Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer dzięki!

Ja myślę też o połączeniu szarych płytek i drewna. Tylko mi się marzą ciemno-szare płytki w kuchni a jasne drewno w pozostałych pomieszczeniach (jadalnia, salon, komunikacja).

Mam w planie jesion kolorowy ( nei taki jaśniutki prawie biały, tyloko taki "żyjący") na poddaszu. Myślę, że wybór jest ogromny i coś dla siebie znajdziesz. A kontrasty nadają życia wnętrzu.

I u mnie i u niego jest to wolnostojący stół.

Ja sobie baardzo chwalę to rozwiązanie, ale faktem jest, że jestem wysoka. Natomiast możliwość pokrojenia większej ilości czegokolwiek, zrobienia kanapek itd. bez pochylania, jest dla mnie wspaniała :roll:

Olga mam pytanko. Ile masz wzrostu i jaką wysokość ma stół. Bo może po prostu blat bym zrobiła wyżej a wyspę niżej :roll:

I u mnie i u niego jest to wolnostojący stół.

Ja sobie baardzo chwalę to rozwiązanie, ale faktem jest, że jestem wysoka. Natomiast możliwość pokrojenia większej ilości czegokolwiek, zrobienia kanapek itd. bez pochylania, jest dla mnie wspaniała :roll:

Olga mam pytanko. Ile masz wzrostu i jaką wysokość ma stół. Bo może po prostu blat bym zrobiła wyżej a wyspę niżej :roll:

efilo proponuje zeby wyspa i blat pozostały jednak na takiej samej wysokosci,

91 cm jest wygodne dla osoby o wzroście 160 cm i 190cm

Malmuc nie pamietam :oops: gdzie mam szukac ??

plułam i szybciutko zeby sprzedawca nie widzial wycieralam chusteczką :oops:

Teraz to ja się oplułam :lol:

i cichaczem ścieraj monitor, jeśli mu sie dostało i zobacz czy nie ma zacieków :wink: :wink: :wink: :lol:

przepraszam, żartuję

A moze by tak z jakims psikaczem chodzic po sklepach? :roll: :roll: :roll:

Pamietacie, jaki test gresu chinskiego zrobil tosinek? :lol: :lol: :lol: