj monitor, jeśli mu sie dostało i zobacz czy nie ma zacieków przepraszam, żartuję A moze by tak z jakims psikaczem chodzic po sklepach? Pamietacie, jaki test gresu chinskiego zrobil tosinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No ja znow nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts