malgos2 08.10.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 http://forum.muratordom.pl/wolnosc-tosku-w-swoim-domku,t83292-180.htm Wpis z 15 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 huehuehue chciałabybm zobaczyć mine faceta w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ale to znaczy, że gres chiński jest dobry i tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam w planie jesion kolorowy ( nei taki jaśniutki prawie biały, tyloko taki "żyjący") na poddaszu. Myślę, że wybór jest ogromny i coś dla siebie znajdziesz. A kontrasty nadają życia wnętrzu. Ja kupiłam do jednego z pokoi jesion Rustic z Barlinka -koszt w promocji 79zl/metr, a jest właśnie taki "żyjący" ja też za 1ką dzień dobry Co do płytek -ja też za nr 1!!! Dzień Dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 doberek ja tez stawiam na nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Malmuc nie pamietam gdzie mam szukac ?? plułam i szybciutko zeby sprzedawca nie widzial wycieralam chusteczką Teraz to ja się oplułam i cichaczem ścieraj monitor, jeśli mu sie dostało i zobacz czy nie ma zacieków przepraszam, żartuję A moze by tak z jakims psikaczem chodzic po sklepach? eeeeeeee to juz za duzo kombinacji, no i juz nie ma takiej konspiracji no bo jak tu psikac jak sprzedawca nad Tobą stoi, a tak to nawet jak pluc nie mozna to robisz duuuuuuuuuuuze AAAAAAAA PSIK ! i mowisz: o rety ! przepraszam Pana bardzo juz to powycieram no i wycierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 huehuehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kurcze niegdy nie mialam zdolnosci aktorskich ale czas troche pocwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam problem odnosnie ulozenia plytek jak zwykle sobie kombinuje i niestety pro100 nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 09.10.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Hej Widzialam ostatnio cos naprawde super. Wygladalo tak jak plytka numer 1 i bylo prawdziym betonem, wiec nie mialo fug W laznience wlasnie. Rewelacyjny efekt. Wiem, ze sciana zabezpieczona przed woda byla w 100%. Poszukam tego i dam znac jezeli Cie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To pewnie byl beton na posadzki przemyslowe niestety nie stac mnie na neigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Hej Widzialam ostatnio cos naprawde super. Wygladalo tak jak plytka numer 1 i bylo prawdziym betonem, wiec nie mialo fug W laznience wlasnie. Rewelacyjny efekt. Wiem, ze sciana zabezpieczona przed woda byla w 100%. Poszukam tego i dam znac jezeli Cie interesuje. Ale to bylo na scianie czy na podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Malgos Ty byś chciała na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Malgos Ty byś chciała na podłodze... No kurde juz nie mam sily do tych betoniarzy, nikomu sie pracowac nie chce. Juz nawet malz powoli sprawe poddaje i zaczyna o deskach wspominac, bo ilez mozna czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 teraz jest duży wybór płytek na wzór betonu, nie chcesz takich? I szał na taki kolor jest, prawie wszędzie się ludzie w domach na szaro robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Kolejne kafle wchodza w gre http://www.ytc-tiles.com/images/products/micron/large/micron-36dg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 flizowe dylematy - nie znoszę tego tematu gdzie te płytki mają się pojawić (przepraszam nie czytałam, strasznie mnie czas goni). podoba mi się beton 1 http://images36.fotosik.pl/18/84e120047a5d5bb4med.jpg i Tu jeszcze inox http://www.casalgrandepadana.it/gestione/immagini/colori/inox_b.jpg na małej powierzchni nie dawałabym za ciemnych, a jak na podłogę to bez wyżerek. bo tak mi się wydaje, ze ten inox (śliczny) je właśnie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Te cemento to ma byc na caly dol czyli hall i jadalnia, do kuchni chyba sa za jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 teraz jest duży wybór płytek na wzór betonu, nie chcesz takich? I szał na taki kolor jest, prawie wszędzie się ludzie w domach na szaro robią... Plytka to plytka, fugi by mnie denerwowaly. Gdyby to jeszcze byly jakies duze plyty, ale takie ogromniaste, to tak, ale nie ma takich. Najwieksze plytki jakie znalazlam to 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 60x90 sa do dostania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts